Dragi forumaši, verni kritičari , kao i do sada obaveštavam Vas o bitnim stvarima vezano za sajtove MobilniSvet.com i ITsvet.com. O ITsvet-u samo najbitnije.
Ovog puta, potpuno nova verzija sajta ITsvet.com je "ugledala svetlost dana" jutros. Danas u toku dana ćemo rešiti sijaset problemčića i detalja.
Nova verzija ITsvet.com
Pravila foruma
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
Nova verzija ITsvet.com
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Svidja mi se izgled, pogotovo nova shema boja! (iako mi ni stara nije smetala) Mislim da je pregledan i da nije tesko snaci se na njemu. Hteo sam da napomenem da bi bilo lepo da ima forum, ali verovatno je to uloga "problematora" posto vidim da je slicno koncipiran.
Za sada su utisci pozitivni, videcemo kako ce se pokazati u radu. Svaka cast!
PozZ
Za sada su utisci pozitivni, videcemo kako ce se pokazati u radu. Svaka cast!
PozZ
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
@koren: Koliko mi se čini ti si se već registrovao na problematoru. Da, ideja je izbeći koncept foruma za sada. Neki vid "lagane" komunikacije će biti omogućen, ali ne uskoro.
@milan91: Isto kao za koren-a.
@Masterokrata: Prvo učitavanje je nešto sporije, ali bi posle kompletnog učitavanja prve strane da ti brže učitava ostale strane, tako je pravljeno. Probaj pa mi javi.
@milan91: Isto kao za koren-a.
@Masterokrata: Prvo učitavanje je nešto sporije, ali bi posle kompletnog učitavanja prve strane da ti brže učitava ostale strane, tako je pravljeno. Probaj pa mi javi.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com