ma daj bre koji je to posao brate svaka tebi cast al moras priznati da je to onda veliki posao, mislim netrebaju ti delovi u opste onda i sta ti tu u opste menjas tako da ni nemozes da uzmes pare (realno).bar stavi novi flet ako vec naplacujes. pitanje je koliko ce da traje ako se tako namesti, a mozda je i bolje tako,

je`` te zbunio si me sa time , svi koje ja znam od uvek rade kao i ja ovako da se menja flet. sreca imam sad jedan e7oo a i samo kamera mu ne radi pa cu da probam.
kad uzmem u obzir da mi je novi flet sa komponentama 6 evrica a da svaki drugi ne valja jer je glupo kinesko gov.. a da novi komplet display-a sa fletom kosta 20 evrica , a sve sa tim da e7oo ne kosta polovan vise od 50 evrica te samim tim popravka ne bi smela biti skuplaja od 25, dolazim do zakljucka da bi popravka bila najefikasnija tvojom metodom. pa probacu sta da ti kazem ne kosta me nista to je najzanimljivije u celoj prici. naravno moracu da stavim naocare al mala je to cena. raskenjo sam se sad malo vise ali ovo je prvi put na ovom forumu da sam nesto naucio. hvalla.
jos samo ako imas neku semu koji list i koji vodovi vode do cega bilo bi pozeljno , sta sad ako mi ne radi mali displej da prevrcem ovaj flet i da nagadjam gde su vodovi do malog displeja, ako ima nesto posalji
- ___________________________________________________________
Izmenio Miškoni:: Ne piši postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni!