Stigla 6630!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Stigla 6630!
Evo stigla je N6630 ...
Ali 730e je malo mnogo...
Zna li ko kad ce da pane cijena znacajnije, znaci na nekih 500, 400e?
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- gajic_ivan
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Eto vidis...
Ja znam najvise po tome sto ovdje ima msu prodavaca koji daju oglase u novinama, na svaki ali bukvalno svaki telefon im pise TIM... A imaju neke stampane kutije... I zato mi je mrzno da to kupujem jer oni te telefone nadju bar 3 puta jeftinije nego sto ih prodaju :!: :evil: Ali bar, za ove skuplje i vise. (cini mi se da je npr N-gage kad se pojavio bio oko 200e odje a preko neke mreze 50e...)
Ja znam najvise po tome sto ovdje ima msu prodavaca koji daju oglase u novinama, na svaki ali bukvalno svaki telefon im pise TIM... A imaju neke stampane kutije... I zato mi je mrzno da to kupujem jer oni te telefone nadju bar 3 puta jeftinije nego sto ih prodaju :!: :evil: Ali bar, za ove skuplje i vise. (cini mi se da je npr N-gage kad se pojavio bio oko 200e odje a preko neke mreze 50e...)
- gajic_ivan
- Mobil fan

- Kontakt:
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
TIM je "Telecom Italia Mobile", i ako se ne varam, ima udela u našem MTS-u. Inače, pričao sam sa nekim ljudima, cene telefona će padati do kraja godine (i to osetno), a od 1. ode u nebo... Dakle, tempirajte kupovinu za poslednju nedelju decembra! 
● PRAVILA FORUMA ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Tim je zastupljen i u Grčkoj, i drugim zemljama... Ja lično, nikada ne bih dao ni 100 evra za telefon koji ima nalepljeno nešto tipa Vodafone, jer me to izluđuje. I sada mi treba da se otvorimo 700 za telefon koji deluje fulš, e pa ne bih rekao. Svuda gde sam tražio ovaj fon, svi mobovi su bili još na oko dekodirani... 
U susret novim izazovima...
- gajic_ivan
- Mobil fan

- Kontakt:
Ej, daj prekinite vise sa tim TIM-om. Ovde pricamo o kralju svih kraljeva (koji je doduse malo ruznjikav, ali unutrasnja lepota je bitna
). Ili je mozda rec o kraljici (ipak je Nokia zenskog roda)?
Inace kod "ovlascenih dilera" (mislim na CT i Royalton, ovi iz Manhattan-a se ne javljaju na telefon) 6630 stize u toku naredne nedelje po ceni od oko 600 evra!
Inace kod "ovlascenih dilera" (mislim na CT i Royalton, ovi iz Manhattan-a se ne javljaju na telefon) 6630 stize u toku naredne nedelje po ceni od oko 600 evra!