- ____________________________
izmenio b_udder:: nepotreban citat
Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Izvol'te
Originalni guide:
http://www.howardforums.com/showthread.php?t=998729
Mali dodatak:
http://www.howardforums.com/showthread. ... ge=4&pp=15
Srecno i budi pazljiv! Nemoj posle ja da budem kriv
Originalni guide:
http://www.howardforums.com/showthread.php?t=998729
Mali dodatak:
http://www.howardforums.com/showthread. ... ge=4&pp=15
Srecno i budi pazljiv! Nemoj posle ja da budem kriv
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
VladaII
pa ko je rekao da se telefon kvari?
Telefon je sjajan,ali sa nazalost losom ergonomijom i malim,ali potencijalno opasnim konstukcijskim manama (mislim na plastiku preko ekrana).Ako si pazljiv i nosis fon u futroli,nema zime
Inace cuo sam na benchu da je nekom ispao joystick dok je igrao igru
Resenje je prosto-lepak
Inace jos nije sve izgubljeno,mozda ce nokia u narednim serijama,ispraviti ove sitne nedostatke.
Za joystick gotovo sigurno (mislim,samo treba bolji lepak),malo teze za ostalo.
SpawN
Kao prvo,procitaj uputstvo par tema gore,jer je univerzalno.Kao drugo,najgore sto moze da ti se desi je da ti se prekine fles na pola (iz bilo kog razloga),pa da ne mozes da upalis telefon.U tom slucaju nosis ga u servis i das tih 10-20eur koliko bi i inace dao za ubacivanje novog firmware-a.
Telefon ne moze trajno da se osteti
Isto kao sto sjbs windows,pa ga reinstaliras.
pa ko je rekao da se telefon kvari?
Telefon je sjajan,ali sa nazalost losom ergonomijom i malim,ali potencijalno opasnim konstukcijskim manama (mislim na plastiku preko ekrana).Ako si pazljiv i nosis fon u futroli,nema zime
Inace cuo sam na benchu da je nekom ispao joystick dok je igrao igru
Resenje je prosto-lepak
Inace jos nije sve izgubljeno,mozda ce nokia u narednim serijama,ispraviti ove sitne nedostatke.
Za joystick gotovo sigurno (mislim,samo treba bolji lepak),malo teze za ostalo.
SpawN
Kao prvo,procitaj uputstvo par tema gore,jer je univerzalno.Kao drugo,najgore sto moze da ti se desi je da ti se prekine fles na pola (iz bilo kog razloga),pa da ne mozes da upalis telefon.U tom slucaju nosis ga u servis i das tih 10-20eur koliko bi i inace dao za ubacivanje novog firmware-a.
Telefon ne moze trajno da se osteti
Isto kao sto sjbs windows,pa ga reinstaliras.
SpawN, aaaaaaaaahhhh...... OK, telefon treba sve vreme da bude "prikopčan", na Nokijinom sajtu nađeš svoj fon, proveriš da li je na njemu najsvežija verzija softvera (to komp, server i telefon rade sami), i ako nije, ponudi ti download. Kad downloaduje, traži da se instalira (ili to beše radi automatski, ali je u svakom slučaju sve vreme na kablu). Kad to završi, a treba da imaš skoro ili potpuno punu bateriju, imaš flešovan telefon. Ako umre (ne završi flash), jedna varijanta je da ga ti pališ a on neće da se digne, je da ga formatiraš (hard format, ovo je isprobano proradilo jednom na e61), a druga ako ni to neće da uradi, ili neće da se upali kako treba, da nosiš u servis, pri čemu pošto je pod garancijom, a Nokia daje garanciju na ovaj postupak, popravka mora da bude besplatna.
Jel dovoljno detaljno? Aj sad za svaki slučaj lepo pročitaj temu koja se bavi ovim. Ova je za utiske i sitnije savate, pretežno u vezi kupovine, a ona je o ovom postupku od A do Š.

Jel dovoljno detaljno? Aj sad za svaki slučaj lepo pročitaj temu koja se bavi ovim. Ova je za utiske i sitnije savate, pretežno u vezi kupovine, a ona je o ovom postupku od A do Š.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
samo-partizan
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
Nemoj mi reci da si rasklopio svoj fona kako bi dokazao da elva strana nemoze da radi vec da stoji samo kao ukrasmixxx napisao:evo slike za one kojima radi i leva strana zvuchnika!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam samo kako je Sale2322 uspeo da natera levu stranu da radi kad ona nema nikakvu funkciju! sluzhi samo kao UKRAS!
-
samo-partizan
- Redovni učesnik

-
samo-partizan
- Redovni učesnik

Ljudi,jeste li primetili da je mnogo velika potraznja za n73 maskama - u Mobisu je gotovo nikad nemaju,izgleda da cim stigne,odmah se proda sve...Mislim da to ima veze sa tim sto je jako lomljiva...Pa samim tim skoro svima koji nabave taj fon,a ne koriste futrolu,vec npr. dzep,uskoro se desi nezgoda sa maskom...Sale2322,a sta ce ti maska - dosadila ti stara,ili se nesto desilo telefonu?
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
ne mora da znaci da ti je maska lomljiva!moras malo da pazis ipak imas tel koji je malo osetljiv i moras malo da pripazis na to sto radis sa njim da ga ne bacas i tako to i maska ce biti ok
a sad i samom kupovinom nove maske neces naci originalnu,tesko!i ona kosta oko 30 40 eura i kad stavis tu novu sto kupis prije ce da ti se slomi nego ta sto ti je na telu vec,imam iskustva sa tim

a sad i samom kupovinom nove maske neces naci originalnu,tesko!i ona kosta oko 30 40 eura i kad stavis tu novu sto kupis prije ce da ti se slomi nego ta sto ti je na telu vec,imam iskustva sa tim
Danas kada sam uzimao broj od druga desilo mi se nesto zanimljivo naime kada mi je dao broj
nazvao sam ga da provjerim da li je to pravi broj sa namjerom da mu kasnije dodijelim ime
medjutim kasnije kada sam pritisnuo Dialled calls nije bilo tu broja ali nije tu kraj price (dugacka majku mu
) kasnije kada sam ga ponovo sreo rekao sam mu da me nazove i pise Missed call
ali kad kliknem show tu nema (njegovog) broja vec samo prethodni.
Zna li neko do cega je to ???
nazvao sam ga da provjerim da li je to pravi broj sa namjerom da mu kasnije dodijelim ime
medjutim kasnije kada sam pritisnuo Dialled calls nije bilo tu broja ali nije tu kraj price (dugacka majku mu
ali kad kliknem show tu nema (njegovog) broja vec samo prethodni.
Zna li neko do cega je to ???