Jel' nas stvarno DERU???

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Jel' nas stvarno DERU???

Post od megatron »

Cuo sam na dnevniku da je neka organizacija za zastitu potrosaca optuzila
fiksne i mobilne operatere za naplacivenje usluga po implusu jer bi trebalo da
naplacuju po sekundi pa tako imaju milionsku zaradu.O cemu se radi???

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa fixna telefonija je bezobrazno poskupela tako da me ništa ne čudi to što su ih optužili! :D :D
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

a ko jos danas razgovara fixnim telefonom?ja vala sa paketom na telenoru izadje ok cene sy sasvim solidne

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ja recimo mnogo vise volim da pricam fixnim, ne zracim glavu i imam manje sansi za tumor na mozgu (ovo nisu samo prazne priche). Drugo, kako da mobilnim pricam sa devojkom u NS po sat i vishe (koliko bi me to izaslo)? Trece, cesto ortacima treba pomoc oko kompa, pa dok to sredimo, prodje vise od pola sata... Nije to za mobilni.
Sto se tiche toga da imaju milionsku zaradu, potpuno se slazem. A evo o cemu se radi.
Primer: pozoves sluzbu 988, to ti se uredno obracuna kao 5 impulsa (oko 1.5 dinar iliti 20-ak minuta razgovora u jeftinijoj, odnosno 10-ak min u skupljoj tarifi) a pricao si mozda 1 minut.
Primer 2: zoves medjugradsku ili medjunarodnu, pricas 3 min 18 sec. Posto impuls ide recimo na svakih 15 sec (zavisno koja zona je pozvana) oni tebi lepo obracunaju 14 impulsa, a sa tim poslednjim 14-tim impulsom, ti si u gubitku 12 sec. Sta je 12 sec jel? Pa necu da budem veca cepidlaka nego sto jesam, ali je ovo KRADJA. :disgust:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Cekaj malo koji to mobilni operater usluge tarifira po impulsima :o :o

A sto se tice 988, pa svaki provajder nekog servisa isti moze da naplati koliko mu drago samo mora javno da saopsti cenu...

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Mobilni operateri naplaćuju po sekundi ... a fiksni operateri ... khm ... čekaj ... pa nema tu množine ... fiksni operater naplaćuje po impulsnim intervalima ... ali mogu da se žale koliko god hoće ... mislim da od tog posla nema ništa ...
Samsung Omnia HD 8GB

Odgovori