Cuo sam na dnevniku da je neka organizacija za zastitu potrosaca optuzila
fiksne i mobilne operatere za naplacivenje usluga po implusu jer bi trebalo da
naplacuju po sekundi pa tako imaju milionsku zaradu.O cemu se radi???
Jel' nas stvarno DERU???
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ja recimo mnogo vise volim da pricam fixnim, ne zracim glavu i imam manje sansi za tumor na mozgu (ovo nisu samo prazne priche). Drugo, kako da mobilnim pricam sa devojkom u NS po sat i vishe (koliko bi me to izaslo)? Trece, cesto ortacima treba pomoc oko kompa, pa dok to sredimo, prodje vise od pola sata... Nije to za mobilni.
Sto se tiche toga da imaju milionsku zaradu, potpuno se slazem. A evo o cemu se radi.
Primer: pozoves sluzbu 988, to ti se uredno obracuna kao 5 impulsa (oko 1.5 dinar iliti 20-ak minuta razgovora u jeftinijoj, odnosno 10-ak min u skupljoj tarifi) a pricao si mozda 1 minut.
Primer 2: zoves medjugradsku ili medjunarodnu, pricas 3 min 18 sec. Posto impuls ide recimo na svakih 15 sec (zavisno koja zona je pozvana) oni tebi lepo obracunaju 14 impulsa, a sa tim poslednjim 14-tim impulsom, ti si u gubitku 12 sec. Sta je 12 sec jel? Pa necu da budem veca cepidlaka nego sto jesam, ali je ovo KRADJA.
Sto se tiche toga da imaju milionsku zaradu, potpuno se slazem. A evo o cemu se radi.
Primer: pozoves sluzbu 988, to ti se uredno obracuna kao 5 impulsa (oko 1.5 dinar iliti 20-ak minuta razgovora u jeftinijoj, odnosno 10-ak min u skupljoj tarifi) a pricao si mozda 1 minut.
Primer 2: zoves medjugradsku ili medjunarodnu, pricas 3 min 18 sec. Posto impuls ide recimo na svakih 15 sec (zavisno koja zona je pozvana) oni tebi lepo obracunaju 14 impulsa, a sa tim poslednjim 14-tim impulsom, ti si u gubitku 12 sec. Sta je 12 sec jel? Pa necu da budem veca cepidlaka nego sto jesam, ali je ovo KRADJA.

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35