Tarifni dodaci

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Evo probao sam dodaj omiljeni broj, sa post-paid-a sam dopunio 178 dinara i poslao poruku dobio sam izvestaj da sam uspesno to obavio a na racunu mi je ostalo jos 1,13 dinara, razgovarao sam vec sat vremena i lepo radi! :D
Zar ne pise na njihovom sajtu da za pri-paid korisnike to traje do juna, jedino ako ti hoces da menjas broj onda te kosta jos dodatnih 177 dinara! :wink:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Uplatio sam vecernje razgovore. I to je mocna stvar, posebno za dogovaranje i nalazenje po gradu :) Dobro je jer se ne skida fiksna nadoknada za svaki zapocet razgovor. Dobijes 40 minuta i to je jedino sto se trosi. Jedina mana je sto se odnosi samo na Telenorovu mrezu.
korki, pa i jeste tako do prvog juna. Posle ce da ogranice na 30 dana.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Sve u svemu veoma povoljno, ja sam presao na paket jedna cena i aktivirao omiljeni broj i 200 sms-a, strasna stvar
HOX Titanium gray

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Večernji razgovori
MIN 40 118,00 din

SMS
SMS 50 76,70 din
SMS 200 259,60 din
SMS 400 472,00 din

Internet
MB 5 188,80 din
MB 10 295,00 din
MB 50 849,60 din

Omiljeni broj
(promena broja) 177,00 din

Sada je bolje 8) :)

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

A sve to upola cene do 01.06. (postpaid), tj. bez ograničenja trajanja na 30 dana (sve traje to 01.06. ako se ranije ne potroši) za prepaid.

A sad može i listing za prepaid ... od danas ...
Samsung Omnia HD 8GB

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

da. . .ja sam doshla do sledece rachunice. . . ako je recimo 1kb=0.05 dinara,onda je 1MB=50 dinara. Npr ja obichno troshim oko 150 din na gprs,to je 3MB dnevno,shto znachi da bi mi taj paket od 50MB sluzio nekih 17 dana. . shto i dalje nije bash povoljno. . .ali dobro sada,bolje ishta nego nishta. . .

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

1024 kb je 1 mb, puta 0,05 dinara dobijes 51,2 dinara za 1 mb po starom, a ovi dodaci za mb trebalo bi da budu dosta jeftiniji da bi se isplatilo!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

STOP :) O cemu se to prica ovde? Ako racunate zabe da biste dobili babe, naravno da se ne isplati (ili ne isplati toliko).
Hajdemo ovako:
1. Treba mi 17 dana da potrosim 50 MB. To je cinjenica, recimo...
Koliko cu para da potrosim? (to je isplativost)
1. klasicno- 50 MB X 0,05 din/KB= 2500 dinara (dve hiljade i pet stotina dinara)
2. paket dodaj internet- 50 MB= 720 din (sedamsto dvadeset dinara).

Isplati se... tri puta se isplati.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

sinoc sam na svom broju blizancu ( inace pre paid ) promenio tarifno paket sa jedna cena na moje vreme i uplatio 177 din za omiljeni broj i ostalo mi je 34 dinara . preko dana sam dosta stvarno zvao taj broj i slao poruke i negde oko 17 h pogledam , stvarno jos stoji 34 dinara . nikog drugog nisam za to vreme sa tog broja zvao , nastavim ja da pozivam taj broj jos par puta i veceras oko 22 h da okrenem jos jednom , ono mi automat kaze "imate manje od 20 dinara na racunu , molimo vas dopunite racun ".

ja se zaprepastim i pogledam na *121# a ono 15 dinara . pozovem 9863 da vidim zasto mi je skinuto skoro 20 dinara kad sam samo taj omiljeni broj zvao a decko sto radi tamo mi kaze , da je vec bilo nekih prituzbi ( doduse danas kaze nije bilo , ali ovih ranijih dana jeste ) pa ce da mi zapise broj "blizanca" i da izda nalog da se to ispita . ne samo moj slucaj nego i svi ostali . kaze da je moguce da im jos izgleda taj servis omiljeni broj ne radi kako treba .
:blinky:

kazem mu da pokusa da udje u moje pozive sto sam ih od sinoc napravio sa ovim omiljenim brojem , da bi video da sam samo taj broj zvao , ali kaze nema ovlascenje za to , nego ce posebnoj sluzbi da posalje nalog da ispitaju . racunali smo nas dvojca preko telefona da je to skidanje od 20 dinara nemoguce jer cak i da sam sve vreme pricao sa omiljenim brojem i to po skupoj tarifi u paketu moje vreme gde minut izlazi sa pdv-om 15,34 dinara , tad bi mi se taj minut sa omiljenim brojem racunao 0,001534 dinara iliti 1,5 para . nije tesko izracunati da sam na primer i deset sati pricao sa tim brojem a to je 600 minuta , racun bi bio 0,92 dinara .
znaci ne valja im jos taj sistem koji obracunava omiljeni broj dodatak . hteo sam da pitam da li je jos neko imao ovakav slucaj ? bilo bi mi od koristi da znam .

drugo , rece mi momak da posto sam na pre paid broju aktivirao omiljeni broj , to ne znaci da za mene vazi promotivni period do 1.juna nego mesec dana . pitam zasto je to tako jer sam ja razumeo da je za sve , a on kaze da je to samo za post paid i da u principu promotivni period znaci u vezi cena , koje su sada 150 din bez pdv-a a da ce mozda ta cena ici na vise posle toga . a ne mora kaze , ne zna tacno nista . tako da sam i na to hteo da vam skrenem paznju .

jos mi rece da i ono zaduzenje od 1,5 dinara za svaki zapoceti razgovor ulazi u popust od 99,99 % jer sam ga pitao da mi nije skinuto mozda 20 skoro dinara jer sam desetak puta okrenuo omiljeni broj pa da mi to uracunavaju bez popusta mozda . kaze ne , to isto ulazi u popust od 99,99 % . tako da im definitivno jos servis omiljeni broj ne radi dobro .

ima li bilo ko kakva iskustva sa ovim ?

jer na kraju razmisljam , posto sam i svoj post paid broj od danas prebacio sa pro400 na moje vreme ,bas zbog toga da u nekom narednom danu iskoristim promotivni period , ko zna koliko ce tamo da mi se nagomila racun na ovakav nacin ? vrlo zabrinjavajuce ce biti ako taj servis ne srede uskoro . nije to vise popust od 99,99 % onda sigurno .

hvala unapred za svako misljenje Vlada
8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

Ja vec oko nedelju dana koristim tarifni dodatak "Omiljeni broj" i nisam doziveo nikakva iznenadjenja. Do sada mi nije skinulo ni jednu paru za razgovore ili poruka koje sam uputio ka "omiljenom broju".

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

super za tebe Ertan , voleo bih da je i ovde slucaj isti . ili sam ja neki baksuz i ovo mora da mi se desi vec prvog dana koriscenja ? :smutny:

hvala na odgovoru druze 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

meni su funjare ubacili da sam zvao nekoliko puta neki njihov call cenar za koji nisam ni znao da postoji i tu su mi uzlei nekih 40din. kada sam to video odmah sam deaktivirao karticu jer taj bezobrazluk ne trpim...mogli barem neki minut da ukradu.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Koji Call Centar, Boga ti? Jedini za koji ja znam je 9863 ... jel' imaju još neki? A ovaj za koji znamo uostalom svi ... već se godinama vodi polemika oko toga što ga naplaćuju ...

Šta s' ti radio, crni VeNoMe? :?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

na njihovu nesreću meni je stizao listing.i sa obzirom da znam kada isključujem karticu i da je ona meni služi samo za zvanje i posle 12h ona se isključuje.oni su napisali da sam zvao neki 98nešto i to 2x /dva puta/. ok ako je tako i to još zvato oko 2h noću onda lepo diskonekt od telenora i to je to...
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

ja sam uzeo dodatak omiljeni broj i stvar je exxtra..po ceo dan pricam sa devojkom i nista mi neskidaaa
opasno dobar potez telenora!
E71 je moj trenutni izbor:)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

ja sad idem u Merkator da im se naj......m familije . jer izgleda da mi skida kad saljem poruke prema omiljenom broju a kad zovem taj broj ne skida . nesto nije u redu definitivno . :shock:

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

pa naravno da skida kredit kad saljes poruke...to vazi samo za pozive :roll: :roll: :wink: :lol: :D

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

metak86
Ne, popust vazi i za SMS... 99,99%!!

