Kingston microSD
Kingston microSD
Kupio bih memorijsku karticu od 1GB za mobilni, pa me zanima kakve su Kingstonove??? Jel imao neko priliku da ih koristi? Procitao sam u nekoj temi, ne secam se u kojoj, da je neko imao probleme. Hvala.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Nema problema sa njima jer je Kingston jedna od najjacih marki sto se memorija tice,tako da je to sigurna kupovina a i sad su bas dzabaka,mislim da su oko 20 eura!!To sto si ti citao je imalo veze sa ponasanjem MMC Mobile kartica pri snimanju videa,jer vecina kartica od 1GB koci telefon i secka video pri snimanju,ali retko i pri reprodukciji,a koliko znam MicroSD nisu pominjane u losem kontekstu dosada jer ih koriste najnoviji telefoni sa vec dobro prilagodjenim i hardverom i softverom za toliku memoriju!!
Pozdrav
Pozdrav

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mislim da to nije istina. Kingston je velika firma koja drzi svoj renome vec godinama unazad. Ako izuzmemo moj prvi racunar koji nisam ja kupio, posle njega sam imao samo Kingston memorije, i nikada nisam imao ni P od problema sa njima. Da ne cuje zlo!
Sada u fonu furam Kingston MiniSD od 1 GB, placena 2000 din pre 6 meseci, i mogu reci da sam prezadovoljan.
Sada u fonu furam Kingston MiniSD od 1 GB, placena 2000 din pre 6 meseci, i mogu reci da sam prezadovoljan.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ja imam MicroSD već skoro 3 nedelje, i z...bao sam se najstrašnije što sam je nepromišljno uzeo za 1700 dindži, jer sam sat vremena kasnije naleteo u Imtelu na istu tu od 1GB za 1150. Inače jako se lepo ponaša, ne vidim da ima ikakvih promena u odnosu na raniju RS DV MMC od Transcenda koju sam koristio u 6680.
E sad u WebHouseu mi je lik rekao da su to što se za uglavnom po BGu valja su obične microSD, a da ima i neke tzv."80x", koje su kao 3x brže od običnih, međutim obzirom da mi je ova jednako brza kao i fleš, mislim da se ne isplati davati toliko više kinte koliko su te skuplje. Inače našao sam ovu istu i za 3200 u Balkanskoj

E sad u WebHouseu mi je lik rekao da su to što se za uglavnom po BGu valja su obične microSD, a da ima i neke tzv."80x", koje su kao 3x brže od običnih, međutim obzirom da mi je ova jednako brza kao i fleš, mislim da se ne isplati davati toliko više kinte koliko su te skuplje. Inače našao sam ovu istu i za 3200 u Balkanskoj

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Lomnica_city
- Expert
Pa zato sam i kupio odmah zato što nisam verovao da može da postoji preterana razlika, ali reko' da napišem šta je čovek rekao, iako ja takav podatak nigde na netu nisam našao
A koliko znam majbrže bi trebalo da su CF III ultra, sa do 20 MB/s, a ozbiljnim aparatima ni to nije dosta pa koriste po 2 u SLIju
Ali razlika između microSD 1GB (1150 din.) i 2GB (54€) je baš preterana

A koliko znam majbrže bi trebalo da su CF III ultra, sa do 20 MB/s, a ozbiljnim aparatima ni to nije dosta pa koriste po 2 u SLIju

Ali razlika između microSD 1GB (1150 din.) i 2GB (54€) je baš preterana

- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
Eh sad,ne mogu da kazem gde ima kad NE SME da se reklamira na sajtu,samo vam kazem da ima pa ako vas ne mrzi vi trazite,sta vam ja mogu sto ne trazite dovoljno!!A to sto ja dobijem po euro jeftinije nije nista ekstra,ja uzmem po desetak a vi po jednu pa nemojte da mislite da samo ja mogu da uzmem to veoma jeftino,kazem vam da ima i jeftinije,eto juce sam uzeo bratu 2GB miniSD za N93 za nekih 1700 dinara,jel to nije jeftino,cak iako je za vas ostale recimo 1800 dinara,onako otprilike!?
Pozdrav
Pozdrav

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Cena fleš memorije rapidno pada, ne zalećite se. Treba sačekati da stigne malo veća količina i da krene sa distribucijom po novim - nižim cenama. USB fleš diskovi od 1GB (čak i veći) mogu da se nabave za nekih 8€ po komadu na veliko...
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pa dobro Vlado, čovek se odluči za trenutak kupovine i tada se trudi da što jeftinije prođe. Naravno da će posle nekog kratkog vremena to nešto biti sve jeftinije, ali ko će toliko čekati. Jednog trenutka prelomiš i to je to. Evo, malo pre sam se čuo sa drugarom koji uvozi kompjutersku opremu, kaže mi da se očekuje rast cena memorije, e sad, da li svih tipova ili samo pojedinih - ne zna se još. Malo talasanja mora da bude... 

● PRAVILA FORUMA ●