Sharp 902 ili SE K750

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Sharp 902 ili SE K750

Post od Jones »

Dvoumim se izmedju ova dva...Pitacete zasto Sharp...Volim velike ekrane,pored toga koristi SD kartice koje su jako jeftine,ima 3.5mm ulaz(za moje sluske) prica se da je zvuk jako dobar....i josh dosta stvari dok se k750 zna vec...Isto ce me kostati obadvoje(neke zamene i doplate) tako da eto...preporuka...
Inace lud sam za gledanjem videa na prenosnom uredjaju(nemam pojma sto verujte)
Tako da ljudi pomagajte...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ne znam vrlo tesko poredjenje :) mozda da si predlozio 903 :D onda bih znao sta da uzmes :) K750i je vec onako razradjen telefon,svi ga imaju,sve se o njemu zna,dok sharp malo ljudi ima...
A taj sharp jel nov ili polovan ??
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Ja preporucujem sharpa, posto znam iz licnog iskustva imao sam sharp tm200 i bio je odlican! :) A k750 imas na svakom cosku! ;)

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Uci se pa ne mogu visiti na forumu...milan91, ha 903 pa njega bi uzeo pre nego k800 ali sigurno mu je i cena odgovarajuca...Sharp je polovan ali u odlicnom stanju sa 1gb karticom i svom opremom(e da ima jedan problem...nece da prebaci na snimanje tj kameru kad se onako preklopi da ekran zauzima polozaj nalegnut na tastaturu...oce u drugim situacijama(kontam da je nesto mehanizam koji javlja software-u fona sjeban ne znam koliko bi bila popravka))
limanac, interesantno!!!tm200
A vala k750 ima svako...to sam video cak kod mene na faksu...pa u mojoj grupi ih ima 6 od 80 studenata...nije veliki procenat ali ipak zamislite da 20% ljudi u svetu kupuje bash taj model
E jedno vazno pitanje...Koja je situacija sa nabavkom baterija za Sharp telefone...Ima li toga...sad gde i nije bitno BG ili NS...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Jones, koliko sam pratio po forumu,ljudi muku muce i sa nabavkom crknutog punjaca,a kamoli baterije,a da ne pricamo ne daj boze da ti se nesto pokvari,pa morace u Japan da ga salju na generalnu :D :D !
Po meni,vec kada se dvoumis izmedju ta dva bolji je k750,jeste da ga svi imaju,ali je jos uvek veliki procenat ljudi koji ga zele (mislim,to je jako bitno pri prodaji),ima delova,ima svega a i kartice nisu tako jako skupe.... 2gb 40-45e
D500&E71

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

loki13, e vidish to me zanima...Nikad ne znam da li cu se duze zadrzati na telefonu a ako se i zadrzim sta cu ako rikne baterija!!!Ne bash da rikne ali recimo da izdrzi samo jedan dan uz minimalnu upotrebu :o :shock:
Znam da pitanje ne bi trebalo da bude ovde ali posto je to jedan od razloga kupovine telefona...Recimo kod fleshovanja k750 u w800 tj software od w800...Zanima me da li imaju ta dva modela isti audio chip(znaci kod reprodukcije muzike sa je zasluzno software od Walkman ili mozda w800 ima bolji audio chip) drugim recima da li fleshovanjem k750 u w800 dobijam isti zvuk kao sto bi imao sa w800(naravno uzeo bi HPM-70)
Hvala unapred

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Jones, ja koliko se secam ima i neki problem u sw kod sharpa,ne mogu da se setim ali ima on nekih zabrana.Ali posto ne verujem da ces dobiti sa sharp sw,nego sa vodafone...
A flesh k750i u w800i,k750i i w800i su isti telefoni hardverski isti,verovatno da imaju isti chip.Znas sigurno iz price da ubacivanjem w800i sw u k750i dobijas walkman sw,teme,i flight mod,i time dobijas w800i(mislim kad uzmes HPM-70)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@Jones: a da uzmesh k550 ? .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

To je bolje :) onda bi ubacio w610i sw i dobio bi noviji sw(u poredjenju sa k750i) i dobio bi novi walkman player :roll:

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Auuu k550...Znam ja to ali ja dajem 70e plus moj M65 i dajem Sony mp3 plejer(nov je 85e) za Sharp 902 a za k750 sa manjom doplatom(nesto simbolicno 20-25e) decko je iz mog kraja i odusevio ga mp3(glavna svrha njegovog K750 je bila muzika :o )
Sve manje i manje tezim sharp modelu jer me brine baterija,milan91, jeste vodafone...

