D600 problem
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
D600 problem
Da li neko zna kako da povezem moj d600 sa pc tako da koristim na pc-ju internet sa gprs-a,to sam na nokiji radio bez problema ali sa samsungom ne ide,imam i bluetooth i usb kabal,da li su potrebna neka dodatna podesavanja u tel.hvala
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
sencho , i ja sam imao i jos imam 6310 nokiu i dok je bio promotivni period u pocetku iskoristio sam 6 meseci besplatan gprs i povezivao tada nokiu preko bluetooth-a sa pc-om i bilo je strava .sad imam samsung P850 ali nisam jos pokusao tako nesto jer se MNOGO ne isplati , ali ok , ako hoces tvoja stvar . ne znam kakav problem imas i zasto bi bilo uopste bilo problema ako znas vec celu proceduru kod nokije ?
uzmes usb bluetooth stick , instaliras na kompu , ukljucis bluetooth na samsungu i u bluetooth device-u pustis da bluetooth prepozna telefon . kad ga je pronasao trebalo bi da pise naziv tvog fona . uparis telefon i komp , ili sa lozinkom ili bez nje , kako hoces i tada su njih dva u konekciji . napravis new connection za telenor ili telekom u control panel - network connection i kada te pita za broj i lozinku ukucas i pocnes da se povezujes . jedino sto sad ne znam koji broj treba da ukucas jer je pre Mobtel imao neki kratki broj za zvezdicom ako se dobro secam .
ako mozes kazi gde je problem , jer ovako ne kapiram gde si stao ?
ah da , naravno pre toga svega si trebao da pozoves telenor ili telekom gde ti je kartica , da ti posalju sms-om poruku da ukljucis gprs na fonu .
pozdrav Vlada
uzmes usb bluetooth stick , instaliras na kompu , ukljucis bluetooth na samsungu i u bluetooth device-u pustis da bluetooth prepozna telefon . kad ga je pronasao trebalo bi da pise naziv tvog fona . uparis telefon i komp , ili sa lozinkom ili bez nje , kako hoces i tada su njih dva u konekciji . napravis new connection za telenor ili telekom u control panel - network connection i kada te pita za broj i lozinku ukucas i pocnes da se povezujes . jedino sto sad ne znam koji broj treba da ukucas jer je pre Mobtel imao neki kratki broj za zvezdicom ako se dobro secam .
ako mozes kazi gde je problem , jer ovako ne kapiram gde si stao ?
ah da , naravno pre toga svega si trebao da pozoves telenor ili telekom gde ti je kartica , da ti posalju sms-om poruku da ukljucis gprs na fonu .
pozdrav Vlada

Poslednja izmena od vlada1970 u Pon, 15. Jan 2007. 01:45, izmenjeno 1 put ukupno.