Moto a1200 vs SE m600i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06

Moto a1200 vs SE m600i

Post od 4life »

Sta kupiti od ova dva telefona? U velikoj sam dilemi,malo "naginjem" ka motoroli prvenstveno zbog LINUX-a i izgleda ali molim vas za predlog ako imate iskustva sa nekim od ovih telefona.

Hvala unapred!
Nemam telefon trenutno.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Extra tema. Slatka dilema! :D

O M600i ti mogu reci sta god te zanima, posto ga imam.

mane: katastrofa baterija, na suncu se NISTA ne vidi. To je glavno...
prednosti: TouchScreen naravno, qwerty, stereo bluetooth, UIQ3... Ima nesto softvera za njega...

A taj A1200 sam razgledao po netu, do j*** mi deluje, samo nije mi nekako kompletan. Pre bih uzeo ( a i verovatno hocu ) ROKR E6.
...shit happens... keep d smile!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

4life, ma sta ce ti linux? Mislis da je brzi telefon zbog njega? Zablude....a i pokrivenost programima je slaba, ja bi se odlucio za symbian.
5130+Koss the plug....

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Sigurno je da je stabilniji fon s linuxom. A o brzini... ne znam. Nadjimo neke testove...
8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Moja drugarica je pre neki dan dobila Moto a1200 iz inostranstva, pa sam imala priliku da ga čačnem malo...i moram priznati da je prilično dobar fon...Tačno je da je gotovo nemoguće naći Linux programe bilo gde na netu, ali java programi lepo rade a i on sam u sebi ima već preinstalirane interesantne mogućnosti i aplikacije...Ima Picture Editor, koji dobro odrađuje korekciju slika...zatim program za pregled Office fajlova, ima čak i mogućnost da slikaš kamerom vizit kartu i on prepozna sve podatke i ubaci ih u svoju memoriju sortirane po adresi i broju telefona, čak prepoznaje i e-mail adresu koji uslikaš sa vizit karte...meni je zvučalo neverovatno, ali je stvaro tako...jedino je problem kad ima puno naših slova, jer se tada malo pogubi... :)

Sve u svemu baš interesantan fon...a touch screen je zaštićen poklopcem, što je veoma praktično...ako neko ima još neko pitanje neka pita slobodno, jer se ja sad možda i nisam svega setila...BTW i kamera je super... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moj glas ide za m600 ali u crnoj varijanti nikako u beloj. dobar je fon lepo radi mem kartice su malo skuplje uiq3 malo ide na živce nekima ali kada se sve to zaobidje sve ostalo je ok
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

VeNoM, sta fali belom?? :|

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

Evo ovako kao prvo da kazem da mi je ispala neka mnoooogo dobra kombinacija za zamenu moje stare v3x za a1200,naravno uz doplatu,pa sam se ipak odlucio za a1200. 8)
I mogu vam reci da ne zalim ni jedne pare,telefon radi super!!!
Iako nema aplikacija za LINUX, one prosecnom korisniku nisu ni potrebne jer telefon vec ima dosta "fabrickih" aplikacija.
Touchscreen radi perfektno,neverovatno je precizan (skoro sve mozete raditi palcem,bez upotrebe olovke). Kamera mi se cini bolja nego na v3x,iako imaju isti broj pixela.
BTW Ninolina da nisi napisala ovo za vizit karte ja to ne bi ni provalio. Hvala ti!!!

P.S. A da sam uzimao m600i 100% se odlucio za beli.
Nemam telefon trenutno.

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Ninolina, 4life - kakav je zvuk na A1200 ?
(Mislim prvenstveno na zvuk plejera preko slusalica, a zatim i na zvucnik)

Imao sam V3x, solidan fon, ali cak ni posle dosta moddinga zvuk nije bio ni prineti N91 :?

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

Zvuk je odlican ali tesko ces naci telefon koji bolje reprodukuje zvuk od n91. Ali sta ce ti zvuk kad u rukama drzis ciglu (mislim naravno na n91)... :wink: :wink: :wink:
Nemam telefon trenutno.

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

:lol: :lol: Ma N91 je OK, navikao sam se na 200gr tezine ali bih ponovo mozda uzeo Moto za drugi broj jer sam u principu bio zadovoljan s Motorolama ali mi je bitno da ima dobar i jak zvuk
Motorola Moto G

Odgovori