evo ovako , bio sam sad pre 21 h do Merkatora ovde i devojka mi je izvukla listing i vidi se da ima nekih nepravilnosti . ja njoj objasnjavam da kada sam uplatio za "omiljen broj" i kada je naplacen i taj poziv prema 9863 , od 27.-og ujutro u 1:51 ja imam 34 dinara na racunu . provereno na *121# i takav iznos mi stoji sve do 17 h 28.-og marta . znaci 15 sati meni stoji 34 dinara i do tada je bilo u redu .
znam pouzdano da mi je do tada za omiljen broj i taj poziv 9863 korektno skinuto dinara , jer sam do tada imao oko 224 dinara . znaci 177 dinara ,omiljen broj + poziv 9863 = 11,68 dinara sa pdv-om + 34 ostatka = oko 224 dinara koliko sam i imao .
od 17 h juce ili 27.-og meni pocinju da skidaju po malo a da nisam zvao do tada nikoga osim tog omiljenog broja . to se lepo vidi i na ovom odstampanom listingu . kada sam znaci 27.-og proverio oko 22 slucajno posle sekretarice koja mi je rekla da imam manje od 20 dinara na racunu , i kada sam se zaprepastio , imao sam oko 15 dinara . tada sa mog post paid broja zovem 9863 da ne bih trosio pre paid i momak mi kaze da je moguce da sistem za omiljeni broj ne radi jos savrseno .
saljem tri poruke tada sa pre paida prema broju koji nije "omiljeni" i sistem mi lepo skida oko 7 dinara i ostaje mi 8,nesto dinara . jer po njima imam 15 dinara . sinoc znaci i sve do sada malo pre 21 h ,dok nisam otisao do Merkatora sam zvao iskljucivo omiljeni broj i pogledam pre ulaska u Merkator stanje na *121# a ono 6,05 dinara . sve to ima potvrdjeno na listingu ovde .
da covek poludi stvarno .

sve to objasnim devojci tamo a ona mi objasnjava da nekad sistem obracunava malo kasnije neka zaduzenja . ja joj pokazem da vidi i sama listing i da mi kaze koja to zaduzenja sistem ima da mi obracuna jer osim te tri poruke koje su vec naplacene , nema nista drugo da mi obracuna . vidi se da sam zvao samo omiljeni broj . nije znala sta da mi kaze , pa sam napisao pismeni zahtev da se to ispita . rece da ce posebna sluzba to da ispita i da zovem za nedelju dana otprilike .

morao sam potanko na papiru da napisem razvoj dogadjaja da bi tamo u toj sluzbi znali na sta se zalim . i da pogledaju da nema razloga da mi bude skinuto nista osim te tri poruke prema ne-omiljenom broju . a to bi iznosilo onda 34-7=27 dinara . a ne kao sada 6,05 dinara .
cak sta vise ,pokazujem devojci i taj listing sto mi je odstampala , da vidi da je na prvi pogled vec evidentno da nesto nije u redu jer mi pored poziva prema omiljenom broju pise 0 dinara , sto je u redu , a pored tri sms-a prema ne-omiljenom broju isto pise 0 dinara . pa kazem joj kako je onda moguce da mi to niste prikazali na listingu a skinuto mi je definitivno ( tih 7 dinara za tri poruke mislim ) . uzvrtela se i pocela nesto da radi drugo jer nije znala sta da mi kaze pa sam morao da je prekidam da bi sa mnom zavrsila razgovor a ne da prelazi na drugog korisnika .
rekao sam joj da pogleda telefon i da vidi da je sad stanje 6,05 dinara i da cu do sutra u to vreme zvati samo omiljen broj pa ako mi skinu jos nesto , dolazim odmah . nisam bio neprijatan , nego sam samo hteo da me ispostuje kao korisnika i da kaze posteno NE ZNAM STA SE DESAVA , NAPISITE ZAHTEV ZA DRUGU SLUZBU , a ne da pokusava da me zavlaci da bih ja odustao .
p.s. inace metak , nije tacno , apsolutno za sve vazi popust od 99,99 % , cak i za fiksnu nadoknadu od 1,5 dinara za svaki zapoceti razgovor .