e sad bi mi trebao neki savet...
6233 ili N70
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
luca, daj molim te,pa kakva je sad ovo izjava?????
Negro, Sto se tice kvaliteta maske 6233 je 5x bolji od n70 (koji klimav itd),sto se tice baterije na 6233 ona traje 3-4 dana,a na n70 jedva 2 dana (ali bas jedva),ekrani su mnanje vise isti,kamera takodje (osim sto 6233 nema blic,ali zato ima ubistven video snimak,duplo bolji od n70),a jedina prednost n70 je 8.1 symbian......
Negro, Sto se tice kvaliteta maske 6233 je 5x bolji od n70 (koji klimav itd),sto se tice baterije na 6233 ona traje 3-4 dana,a na n70 jedva 2 dana (ali bas jedva),ekrani su mnanje vise isti,kamera takodje (osim sto 6233 nema blic,ali zato ima ubistven video snimak,duplo bolji od n70),a jedina prednost n70 je 8.1 symbian......
D500&E71
nemojte da ste ta'ki ljudi, mozda covek nije imao prilike da otkrije symbian, a definitivno ce covek doci u situaciju da na 6233 ocajnicki trazi makar igrice da ubije vreme, pa ce vapiti za OS-om ..
shto se tice maske na N70, toplo bih svima preporucio kinesku gumiranu crnu! ja imam original masku, koju sam odma uklonio, i stavio ovu crnu, em lepshi fon, em ne mosh se izgrebati (u pitanju je ona guma, koju provalite tek kad zagrebete noktom) a nokia je na N70 uradila bash dobar Xpress on cover, tako da bih i ja licno mogao da napravim kalup za masku N70, ocu reci - nisu kinezi imali gde da omanu!
a kog zanima maska za N70, imam sledece -
kineske crne gumirane maske - 500din
A serija maske, i to u razlicitim bojama - 800 din
original, siva, kao na fonu - 1600 din
javite mi se, dodjete do mene, ko oce da kupi, i reshimo poso
shto se tice maske na N70, toplo bih svima preporucio kinesku gumiranu crnu! ja imam original masku, koju sam odma uklonio, i stavio ovu crnu, em lepshi fon, em ne mosh se izgrebati (u pitanju je ona guma, koju provalite tek kad zagrebete noktom) a nokia je na N70 uradila bash dobar Xpress on cover, tako da bih i ja licno mogao da napravim kalup za masku N70, ocu reci - nisu kinezi imali gde da omanu!
a kog zanima maska za N70, imam sledece -
kineske crne gumirane maske - 500din
A serija maske, i to u razlicitim bojama - 800 din
original, siva, kao na fonu - 1600 din
javite mi se, dodjete do mene, ko oce da kupi, i reshimo poso
There is no knowledge that is not power