Dilema - HTC P4350 ili HP iPAQ RW6815?!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
Kontakt:

Dilema - HTC P4350 ili HP iPAQ RW6815?!

Post od outlaw »

S obzirom da je deo foruma predviđen za "smart" telefone zaključan, postavljam svoju dilemu ovde...

Elem, razmišljam i lomim se između ova dva modela.

Otprilike su koliko-toliko slični, s tim što je od bitnijih stvari na strani HTC-a jača cena i QWERTY tastatura, dok HP ima bolji ekran i koliko mi se čini bolji procesor (ne primetih neke bitnije razlike od ovih).

Ima li neko iskustva sa ovim čudima?! Treba mi i telefon i PDA u jednom, ne bih razdvajao. Razmišljao sam i o "digitronu" E61, ali sam više za tačskrin

Hvala unapred na odgovorima

P.S. Evo linka gde su upoređeni sa GSMarene...
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa na strani HP-a je jos i baterija koja je znatno jaca tj. duza autonomija, manjih je dimenzija i tezine, zivahnije boje, cistiji zvuk i to bi bilo to. A bas i nisam siguran kliko je qwerty praktican a pogotovu kad se ovako izvlaci. Ne znam, ali koliko cujem od ljudi koji koriste pda, najzadovoljniji su oni koji imaju HP i Dell

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moj ti je predlog da uzmeš onaj koji i ti se više svidi na oko .samo to. i jedan i drugi su ok tako da NEKA LEPOTA POBEDI
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

moj savet iz iskustva - drzao sam oba modela u ruci, koristio cak HTC neko vreme, i mogu da ti kazem da je HP sa ovim modelom izuo konkurenciju!!!

PDA HP-ov je toliko dobar da nemam reci, a nadam se da si ga i ti video iz ruke jer je cak i dizajn prelep! shto se tice tastature - windows mobile je skroz za stylus, nece ti toliko nedostajati keyboard, a RW6815 ce te prijatno iznenaditi sa obradom podataka, cak toliko da ti nece biti jasno kako :D

e da - idealno reshenje za cuvanje skreen-a, HP wins on that field allso ;)
There is no knowledge that is not power

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Nisam jos video HTC-ove modele u BG, mada priznajem da me neki vrlo zanimaju. Voleo bih da vidim i Eten X800 ali kad dodje kod nas verujem da ce biti skuplji od prosecnog laptopa :cry: . BTW, jedan moj ortak je imao HP 6515 ali se stalno zalio da usporava i baguje.
Za vecinu HTCovih modela kazu da imaju odlicnu konstrukciju i solidnu autonomiju sto nije nevazno. Sve u svemu jedva cekam da doju kod nas ali nijedan nisam probao pa ti bas i ne mogu biti od neke pomoci :unsure: . Poseti sajt gsmarena.com, ima i nekih testova
Motorola Moto G

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

outlaw, ja imam HP iPAQ rw 6815,i mogu ti reci da je extra, ne znam kakav je taj drugi al za ovaj znam da je azdaja,uvek bih izabrao HP 8)
<<<Black N96>>>

outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od outlaw »

nick6 napisao:Nisam jos video HTC-ove modele u BG, mada priznajem da me neki vrlo zanimaju.
Ima ih na nekoliko mesta, ne znam da li smem ovde da postavim linkove zbog reklame...?

vertu ::
Kakva je varijanta to što nema tastaturu, bilo kakvu?! Da li se smoriš kada treba da otkucaš poruku (na kucanje u vožnji ću zaboraviti), kako pozivaš telefone, iz imenika ili kako?! Daj još neki info, kako traje baterija, koliko, za šta ga koristiš?! Fala unapred!

Izmenio:gameforce:Ne citiraj kompletne postove a naročito one iznad tvog.Ne postuj 2 posta uzastopno!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

outlaw ja bih preporucio OBAVEZNO sa qwerty'jem...mozda ce ti na pocetku delovati zanimljivo ali posle ce ti biti nevidjen smor kuckanje po ekranu kad si u guzvi,busu,autu,hodajuci itd. :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od outlaw »

fain2daniel, baš zato se i lomim, i nikako da prelomim... Generalno ne kucam nešto previše poruke, u principu najviše komuniciram sa šefom koji je non-stop na putu, a to su poruke od 500-600 karaktera, tako da mi je touch screen tu velika prednost.

Doduše, moraću da se odviknem od kuckanja u autu, ali Bože moj :)

Najverovatnije ću uzeti HP pa ću preneti utiske...

Hvala!

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

outlaw, evo ovako i meni je bilo cudno u pocetku bez tastature al sam navikao,na kuckanje u kolima zaboravi jer ako kuckas sa olovcicom onda ne mozes sa jednom rukom nikako a opet ta slova ne mozes prstima jer su jako sitna,ovako za pozive imas prvo levo dugme ti je za imenik i sa tasterom koje je u sredini (gore,dole,levo,desno) ides na dole i kad izaberes koga ces da zoves samo pritisnes dugme ispod tj. drugo sa leve strane (zelenu slusalicu) i pozivas normalno kao sa obicnim mobilnim telefonom.A ako pozivas broj koji nemas u imeniku,samo pritisnes zelenu slusalicu i pojave ti se brojevi koje vec mozes da bockas i prstom jer su krupniji,i onda kad otkucas broj mozes bocnuti na ekranu i "Talk" a mozes i samo da pritisnes zelenu slusalicu...sta ti je lakse svejedno je.A ja ga koristim najvise za internet,jer je brz dosta,za mail-ove i tako...a baterija mi traje u proseku po 4 dana sa umerenim koriscenjem,i puni se dosta brzo...tako da neces pogresiti ako ga uzmes.
Ako imas jos neko pitanje,pitaj slobodno.
pozzzzzzzzzz 8) 8) 8)
<<<Black N96>>>

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Ma kupi E61 sta se mucis, a ako ti bas treba i kamera (kakva-takva) imas A780 za 350 EUR. Ionako touchscreen bez poklopca lakse naprsne

Odgovori