Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
zamlata, pa samsung generalno ima slabije baterije,jos ako ti je ukljucen 3g,tek ti je onda vuce!
Znaci da bi makar malo produzio vek,smanji brightnes ekrana,iskljuci umts mrezu....
Uostalom koliko ti traje?
Jedva dan i po. i To je mnogo. Bas ga ne koristim jer se brzo trosi. Za jedan dan na tom telefonu imam 10 cimanja i 5 poruka i on se brzo istrosi. U gornjem delu ekrana pise samo g a ponekad 3g. Kako to da iskljucim?
zamlata, pa ne mogu ti sada bas tacno reci,ali trebalo b i da je u setings => network => pa tu pogledaj jel imas opciju biranja bend (ili tako nesto,trebalo bi da ima gsm tj 900/1800 ili 3g,tj umts only....),procackaj malo.
A uostalom verovatno si uzeo polovan fon,pa mu je riknula baterija,kupis novu (10e max)
Kazi mi otprike koliko treba dugo baterija za ovaj telefon da traje. Neko prosecno trosenje. vidim da se svi zale na njihove baterije. skoro sam kupio novu za nokiu 3100 fabricki bakovana, vakumirana, niko nije mogao da je prethodno koristi, i ona mi jedva drzi dan i po.
Ma skoro kod svih samsunga baterija traje 2 dana sa nekim normalnim koriscenjem(bez muzike i klipova)... moze i duze ako ti samo stoji na stolu i ne radi nista
Tako je bas kod mene. Koliko vidim samsung na svim skoro telefonima ima iste probleme. Je si flesovao svoj telefon. Ja i ne znam sta je to samo kazu da ce ti bolje raditi telefon.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.