SannDisk MemoriyStic PRO Duo 1GB - cena
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Samo pazi kakvu karticu uzimas,npr. ja sam uzeo sony od 512 mb za 25 e ima par mjeseci,tada su bile skuplje,i tel. (k750i-tada sam ga imao) mi je poludio skroz,blokiro,restartovo se svako malo itd.... Bila FALSH kartica,i onda sam kupio sandisk isto od 512 i tel. je radio besprekorno, cisto da znas... ja sam se opeko za tih 25 e, pa reko mozda ce nekom da posluzi ovo sto sam reko...
poz
A u malim oglasima (textualni dio) stalno ima ljudi koji prodaju te kartice,evo i sad ima lik prodaje za 30 e 1 gb nije napiso marku....

A u malim oglasima (textualni dio) stalno ima ljudi koji prodaju te kartice,evo i sad ima lik prodaje za 30 e 1 gb nije napiso marku....
.
- napalm death
- Mobil manijak
hvala na ponudama i predlozima ali.. vec sam je uzeo
- SannDisk MemoriyStic PRO Duo 1GB MagicGate , 40€.. znam znam, skupo ali kao sto mi milan rece, ne uzima se svaki dan a i nestrpljiv sam pa nisam nasao jeftiniju za ovo kratko vreme.. ma nema veze
ono sto sam se jako iznenadio je to da trenutno na kartici imam slobodno samo 69 MB a ostalo je sve nesto nabacano i telefon potpuno isto radi kao i sa 64 MB karticom.. jos ne mogu verovat jer to prvi put cujem da nema promena sa punih 1 GB u odnosu na prazan telefon, sve gledam da se nisam zeznuo da nije slucajno prazna ali.. karta je ipak puna, da sam ovo znao bez razmisljanja bi kupio 2 GB ili 4 ali.. nema veze, bas kad mi bude premalo ova 1 GB tada ce kvalitetno spast cene od 4 GB a mozda nam dodje u prodaju i 8 GB..
znaci sa mojim R1CA021 sve lepo radi.. sve u svemu sam zadovoljan
poz
- SannDisk MemoriyStic PRO Duo 1GB MagicGate , 40€.. znam znam, skupo ali kao sto mi milan rece, ne uzima se svaki dan a i nestrpljiv sam pa nisam nasao jeftiniju za ovo kratko vreme.. ma nema veze
ono sto sam se jako iznenadio je to da trenutno na kartici imam slobodno samo 69 MB a ostalo je sve nesto nabacano i telefon potpuno isto radi kao i sa 64 MB karticom.. jos ne mogu verovat jer to prvi put cujem da nema promena sa punih 1 GB u odnosu na prazan telefon, sve gledam da se nisam zeznuo da nije slucajno prazna ali.. karta je ipak puna, da sam ovo znao bez razmisljanja bi kupio 2 GB ili 4 ali.. nema veze, bas kad mi bude premalo ova 1 GB tada ce kvalitetno spast cene od 4 GB a mozda nam dodje u prodaju i 8 GB..
znaci sa mojim R1CA021 sve lepo radi.. sve u svemu sam zadovoljan
poz
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- napalm death
- Mobil manijak
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
milan91, kako onda opravdavas trziste mp3player'a koje polako postaje sve zahtevnije i na ipodu vise niko ne razmislja nista ispod 20gb a recimo da se koristi iskljucivo za muziku
ne mogu da skontam sta ce nekome bilion pesama kada u toku celog zivota nece stici da ih preslusa
mislim da je 2gb cak i previse samo za mp3 jer na 2GB stane prosek od 600-700 pesama sa srednjim 3.5mb per song i to mu dodje oko 2450min= 41h muzike i na kakvo putovanje od 2dana neprekidnog slusanja (nikad iste pesme) treba covek otici i iskoristiti to...
trebace samo batt da dopuni par puta minimum... mislim da je 1gb sasvim dovoljno i za extreme situation 

mislim da je 2gb cak i previse samo za mp3 jer na 2GB stane prosek od 600-700 pesama sa srednjim 3.5mb per song i to mu dodje oko 2450min= 41h muzike i na kakvo putovanje od 2dana neprekidnog slusanja (nikad iste pesme) treba covek otici i iskoristiti to...

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- napalm death
- Mobil manijak
ma sto se tice iPod-a to je uvaljivanje proizvoda... neamju sta vise izmisljat pa da dignu cene uvaljuju ljudima memoriju koji nece nikad iskoristit..
slazem se da je za muziku dovoljno 1GB.. 2GB ako hoces dosta muzike i nekih kamaru video klipova a sve iznad..
sve bi to bilo super da oni podlju pravit telefone kad se prijavljivaju na komp kao "removable disc" i neki diskretni mali usb kabl pa kad ides kod nekog da prepacis dosta podataka i da onda bude isplativo 4 i vise GB
slazem se da je za muziku dovoljno 1GB.. 2GB ako hoces dosta muzike i nekih kamaru video klipova a sve iznad..

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Opet pocinjemo sa tim opajdavanjima bez argumenata,a nikom nije palo na pamet da iPod NIJE samo 20/30/60/80GB hard disk sa mogucnostima plejbeka muzike,to je mp3 plejer,takodje i mp4 plajer,takodje i picture viewer (ja recimo imam par hiljada slika na njemu),onda je podcast reader,e-book reader,PRENOSNA MEMORIJA a sa linux-om postaje jos mocniji,ali najbitnije je to da on nije za ovakve ljude jer ljudi preko grane slusaju muziku u raznoraznim high-quality formatima gde nije bitna velicina pesme pa se lako desi da na 30GB stane svega oko 1000-1500 pesama a kod nas je mp3 u 128bita zakon pa me ne cudi da neko u 30GB drzi 7000-8000 low quality pesama pa ne moze da ih preslusa!!

Onda nije ni cudo sto citam ovakve komentare tipa"sta ce nekom bilion pesama..."ili"sta ce nekom bilo sta sem muzike na plejeru"... za takve ogranicene korisnike (ogranicene svojim nevelikim zeljama i potrebama) i nije mp3 plejer sa vise od 1GB,narokaju na to 250-300 pesama i njima je dosta,takvi i ne treba da komentarisu iPod i njemu slicne plejere (cuj plejere,skoro da je greh upotrebiti tako jadnu rec za njih),a ionako to NIJE ovde tema!
Pozdrav

Onda nije ni cudo sto citam ovakve komentare tipa"sta ce nekom bilion pesama..."ili"sta ce nekom bilo sta sem muzike na plejeru"... za takve ogranicene korisnike (ogranicene svojim nevelikim zeljama i potrebama) i nije mp3 plejer sa vise od 1GB,narokaju na to 250-300 pesama i njima je dosta,takvi i ne treba da komentarisu iPod i njemu slicne plejere (cuj plejere,skoro da je greh upotrebiti tako jadnu rec za njih),a ionako to NIJE ovde tema!

Pozdrav

- napalm death
- Mobil manijak
ha ha.. sto se lepo nasmeja.. pa slika 2048 x 1536 ( 3 mega piksela) zauzima oko 800 kb, neka drzis slike 640 x 480.. ne mogu ni zamislit koliko ti treba slika da napunis svoj ipod.. drugo, sto se tice kvaliteta muzike, neka slusas 192 kb/s.. oko 150 pesama te kvalitete je meni stalo na 1 GB.. znaci na 40 GB stane 6000 ????? ..eto neka slusas u nekom ekstremnom formatu pa neka ti stane 1000 pesama.. ili 500.. sta sa njima ?.. nemoj molimte pravdat iPod samo zato sto ga ti imas a sam priznaj da ti je 90% muzike 128 kb/s
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ipod je američka ikona i to je to.nema druge.možemo mi trubiti do sutra ali on je tamo status jer šta je reperima dobro i svima je.
kada rep banda bude nosila w950 i n91 /da se prodaju evropi/ tada će se stvari malo promeniti
imao sam ipod na korišćenje i nisam oduševljen.ni malo.
kada rep banda bude nosila w950 i n91 /da se prodaju evropi/ tada će se stvari malo promeniti
imao sam ipod na korišćenje i nisam oduševljen.ni malo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
VeNoM, slazem se..drug iz NY mi je pre par nedelja doneo ipod video 60GB i prodao sam ga za par dana..nije me uopste odusevio ali o5 sve je stvar ukusa i potreba i moze Lomnica_city da ga hvali koliko hoce ali pitanje i dalje stoji sta ce ti bilion pesama kada si i sam naveo u oglasima kojima prodajes ipod video 30GB da si ga samo par puta koristio na nekim putovanjima i gde je poenta imati takav uredjaj uopste ako ne koristis njegov pun potencijal?
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3