K550 mi je ja bar tako mislim sad me izvinite cista glupost!!!salu na stranu svidja mi se izgled,Cybershot branding...ali...cena plus dodatna ulaganja u njega...Aj i da ga nadjem po 190e u Bg(do kojeg moram da platim put) trebace mi kartica od 512mb M2 koja je ajde tu 35e plus dobre sluske naravno HPM-ovke i to mu dodje cirka 270-280 u najboljem slucaju...E pa stoj malo...JA mislim da je k750 daleko pametniji izbor(cak sam cuo da kamera od k550 i nije bolja od k750 :shock: )

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Sve stoji to sto kazes,ali imaj na umu da k750i se proizvodi do kraja leta i tada prestaje,tako da ne verujem da ce biti dosta opreme za njega ali ipak mocice da se nadje.K550i se isplati jer donosi novine,kartica jeste skuplja i to dosta.Kamera nije bolja mislim da imaju isti kvalitet,ali mene jedino sto privlaci kod k550i je ubacivanje w610i sw i dobijanje novog playera :D
Ako ti je to stvarno puno,onda uzmi k750i i cao,ali ako ces dati pare za mem.karticu i za HPM-70 sluske,onda ipak uzmi w810i i kraj :wink:
btw. ja sam u nekoj slicnoj trilemi,k550i vs w810i vs k800i :)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

A u Milane bas ti je trilema,uzimaj taj K800 i uzivaj,ili skupljaj kes jos par meseci pa da zajedno uzmemo K850! :) :wink:
Jones,po ovome sto si rekao da ces uzeti karticu i HPM-70,zar ti nije onda najbolje resenje W810? :roll:

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Pa bi ja rado al ko ce da mi da w810 za 70e+M65+Sony mp3 plejer :shock: To mi je na raspolaganju...Sta ces odneli peppersi sav kesh

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@jones: dobro, malo si ti tu nasminkao, donekle si u pravu (mislim za pare), ali k550 rula. Evo ja ga cekam do leta (da mu malo padne cena i da nadjem kupca za moj k750) i moj je. Telefon je perverzija, mnogo brzi od k750, taj novi softver je perverzija, java ide 300 na sat... skroz drugi utisak ostavlja. (mene je inace odusevio k610, ali nema lampicu i AF pa ne dolazi u obzir, a k550 meni super pasuje).

Ono za kameru su samo price koje ce sve da odu u zaborav cim se pojavi malo sveziji softver za k550. Za pare si u pravu, tebi to nikako ne uzlazi u racunicu (jer hocesh i karticu i sluske), evo ja samo da ti kazem da ako ti se nadje neka prilika da ga uzmesh necesh se prevariti, cak naprotiv. Odusevice te telefon samo tako!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Jones, znas i sam da ni jedan fon nema tako dobar zvuk kao tvoj mp3 player(posto je Sony W), a kamera koliko sam ja skontao ti nesto bas previse i ne treba....smorice te k750 za mesec dana i sta onda? Zadrzi ti M65 i taj mp3 player....videces da je to najbolja varijanta.
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Masterokrata, de si bre...Ma znam al veruj mi smara me da nosim dve stvari....Zasto...ne cujem fon kad zvoni...Stavim ja vibraciju al ponekad i to propustim...ALi sve se blizi toj varijanti ali da zadrzavam mp3 plejer...M65 ce verovatno otici kad budem skupio za posten telefon...Ej al kamera mi treba!!!Peppersi bre...Pa idem josh na more ako ocistim sve u junu(destinacija po izboru!!!Idem na Ibizu definitivno...ceo zivot sam hteo tamo da odem a kontam da se sa jedno 1000e mozes provesti...ipak se ne diplomira svaki dan...
Dario, verujem na rec za k550 nisam bio u pravu kad sam to pricao jer ipak software treba josh da bi ga oporavili od gresaka a i pasce cena...NE izgled mi je super...Najbolje izgleda od cele te nove serije!!!Iskreno i bez zezanja!!!
Nishta onda 70e imam plus m65 ce ici za 50e i josh nekih 70....Ali ne kupujem kartice i sluske jer ce tu biti mp3...

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

Ma sharpa i Bog da te veseli, k750 ces vidjeti na svakom koraku.. Respect ali ipak :lol:
:) :)

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Jones, mozda je bolji izbor sharp zbog odlicnog ekrana i kako cujem super kamerice,al mozda sto kaze Masterokrata, da ti lepo zadrzis ta dva i da uzivas.pozzz 8)
<<<Black N96>>>

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Bolji je Sharp ali nisam za kupovinu telefona koji nisu zastupljeni na trzistu jer ce ti kad tad trebati nesto od opreme a neces naci,(izgrebe se,padne,treba nova maska,punjac,baterija..).Ili zadrzi jos malo (po mojoj evidenciji najveci pad cena je jun-jul svake godine) ili kupi neki proveren telefon.(SE-ako zelis za slikanje i mp3)
LG G2 Black,16GB

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Kupljen Rokr tj e398 i "decko" je prezadovoljan tj ja 8) Za muziku je strava...nije kao moj mp3 ali je jako blizu i u rangu Walkman serije(naravno posto sam mu stavio koss sluske)

Odgovori