Qtek 8600 baterija?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Somile
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Mar 2007. 20:06

Qtek 8600 baterija?

Post od Somile »

Baterija za Qtek 8600 mi polako popusta i zanima me da li postoji mogucnost da se nabavi kod nas???
Unapred hvala...

Da li postoje radnje kod nas koje prodaju ove smart telefone,pa mozda kod njih da kupim bateriju???
Nemocan sam a telefon mogu samo da bacim kroz mesec dana ako je ne nadjem :cry:

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

prijatelju ako za to sokocalo nadjes bateriju u zemlji serbiji slobodno mi posalji racun ja ti placam dve baterije. ne stvarno i realno osim nokie i samsunga ni jedna firma vise nema podrsku ali pravu u nasoj zemlji tako da ni da ti glupi zvucnik (ne daj boze) rikne ne bi ni to nasao, na zalost!
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pogledaj u RRC,mislim da se tako zove firma,a ako ne onda kod CT-a,nije bas tako crna situacija kao sto"neki"zele da pomislis,samo se potrudi i raspitaj se malo! ;)
Pozdrav 8)

Somile
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Mar 2007. 20:06

Post od Somile »

Hvala,nasao sam u pc impuls-u 40 evra kosta,jos samo da skupim pare.......u com trade-u je 55 evra(lopov)!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

phone market, vidim da si iz NS-a pa me interesuje jel znas nekoga ko ima original bateriju za E60 i po kojoj ceni? Inace ide BL-5C ali od 970 mAh a ne one slabije, tih ima na svakom cosku a mrzi me da se vozam 50tak km u 1 pravcu samo zbog baterije. Fala unapred! :|

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Koje slabije,sve BL-5C su od 970mAh,nesto si se ti tu presao u proracunu,ili te neko nesto istripovao da postoje jace i slabije BL-5C!? ;)
Pozdrav 8)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od phone market »

imas jacu al se zove bl-6c isla u n-gage na primer ako si na to mislio a trebale bi sve bl-5c da budu iste jedino se sad u 1110i i 1112 stavljaju nove bl-5ca da li na njih mislis
Phone market

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Lomnica_city, pa to su one kineske,koje pasu u e60 i imaju oznaku bl-5c,ali ima je snaga mizernih 600mah,barem je tako napisano na njima.... :D
D500&E71

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od phone market »

nasao sam ti prijatelju al samo original bl5c li-ion battery 970 mAh i kosta 20,2 evrica + PDV mobile comm balkan firma bg mogu da porucim kod njih a u ns ima obicnih (neznam amperazu) u svi veleprodajama u kojima pazarim i cena nije visa od 7 eura za tzv original sa hologramom
Phone market

Odgovori