cena za ngage
cena za ngage
planiram da kupim polovan, relativno nov,3meseca, n gage, pa me interesuje, koliko on kosta nov, koliko polovan otprilike, i da li vredi dati 60 eura za njega, hvala unapred
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Novih nema BAR godinu dana,tako da ni to sto kupujes nije nikako skoro novo (mozda je refurbisghed,odnosno malo ociscen sa novom maskom i resetovanim lifetimerom i opet prodat kao nov) ali s obzirom na to da je to sasvim solidna igracka sa GSM modulom i Symbianom (doduse bas starim) nekih 60 eura i nije mnogo,ali trazi garanciju ako tvrdi da je samo 3 meseca star (bez garancije ne veruj u pricice,vec se cenjkaj)!
Pozdrav
Pozdrav

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Etics, istina n-gage ni starog ni QD modela nema u prodaji vec vise od 8 meseci ali ne obracaj paznju koliko je telefon star vec kako je ocuvan....lepo je ako lik ima garanciju na telefon a ako nema i kopija licne karte dobro dodje
najbitnije je da uz njega dobijes svu opremu(usb kabel, slusalice, 3.5mm adapter za obicne slusalice). Ne boj se za zamenu maske ne isplati se 100% posto nova maska moze da se nadje preko neta i to u raznim varijantama tipa vojno maskirna ili tako neki sareni tripovi i to su original maske ali cene su oko 10-15e pa posiljka i definitivno se ne isplati nikome da ga proda za 60e. 

5130+Koss the plug....
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
što se tiče falinki njih nema. možda e ti jedino smetati to što ćeš posebno stavljati mic a posebno phone džek..i što je tel SLONOVSKO UVO tj kada razgovaraš.grešaka nema ako nije ništa budženo.
moj savet master reset svega kada ga uzmeš i od početka...
ja i dalje tražim da kupim QD... običan sam imao na kratko...
moj savet master reset svega kada ga uzmeš i od početka...
ja i dalje tražim da kupim QD... običan sam imao na kratko...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
i kako ti se dopao, sem dok razgovaras, inace tel nema nista u sebi, kao da je vec resetovan, taj lik kaze nije niceg ni bilo, jer je od neke devojke tel, a ngage svakako nije tel za devojke, moja kad ga je videla samo sto nije povratila, i naravno prozivanja nikad dosta o pricanju kao debil i kao veliko uvo, kao daljinski i sl. ali sta da radim, odavno mi se svidja
hvala na odgovorima
hvala na odgovorima