sony Mylo

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

hmmm, mislio sam da cu bit napadnut al ipak me neko razumeo sta hocu kazat :)

P.S. a to sto ti nije popularan w300, pa zar nije lepse da ti imas mobitel koji otprilike niko nema nego da imas mob koji svak ziv ima ko reprezentacija dresove...
to sa istim modelima mi se ogadilo kad su se pojavili 3310 i T610... svak ziv je imao te mobitele koda niko nikad nije napravio drugi mob..
je*** ga, ode ja u off topic.. sorry

poz

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Takvi slicni telefoni poput Mylo i ostalih mnogo su popularniji kod dece...setite se N-gage telefona svi su ih obozavali...A za igrice i filmove sigurno je strava...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

napalm death, pa verovatno si u pravu...samo sto mu jako brzo pada cena...ok po malo ali telefon vredi te pare...ne kontam...ali opet sta da se radi 8)
kljaja, u Ngage je i dan danas jako popularan a i jako je dobra igrackica...za te pare(oko100e)dobijes i gameboy i mp3 plejer i symbijan i radio...ma svasta po nesto :lol:
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

@ B_uder , pa kad sedim negde i smaram se , ja lepo izvadim Mylo i dodjem na mobilnisvet.com i vidim sta se desava :lol: :lol: :lol:
Pa i jeste ....... ja bih ga samo za net koristio a i ima nekakko Cool izgled i sav je nekako svemirski ......... jeste li videli da mu ono sa strane svetli kad je upaljen ?
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

kljaja napisao:Takvi slicni telefoni poput Mylo i ostalih mnogo su popularniji kod dece...setite se N-gage telefona svi su ih obozavali...A za igrice i filmove sigurno je strava...
telefoni ovog tipa , znaci sidekick telefoni su veoma popularni u americi , dok u evropi ne bas ..... i koriste ih ne djeca , nego uglavnom omladina ( 14-19 .god) ;)
rocK for ever

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

kako telefoni ? To nisu tel. uopste ......... :)
Sto se tice sidekick-a , video sam ga uzivo i pravo da vam kazem nisam posebno odusevljen , nije praktican uopste .
Ali , dobra stvarcica.....
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

E a sto postujete ovo? Jeste da je simpatican uredjaj i izgleda dopadljivo,ali ipak nije telefon,a mi svi bi ipak voleli da to jeste.Tako je bilo i sa onom Nokijinom verzijom internet tablet-a koja nema veze sa telefoniranjem.
Ne znam,mozda i nisam u pravu,ali da ima ugradjenu opciju telefona...ovako........ovo ipak spada u sasvim drugu kategoriju,zar ne!? :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

evo uze slucajno u ruke jedan informaticki casopis od 9 meseca na kojem ima uska prezentacija ovog modela. pise sve spomenuto, surfanje po netu, gledanje slika i filmova, igranje igara bla bla... i izmedju ostalog pise:
..baterija koja je sposobna izdrzati 45 sati slusanja muzike, 8 sati pregledavanja videa i 3.5 sati razgovora.
mislim, moja poenta otvaranja ove teme jest bila dali je ovo telefon, vec smo zakljucili da nije ali... ? sta sad treba da ovo znaci

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

VoIP razgovor... nema sta drugo. Jedna od namena ovog uredjaja je internet komunikacija.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Pa informisite se ljudi pre nego postavite nesto i mislite da ce biti zanimljivo za komentare :roll:
Mislim ne znam sta vise reci,a nije vec receno...Sony Mylo N I J E telefon i mozda nikad ni nece biti.
Ajd' sad onda da predstavljamo i XBox 360,PlayStation 3,Sony Vaio Laptopove,Nokia televizore,Motoroline Voki-Toki-je,Siemensove skenere za medicinu... :dry: :dry: :dry: :roll:

Odgovori