Izmenio:gameforce:Ne citiraj post iznad!!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

meni ne skida kredit kada šaljem poruke tako da....vidi šta ćeš sa njima raditi...poslao sam jedno 1000 poruka i ništa mi nije skinulo...ok možda 100 komada da budem iskren

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

evo ovako , bio sam sad pre 21 h do Merkatora ovde i devojka mi je izvukla listing i vidi se da ima nekih nepravilnosti . ja njoj objasnjavam da kada sam uplatio za "omiljen broj" i kada je naplacen i taj poziv prema 9863 , od 27.-og ujutro u 1:51 ja imam 34 dinara na racunu . provereno na *121# i takav iznos mi stoji sve do 17 h 28.-og marta . znaci 15 sati meni stoji 34 dinara i do tada je bilo u redu .

znam pouzdano da mi je do tada za omiljen broj i taj poziv 9863 korektno skinuto dinara , jer sam do tada imao oko 224 dinara . znaci 177 dinara ,omiljen broj + poziv 9863 = 11,68 dinara sa pdv-om + 34 ostatka = oko 224 dinara koliko sam i imao .

od 17 h juce ili 27.-og meni pocinju da skidaju po malo a da nisam zvao do tada nikoga osim tog omiljenog broja . to se lepo vidi i na ovom odstampanom listingu . kada sam znaci 27.-og proverio oko 22 slucajno posle sekretarice koja mi je rekla da imam manje od 20 dinara na racunu , i kada sam se zaprepastio , imao sam oko 15 dinara . tada sa mog post paid broja zovem 9863 da ne bih trosio pre paid i momak mi kaze da je moguce da sistem za omiljeni broj ne radi jos savrseno .

saljem tri poruke tada sa pre paida prema broju koji nije "omiljeni" i sistem mi lepo skida oko 7 dinara i ostaje mi 8,nesto dinara . jer po njima imam 15 dinara . sinoc znaci i sve do sada malo pre 21 h ,dok nisam otisao do Merkatora sam zvao iskljucivo omiljeni broj i pogledam pre ulaska u Merkator stanje na *121# a ono 6,05 dinara . sve to ima potvrdjeno na listingu ovde .

da covek poludi stvarno . :shock: sve to objasnim devojci tamo a ona mi objasnjava da nekad sistem obracunava malo kasnije neka zaduzenja . ja joj pokazem da vidi i sama listing i da mi kaze koja to zaduzenja sistem ima da mi obracuna jer osim te tri poruke koje su vec naplacene , nema nista drugo da mi obracuna . vidi se da sam zvao samo omiljeni broj . nije znala sta da mi kaze , pa sam napisao pismeni zahtev da se to ispita . rece da ce posebna sluzba to da ispita i da zovem za nedelju dana otprilike .

:blinky: morao sam potanko na papiru da napisem razvoj dogadjaja da bi tamo u toj sluzbi znali na sta se zalim . i da pogledaju da nema razloga da mi bude skinuto nista osim te tri poruke prema ne-omiljenom broju . a to bi iznosilo onda 34-7=27 dinara . a ne kao sada 6,05 dinara .

cak sta vise ,pokazujem devojci i taj listing sto mi je odstampala , da vidi da je na prvi pogled vec evidentno da nesto nije u redu jer mi pored poziva prema omiljenom broju pise 0 dinara , sto je u redu , a pored tri sms-a prema ne-omiljenom broju isto pise 0 dinara . pa kazem joj kako je onda moguce da mi to niste prikazali na listingu a skinuto mi je definitivno ( tih 7 dinara za tri poruke mislim ) . uzvrtela se i pocela nesto da radi drugo jer nije znala sta da mi kaze pa sam morao da je prekidam da bi sa mnom zavrsila razgovor a ne da prelazi na drugog korisnika .

rekao sam joj da pogleda telefon i da vidi da je sad stanje 6,05 dinara i da cu do sutra u to vreme zvati samo omiljen broj pa ako mi skinu jos nesto , dolazim odmah . nisam bio neprijatan , nego sam samo hteo da me ispostuje kao korisnika i da kaze posteno NE ZNAM STA SE DESAVA , NAPISITE ZAHTEV ZA DRUGU SLUZBU , a ne da pokusava da me zavlaci da bih ja odustao .

p.s. inace metak , nije tacno , apsolutno za sve vazi popust od 99,99 % , cak i za fiksnu nadoknadu od 1,5 dinara za svaki zapoceti razgovor .

Odgovori