nokia 8800 schiroko,uzimati ili ne
nokia 8800 schiroko,uzimati ili ne
zanima dali ima svrhe uzimati 8800 schiroko,ili je bolje nesto drugo? mislim,lep je fon ali ne znam dali da je uzimam. imam samsung d600,pa me zanima jel se isplati menjati ga za ovaj fon?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
MILOS!1!, ja sam imao nokiu 8800 black, i menjao sam je iz prostog razloga.slaba joj je baterija(nema veze sto u paketu dodju dve baterije),e sad prema testu n8800 schiroko i na njemu je baterija slicna tako da ti dodje isto!
A posto imas samsung na kojima je vec standardno ocajna baterija i ako ti je ta menjaza dobro kombinacija ti menjaj,svakako ces ga moci posle prodati ako ti se ne svidi!
A posto imas samsung na kojima je vec standardno ocajna baterija i ako ti je ta menjaza dobro kombinacija ti menjaj,svakako ces ga moci posle prodati ako ti se ne svidi!
D500&E71
@milos: kad vec dajesh tolike pare, zasto ne bi uzeo neki telefon koji je vishe funkcionalan nego sto je lep. Ako razlog kupovine 8800 je izdrzljivost telefona, onda mozesh da uzmesh neki stariji model (koji obavlja iste funkcije kao 8800), inace ovako, posto to i onako mnogo kosta, za te pare mozesh da kupish EXTRA telefon.
Ako sledi pitanje "koji drugi telefon?", samo kazi... nece biti ni najmanji problem odluciti se za telefon koji kosta do 450evra
.
Ako sledi pitanje "koji drugi telefon?", samo kazi... nece biti ni najmanji problem odluciti se za telefon koji kosta do 450evra

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Dario, ljudi koji gledaju tu klasu modela funkcije obicno stavljaju na poslednje mesto,najbitniji su im dizajn,prestiz i ekskluzivnost,pa tek onda neke funkcije!
Znaci razlog nije ni izdrzljivost,nego jednostavno ekskluziva!
Eto recimo do 450e najbolji je w950,ali njemu ce malo po malo padati cena,a nokiji 8800 ce puno manje padati cena,a izmedju ostalog w950 (npr) ce sa padom cene imati sve vise i vise ljudi,a n8800 ga nece toliko kupovati!
Znaci razlog nije ni izdrzljivost,nego jednostavno ekskluziva!
Eto recimo do 450e najbolji je w950,ali njemu ce malo po malo padati cena,a nokiji 8800 ce puno manje padati cena,a izmedju ostalog w950 (npr) ce sa padom cene imati sve vise i vise ljudi,a n8800 ga nece toliko kupovati!
D500&E71
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Milos!1!,evo bas pre tri dana sam kupio 8800 sirocco pa mogu da kazem moje misljenje.Bilo ko da osporava taj mob,znaci da nema ukusa.I nemoj da slusas one price sta mozes sve da kupis za te pare,jer ovaj mobne kosta slucakno toliko koliko kosta.Mob izgleda odlicno,izrada je perfektna,pogotovo klizni mehanizam koji je vrh,zato sto se pravi od materijala od koga se izradjuju delovi za sportske automobile(preuzeto sa nokiinog sajta,nadam se da ne lazu
),sam je napravljen od nerdjajuceg celika,a staklo je bruseni safir,tako da je to perfektno.Sirocco iako je tezak 138 grama posto je od metala,iznenadio me je prijatno jer se ta tezina uopste ne oseca jer je odlicno rasporedjena po celom telefonu.Znaci mob je vrh i napravljen je za ljude koje ne zanima mob koji izgleda kao neka igracka.Zamerka je tastatura,jer se dosta tesko kuca poruka i posebno navigacioni taster koji je mnogo tesko pritisnuti na gore,ali mislim da je to stvar navike,na 8800 je bolje odradjen,uporedio sam sa caletovom 8800.Kamera je dosta dobra,ali me to uopste ne zanima jer imam digitalni foto aparat od sedam mph,tako da sam je upalio cisto da vidim da li funkcionise,128 mb je sasvim dovoljno,mozda i previse,jer ovo nije igracka.Sto se tice baterije,meni je sasvim ok,jer ionako svaki mob koji sam do sada imao sam punio svaki dan,a veruj mi baterija mi izdrzi ceo dan,a mozda bi mogla i jos malo sledeci dan(moram da napomenem da za ovih tri dana koliko ga imam pricao sam nekih 9 sati i poslao tridesetak poruka),a dobijes jos jednu uz telefon tako da to je najmanji problem.Igrice cak nisam ni pustao.Ima radio,probao sam i dobro hvata stanice.Pakovanje necu da komentarisem jer je to vrh ponude i na sve su mislili,posebno mi se svidja stoni punjac i blue-tooth slusalica koja izgleda identicno kao mob,ali je nisam koristio,tako da ne mogu da je ocenim kakva je.Sto se tice boje ja sam uzeo crnu,jer mobis ne drzi srebrnu(bar u Zagrebu gde sam kupio mob,jer kako rekose dosta je ruzna,zbog bele zadnje plastike,nekako izgleda jeftino uradjena),a crna je sasvim ok,a i ima dosta prednosti crna jer je tamnija zbog dalje upotrebe.Kao sto rece loki13 ovaj mob osvaja dizajnom,prestizom i ekskluzivnoscu,moram da budem iskren i da kazem da je mene osvojio dizajnom i da je dosta lepsi od obicne 8800,znaci kad sam ga video u prodavnici,odmah sam se vratio uzeo novac i kupio ga jer je dizajn odlican.Sto se tice prestiza to me uopste ne zanima posebno ne ovde u Srbiji,jer smatram sebe za normalnu osobu i cenim neke druge kvalitete kod ljudi ,a ne ko kakav mob. seta. 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Ako bi da se hvalis telefonom po kaficima,onda i mozes da ga uzmes,ali ako hoces i funkcionalnost,onda ga zaobidji u siiiiirokom luku.
Jedan kolega s posla ima obicnu 8800,malosam je prosaltao i shvatio koliko je tesko upravljati tasterima telefona,mali i zbijeni da je to katastrofa
!! Kazu sve je stvar navike,ali ako se naviknes na nesto sto je lose odradjeno,cemu onda sva ta lova potrosena na nesto sto samo izgleda lepo... 
Jedan kolega s posla ima obicnu 8800,malosam je prosaltao i shvatio koliko je tesko upravljati tasterima telefona,mali i zbijeni da je to katastrofa

- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
Ja sam se odusevio sa tim telefonom al onda sam shavtio da necu da se pokazujem sa elefonom i da mi to ustvari ne trebai resio sam sam da za te iste pare (mozda malo vise) uzmem N95 koji daleko vise funkcija ima nego 8800 sirocco,sad trenutno imam N80,i cekam da stigne krajem aprila i uzimam ga definitivno.pozzzz 

<<<Black N96>>>