w880 vs ipod nano 2gb
w880 vs ipod nano 2gb
imam trenutno k800 i slusam muziku bar 1 sat dnevno
kameru koristim onako
imam takodje iriver t10 od 512 mb koji ima savrsen zvuk,sa baterijom od 53 sata
skupio sam 110e i planirao sam jos 60e za nano od 2gb,ali kad sam video da je w880 slicnih dimenzija,a da nudi 10 puta vise u istom pakovanju+duplo bolja baterija,dobro sam se zamislio+dobio bih jos jednu m2 od 1gb sa w880 i sa ovom koju imam u k800,to bi bilo ok
sta vi mislite(w880 ce biti oko 300e sad kad se pojavi,a ja vec imam lovu za njega,inace k800 me je odusevio(fon je najbolji koji sam imao,multitasking mu radi perfektno,igram igricu,slusam muziku,pauziram igricu,posaljem poruku,odem na net i sl.ali sam svestan da je w880 dosta bolji dok peva
kameru koristim onako
imam takodje iriver t10 od 512 mb koji ima savrsen zvuk,sa baterijom od 53 sata
skupio sam 110e i planirao sam jos 60e za nano od 2gb,ali kad sam video da je w880 slicnih dimenzija,a da nudi 10 puta vise u istom pakovanju+duplo bolja baterija,dobro sam se zamislio+dobio bih jos jednu m2 od 1gb sa w880 i sa ovom koju imam u k800,to bi bilo ok
sta vi mislite(w880 ce biti oko 300e sad kad se pojavi,a ja vec imam lovu za njega,inace k800 me je odusevio(fon je najbolji koji sam imao,multitasking mu radi perfektno,igram igricu,slusam muziku,pauziram igricu,posaljem poruku,odem na net i sl.ali sam svestan da je w880 dosta bolji dok peva
nokia c7
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
llulle, ne verujem da ce biti toliko(300e) malo vise ce biti,cek ti imas 110+60e=170e cek jel ti hoces da prodas k800i ili....nisam te bas razumeo.Ali opet ne mozes porediti w880i vs ipod,ipod ce mozda biti za dlaku bolji
Nego reci da li hoces da prodas i k800i ili on ostaje..

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
mislio sam da prodam k800 i da dodam te pare koje sam mislio da cu dati za ipod,ali verovatno cu trebati da dodam manje od 170e koliko kosta nano,tako da je w880 isplativiji i rekli su da nece biti vise od 300e,max 320e,ali ce mu polako padati cena,zato sto se ocekuje da w880 postane jako popularan
nokia c7
- MilančeBGD
- Expert
llulle, pa ok razumem te,ali racunas na to da ces dobiti losiju kameru,gubis blic,veci ekran,FM radio...A inace kad bi uzeo iPod ostao bi ti k800 i dobra kamera,ali bi uz to imao dobar zvuk,sad ne znam koliko ti je znacajna ta kamera,ali morao bi da vuces oba uredjaja odjednom.Ne znam k800i je odlican telefon(i ja sam razmisljao o uzimanju) ali on je ipak samo za slikanje,sto se tice muzike negde srednja klasa.Ako ti bas ne treba kamera,radio,i veci ekran...onda slobodno uzmi w880i,mada ja verujem da cim se pojavi imace cenu 400e,pa ce tek posle pasti.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
llulle, cisto sumnjam da ce biti oko 300-320 evra,jer ce cenovno biti pozicioniran ispod w950 (po kvalitetu i samoj izradi),tako da ce za pocetak cena biti oko 400-420 evrica sto i nije tako malo!A vec kada ulazis u tu cenovnu klasu bolje ramisli o w950 (ipak je 4gb)!
Ili najisplativije kupi lepo sebi iPod,a k800 ostavi (naravno dok te zaokuplja),a kada ti dosadi njega ces menjati (npr k900
) a mp3 player ti ostaje do veka!
Ili najisplativije kupi lepo sebi iPod,a k800 ostavi (naravno dok te zaokuplja),a kada ti dosadi njega ces menjati (npr k900

D500&E71
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
@llulle: imas telefon sa odlicnom kamerom (sa 1gb) i izvanredan mp3player (512 = dovoljno), zasto bi ista menjao? Tebi je dosadno pa bi malo da menjash, el tako?
Plus sto ja vishe volim da nosim mobilni i mp3player nego samo mobilni (jer mi mp3 player oko vrata i njega ne diram), ne treba da se cimam sa kablom od sluskama kada ga vadim iz dzepa... itd...
Ovako kako imas K800 i taj iRiver ti je SUPER, apsolutno nemas razloga za menjanje. Eto mozesh ako k810 bude pri slicnoj ceni (a trebalo bi, jer je skoro isti telefon, samo treba sa sacekash dok stigne i dok dodje na realnu cenu), mozesh njega da uzmesh, ovako cisto za promenu
.
Plus sto ja vishe volim da nosim mobilni i mp3player nego samo mobilni (jer mi mp3 player oko vrata i njega ne diram), ne treba da se cimam sa kablom od sluskama kada ga vadim iz dzepa... itd...
Ovako kako imas K800 i taj iRiver ti je SUPER, apsolutno nemas razloga za menjanje. Eto mozesh ako k810 bude pri slicnoj ceni (a trebalo bi, jer je skoro isti telefon, samo treba sa sacekash dok stigne i dok dodje na realnu cenu), mozesh njega da uzmesh, ovako cisto za promenu

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Ovog puta se apsolutno slažem sa Dariom. Teško da spadaš u ljude koje svrbi lova u džepu, jer inače ne bi pominjao kombianacije i prodavanje starog telefona. A kad je već tako ne vidim šta u stvari dobijaš time.
1. Ja lično ne volim preterano SE software, mada to je moj problem, ali ako ti je k800 dobar ne znam šta posebno dobijaš sa w880, a sa iPodom u odnosu na iRiver dobijaš samo displej i veću memoriju. Kvalitet zvuka ne.
2. Takođe kao i Dario, i ja ne volim onaj kabl koji ide iz telefona, dok je kod plejera to mnogo komfornije, plus ti to drastično smanjuje autonomiju telefona.

1. Ja lično ne volim preterano SE software, mada to je moj problem, ali ako ti je k800 dobar ne znam šta posebno dobijaš sa w880, a sa iPodom u odnosu na iRiver dobijaš samo displej i veću memoriju. Kvalitet zvuka ne.
2. Takođe kao i Dario, i ja ne volim onaj kabl koji ide iz telefona, dok je kod plejera to mnogo komfornije, plus ti to drastično smanjuje autonomiju telefona.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Da ne zaboravi da kad kupi Ipod mora da ulaze i u slusalice...Jos jedan glas da se drzis sadasnje kombinacije...JA sam se zeznuo posto sam kupio mp3 plejer sa Li-ion baterijom...mislim zvuk je ekstra(imam i dobre sluske) ali za jedno 2 godine se oprastam od njega tj bacio sam pare jel zamena baterije na ovom Sony mp3 plejeru mislim da nije moguca....
Znaci i tebe bi cekala ista sudbina...mada na ipodu je moguca zamena ali to kosta oko 80e minimum tako da razmisli dobro...JA licno mrzim da bacam pare i samo zato mi je mrsko slusati moj mp3 plejer...
Znaci i tebe bi cekala ista sudbina...mada na ipodu je moguca zamena ali to kosta oko 80e minimum tako da razmisli dobro...JA licno mrzim da bacam pare i samo zato mi je mrsko slusati moj mp3 plejer...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ok je za home delatnost ali ako se covek plasi da ga sam rastavlja(mislim ja bi se plasio da sam dao 170e za mp3 plejer a i sav izgleda nezan(mada daleko od toga jak je on)) otici ce u neki servis gde ce to naravno biti jako skupo...A i to sto navodis su cene za one koji mogu da narucuju preko ebay-a sto nas 95% na ovom forumu ne moze...Mislim imao sam i ja KOSS sluske na ebay za 15$ ali posto nisam u mogucnosti(a i plus posiljka i pitanje kad i sta cu dobiti) progutao knedlu otiso u 4 i kupio za 30e...O tome pricam...
A za Sony kontam da nema promene baterije...A i verovatno bi kostala ko i sam plejer ili priblizno
A za Sony kontam da nema promene baterije...A i verovatno bi kostala ko i sam plejer ili priblizno
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Nisu cene sa eBay-a,vec sa par sajtova na kojima mozes da narucis sta hoces za njega (providna prednja maska,razne futrole,eksterni zvucnjaci i baterije,interne baterije) a sve sto vam treba je vazeca Visa/Master ili neka druga kartica,a kod nas je zaj... kupovina i prodaja na eBay-u SAMO zbog glupog paypall-a!!
Pozdrav

