N80

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 18:25

N80

Post od pas »

da li je moguce dekodirati nokiju N80 , gde i za koliko novaca?
Drugar prodaje za 200E ali nije dekodirana ...
da li se isplati ?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Baš se i ne isplati, kad sabereš sve, malo više će te izaći nov telefon. Probaj da spustiš cenu, reci drugaru da ti treba još 100€ za dekodiranje...

viewtopic.php?t=9900

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Miškoni, pa nema sta da mu kaze...toliko i jeste dekodiranje, ako nije i vise.
pas, dodas jos 80e i imas na oglasima polovnu a dobro ocuvanu, a ne sad da se cimas s dekodiranjem.
5130+Koss the plug....

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

qq kako toliko da kosta za D900 kosta 10 evra...ma nesto ste se preracunali smanjite za jednu 'nulu' pa onda moze da prodje :wink:
<<<Black N96>>>

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vertu, da da ali n80 je famozna bb5 nokija,koju jos famozniji Dejan,naravno jedini dekodira pa je i cena koliko on odredi,a to je 100e,ovo vazi za nokije 6270/80/88/33/34,n70/71/72/80/90,5500,5200,5300.......... (izvinjavam se ako sam neku izostavio!)
D500&E71

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Au brate zar samo jedan lik dekodira gorenavedene nokije,zar smo toliko zaostao narod da jedan covek dekodira nokije i to po ceni koju on lupi....strasno :x
<<<Black N96>>>

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

ti vertu ko da si s marsa pao pa neznas za bb5 , da li bre ima jos neko ko zna da upali komp, ode na internet , ima mobilni telefon a da nezna za bb5 i da jos ne zna ni za kaljevica, bruka bre bruka. i sto bi brate mi bili zaostao narod pa jedino mi imamo kaljevica i jedino mi dekodiramo bb5, ej bre koliko sam hrvata i madjara odrao za dekodiranje bb5 telefona , pa to kod njih nema.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

phone market, slazem se to je Srpski Brend,ziveo nama Dejan Kaljevic i hvala mu sto preko njega moze da se uzme para i sto nam je omogucio da kupujemo telefone skidane sa mreza po duplo jeftinijim cenama nego u nekoj normalnoj Evropskoj zemlji u koju nezadrzivo srljamo!!!!
Bas bih voleo da vidim kad bi imali N80 i ostale BB5 da vam nije njega i ovakve lopovske drzave koja dozvoljava prodaju istih telefona skidanih sa mreze,svako van bare se krsti kad vidi N80 sa TIM mreze i da nemas nikakve veze sa TIM mrezom vec koristis 63/64 i telefon kupljen u radnji u Srbiji uz racun i garanciju.
vertu, tebi savetujem da u bilo kom pretrazivacu ukucas Dejan Kaljevic ili posetis sledeci link ako razumes Engleski
http://users.net.yu/~dejan/

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

na zalost u bliskoj buducnosti sto se prodaje tice bice velikih problema. sto se tice dekodiranja toga ce uvek biti, za to se ne sekiram . ali prodaja ce biti znatno iskontrolisana od nadleznih organa i tu nece biti zajebancije. sve sto bude imalo bilo kakav logo nekog brenda podlegace zakonu o intelektualnoj svojini i tu ce biti velikih problema. zbog toga mnogi ljudi koje ja znam se preorjentisu sa prodaje na servis.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Odgovori