Kamera mi nije toliko bitna i nokia zadovoljava po tom pitanju,video mi je dosta bitniji,tu je nokia bolja,takodje nokia ima bolji displej.w800 je ipak nov i dobija se 512mb kartica i walkmen je telefon
 Moze neko da mi objasni sta su konkretno prednosti walkmen telefona.Malo mi se vise svidja nokia,mada nisam siguran zasto,verovatno zato to ne volim bas male ekrane na telefonima
  Moze neko da mi objasni sta su konkretno prednosti walkmen telefona.Malo mi se vise svidja nokia,mada nisam siguran zasto,verovatno zato to ne volim bas male ekrane na telefonimaNadam se da niam postao dosadan zato sto sam stavljo puno tema,ali stavrno hocu da kupim telefon sa koijm cu bitno mnogo zadovoljan,zato sto ne menjam telefone cesto.Svaki komentar je dobrodosao
 !!!
 !!!

.
.

pa vi gledajte, ko ce to koristiti?? jedino ako nekom mobilni sluzi za snimanje filmova, ali bolje je onda za te pare kupiti kameru..
  pa vi gledajte, ko ce to koristiti?? jedino ako nekom mobilni sluzi za snimanje filmova, ali bolje je onda za te pare kupiti kameru..