Pozdrav

Eeee Vajza...Znas ti nase ljude kesh u ruke i daj bateriju...tako mi volimo...Ali kontam da imas iskustva sa takvom kupovinom tako da to postujem....Sta ces ko zna kad cemo mi krenuti tim putem...Do tada davacemo 70-80 evra za servis garant...

Ono sto bih ja uradio da sam na tvom mestu (mozda i uradim nesto slicno): Kupi w880 kad izadje (ako ti kinta nije problem), prodaj K800,al zadrzi karticu, pare ulozi u stereo Bluetooth slusalice (nemas kablova kojim mozes da se zadavis) i bices faca, naprzi muzike na kartice i rokaj
Sto da se zezas sa precenjenim iPod-ima i ostalim plejercicima kad ovako imas i Walkman poslednje generacije,doduse ne bas neku kameru i velik ekran,ali opet bices faca bar neko vreme...
Samo predlazem,ne mora niko da se slaze sa mnom,ali ko voli kombinaciju telefon-muzika,bolje opcije nema. Nek kaze ko sta hoce,ali za prosecno slusanje muzike,SE Walkman itekako moze da posluzi...
Peace on Earth!

Sto da se zezas sa precenjenim iPod-ima i ostalim plejercicima kad ovako imas i Walkman poslednje generacije,doduse ne bas neku kameru i velik ekran,ali opet bices faca bar neko vreme...

Samo predlazem,ne mora niko da se slaze sa mnom,ali ko voli kombinaciju telefon-muzika,bolje opcije nema. Nek kaze ko sta hoce,ali za prosecno slusanje muzike,SE Walkman itekako moze da posluzi...

Peace on Earth!
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Green, w880 je vec izasao i ima ga kod nas neko vrijeme, izgleda jos nisi stigao da vidis 
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1336 ... sson/W880i
cijena prava "sitnica"

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1336 ... sson/W880i
cijena prava "sitnica"
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- MilančeBGD
- Expert
Mora da je juce izasao,jer sam prekjuce gledao i nije ga bilo
Ne znam po meni je glupo dati tolike pare,bolji ostati na k800i i uzeti iPod.A ti vidi sta ces,pogledaj neke komentare vlasnika,slike napravljene telefonom...

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
milan91,sto se tice slika one ce biti iste kao i kod w700,k610,w850 itd,jer je u njemu standardna 2mpxkamera bez AF,a cena je bas bas previsoka,ok ja razumem exclusivu,ali opet nije w880 isto sto i nokia 8800 (ali ne po funkcijama naravno,nego po prestizu)!
llulle, kao i sto vidis zbog cene ces morati jos neki period da sacekas (dok ne spadne na razumnu),a tada ti se nece isplatiti prodaja k800 (jer ce i njemu pasti cena),bilo kako bilo uzmi pored fona jos neki mp3 player i da si miran!
llulle, kao i sto vidis zbog cene ces morati jos neki period da sacekas (dok ne spadne na razumnu),a tada ti se nece isplatiti prodaja k800 (jer ce i njemu pasti cena),bilo kako bilo uzmi pored fona jos neki mp3 player i da si miran!
D500&E71
- MilančeBGD
- Expert