Sta je vaucer?
Sta je vaucer?
Danas mi je rekao drug da ukucam *912* i jos neki broj pa na kraju #. Ja sam ukucao *912*12900...# i ispise mi kao "broj vaucera je pogresan..." posle mi je rekao da tako mogu da doplatim sebi kredit besplatno bez uplativanja. Dali zna neko dali je to istina i sta je fora tome?
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ako sam ja skontao.. ti zelis da potrefis neki br dopune, recimo da potrefis br neke kartice za dopunu koja jos nije prodata a da ipak taj br bude vazeci i postojeci
naravno da je to moguce ali je razmera 1:10000000000.. tako, da savetujem ti da odustanes od toga.. pa svi smo mi pokusali sa tim stvarima kada se to pojavilo i onda skontali da ne vredi svaki put zastopat karticu radi tog lupetanja
a na koje besplatno sms slanje mislis ??
naravno da je to moguce ali je razmera 1:10000000000.. tako, da savetujem ti da odustanes od toga.. pa svi smo mi pokusali sa tim stvarima kada se to pojavilo i onda skontali da ne vredi svaki put zastopat karticu radi tog lupetanja
a na koje besplatno sms slanje mislis ??
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Besplatan sms?!Pa imash razne verzije besplatnog sms-a tj. nachina za to ali to je druga pricha...
A shto se tiche tih brojeva,ja evo ispred sebe imam jedno 80 vauchera sigurno i upravo ih gledam i br. nemaju veze sa vezom,chak i da mi daju bezbroj pokushaja mislim da bi odustao od toga koliko bi morao da nabadam za jedan kod a kamoli vishe njih..
A shto se tiche tih brojeva,ja evo ispred sebe imam jedno 80 vauchera sigurno i upravo ih gledam i br. nemaju veze sa vezom,chak i da mi daju bezbroj pokushaja mislim da bi odustao od toga koliko bi morao da nabadam za jedan kod a kamoli vishe njih..
Telenor dao oglas da prodaje foru za besplatan SMS
Pa koliko ti sine imaš godina? A još ideja da besplatno pričaš
Pa jel znaš čemu služi fiskalani račun kad uplatiš elektronsku dopunu, ili kupiš dotični vaučer? U teoriji bi tačno trebalo da se zna koji serijski brojevi tih vaučera su u koji kiosk otišli, i ako neko kupi vaučer s kojim ne može da dopuni onda se gleda zašto, pa može da se napravi istraga da li je neko iz dotične firme tako potkradao istu prodajući brojeve sa vaučera, ili si ti nabo kombinaciju, ali oni imaju suviše dobre plate da bi sa teko zezali na sitno po cenu otkaza.
Moja keva je tako misteriozno dobila 500dindži dopune, a niko koga poznaje joj nije uplatio, a dan kasnije su joj isto tako i nestali.

Pa jel znaš čemu služi fiskalani račun kad uplatiš elektronsku dopunu, ili kupiš dotični vaučer? U teoriji bi tačno trebalo da se zna koji serijski brojevi tih vaučera su u koji kiosk otišli, i ako neko kupi vaučer s kojim ne može da dopuni onda se gleda zašto, pa može da se napravi istraga da li je neko iz dotične firme tako potkradao istu prodajući brojeve sa vaučera, ili si ti nabo kombinaciju, ali oni imaju suviše dobre plate da bi sa teko zezali na sitno po cenu otkaza.
Moja keva je tako misteriozno dobila 500dindži dopune, a niko koga poznaje joj nije uplatio, a dan kasnije su joj isto tako i nestali.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ok, fore za koje ja znam su bile nekad moguće i to je stvarno bilo vezano za tip telefona, tada za Siemense: pošalješ poruku i u momentu dok još šalje a to traje oko pet sekundi, negde posle tri sekunde intenzivno počneš da pritiskaš Cancel, i dobiješ da poruka nije poslata, i ne skine ti kintu, a poruka je u stvari stigla. Ali to je bio BUG koji je radio nekoliko meseci, i to je davna prošlost.
Slična fora s netom je nekada bila i kod Bits-a gde kad se diskonektuješ, i brzo ponovo prikačiš, on ti tarifira samo prvi put provedeno vreme na netu, a sa ovom drugom se zbuni i ne tarifira.
Isprobano je radilo, ali jako kratko.
Demantujte me, ali ovoga više nema. Da ima sigurno bi neko sa foruma znao za to (ne bi se suzdržao da ne otvori novu temu
)

Slična fora s netom je nekada bila i kod Bits-a gde kad se diskonektuješ, i brzo ponovo prikačiš, on ti tarifira samo prvi put provedeno vreme na netu, a sa ovom drugom se zbuni i ne tarifira.
Isprobano je radilo, ali jako kratko.
Demantujte me, ali ovoga više nema. Da ima sigurno bi neko sa foruma znao za to (ne bi se suzdržao da ne otvori novu temu

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]