Pojavila se kopija Vertu-a

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Pojavila se kopija Vertu-a

Post od vertu »

Pojavila se kopija Vertu telefona cujem da se pravi u Singapuru identican je modelu "Signature" s tim sto ima kameru od 2 megapiksela i slot za mem kartice,i napravljen je od celika boje belog zlata!

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

ok, ja sam ovde nov, ali ti bato - brankov mos' i ne oklevaj!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
There is no knowledge that is not power

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

"brankov mos' i ne oklevaj!!!" ne razumem sta si time hteo da kazes,mozes mi pojasniti? 8).........pozzzzzzz

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

vertu, baci nam neku sliku da vidimo jel ti tvrdnja tacna... :wink:

I ja sam cuo da je izasla nova Nokia N99 sa intercontinentalnim Bluetooth modulom,samo jos da okacim fotos... :roll: :roll:

Igoritza, je mislio da privezes i kamen oko vrata ako ides na mos'... :) :) (samo komentar,ne i savet)

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Green, e sad ima jedan problem sto ja ne znam kako se kace slike al cu da ostavim link,inace je neki ruski sajt i ima par slika...evo samo da nadjem....

evo prvi link je samo sa slikom fona

http://handy.ru/board/download.php?id=2 ... 1d18305d17

a drugi je kompletan sajt

http://handy.ru/board/viewtopic.php?t=78093

evo linkova pa ce te videti,jako je dobro uradjen! pozzzzzzz 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

vertu, hmm...pa...ne razumem se nesto u Vertu marku,jer me ne interesuje,mada mogla bi biti kopija,to su Kinezi provalili odavno :wink:

Ako i jeste kopija,sumnjam da je maska onda napravljena od plemenitog metala... :uhuh: :dry:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Green, pa jeste kopija jer nijedan Vertu-ov telefon nema kameru a ovaj ima od dva megapiksela i slot za mem kartice,a napravljen je od celika....jedan lik ga je prodavao za 500 evra :shock:
<<<Black N96>>>

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Imao sam prilike da vidim i se malo poigram sa ovim kopijama,drugar je doneo iz Nemačke :)
Evo slike :
Slika

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Al dobro je uradjen mislim meni se svidja ,spreda se vizuelno ne razlikuje cini mi se :wink: ....pozzzzzzz 8)
<<<Black N96>>>

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

A koja je otprilike cena toga?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

cena je oko 500e imate po halo oglasima :wink:

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

vertu napisao:Green, pa jeste kopija jer nijedan Vertu-ov telefon nema kameru a ovaj ima od dva megapiksela i slot za mem kartice,a napravljen je od celika....jedan lik ga je prodavao za 500 evra :shock:
Dario, Prati radnju fabule jbt... :lol: :D :lol:

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od albumag »

Kamera nije losha,mada nemam ni jednu sliku u compu da postavim :( Dobija se uz njega rezervna baterija i kartica od 128 mb čini mi se (nisam baš siguran) Zvučnik je nešto neverovatno,pojma nemam odakle izbija tolika glasnoća iz tako sićušnog telefona :? Pisanje poruka na njemu je stvarno mučenje,tasteri ubijaju! Šta znam... ne mogu sada da se setim ... Cena u Nemačkoj je oko 250 eura.

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Samo 250 jura?!?!?! a kakav mu je ekran? A sto sam razumeo sta pise na onom ruskom sajtu,ubilo se... :wink:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Samo 250??? hehehehehehe znam trazio sam na drugim sajtovima al nema samo taj ruski ima za sada :? pozzzzzzzz 8)

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od albumag »

Znam ga jako dobro tako da ne laze shto se cene tiche. Ekran deluje jeftino,grafika losha recimo kao neki sa 65000 boja sa nekom rezolucijom 120x160

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E pa ne znam ja bas za ovo :oops: mislim kao da imas da kupis kopiju rolls-royce-a npr. za 40 hiljada evra,a on kosta 400 hiljada evra i verujem da bi se svi smejali da vide taj auto(meni je nekako ciganski sto se kaze :D,ne vredjam nikog da se razumemo ),jer je r-r napravljen za elitu uz to ide neka vila i tako to... da neduzim za tih 40 hiljada je bolje da kupis nekog smekerskog dzipa i da budes baja u pravom smislu,ako ti je to cilj,a ne sa kopijom r-r,jer kopija je kopija pa makar bila bolja i od originala,ona je kopija.E sad isto ti je i kod ovog mobilnog,ja ga ne bih nosio ni da mi ga neko pokloni,a za tih 250 e bih kupio k800i i cao zdravo :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Vidi sto lepo naprica covek... Ni ja nikada ne bih nosio tu "vertu", mozda jedino iz zezancije (ali i da svi ostali znaju da je zezancija). Naravno, ovo se odnosi jedino ako bi mi je neko dao za dz. :) Nikada je ne bih kupio...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Andrijano, Lobachewsky, totalno ste u pravu...... Opet neko ko se malo vise razume provalice da to nije vertu posle samo par minuta/sekundi!
Ali najveci je problem sto ta kopija kosta napolju 250e,kod nas se u oglasima (pa i na mob svet-u) nudi za 500e,mada bas je juce bio jedan lik,trazi za njega 800e (najnovije iz vertua,iz londona donesen,tamo kosta preko 6000e,2mpx......)ili n8800 shiroko + 300e :lol: :lol: :lol:
D500&E71

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Al bilo bi fensi... za one koji se manje razumeju,pokazes i kazes: "imam vertu!". he he :P Mada,sto rece Andrijano,kopija nikad nece biti original.

Odgovori