1.
Komp nece da prepozna fon (sa pc suite)jedino vidi memorijsku karticu
2.
Gde treba da stavim igru da bi je mob prepoznao?
3.
U kom formatu mogu da se pustaju clips i filmici?
Hvala!!!
n-gage problemcici
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
n-gage problemcici
Black Sabbath!!!
Naravno da neće, ta opcija ne postoji, a PC Suite ti i ne treba. Kabld direktno vodi do MMC kartice.
U Osnovni folder, dakle onaj koji ti se otvori kada odeš na disg G, ili koji je to kod tebe već.
3GP, RM.
Uzmeš odeš do Tools, pa onda na Memorz, tamo odeš na Format memory card. mnogo si komplikovan, daj mu ga malo po uputstvu...
U Osnovni folder, dakle onaj koji ti se otvori kada odeš na disg G, ili koji je to kod tebe već.
3GP, RM.
Uzmeš odeš do Tools, pa onda na Memorz, tamo odeš na Format memory card. mnogo si komplikovan, daj mu ga malo po uputstvu...

U susret novim izazovima...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Kuzmane, baš voliš znake uzvika, jel da? Može i ovako :!: :!: :!: ali nemoj da preteruješ, i malo povedi računa o rečniku, ok? 

● PRAVILA FORUMA ●
- srdjoraj
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
- Kontakt:
Ni moj 6600 nije mogao da prepozna jar i jad fajlove ali posle restartovanja jedino sam mogao da ih instaliram preko ps suit-a. Stvarno ne znam u čemu je fora. A sa verzijom softvera 3.nesto mi je jar i jad sasvim lepo radio a 5.2nešto neće da prepozna sem preko gore navedenog ps suit-a.
Pozdrav!
Pozdrav!
Jedino još ja imam dial-up modem!