V3x
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
[/quote]
Pre će biti da je možda loša verzija sw ili loše flešovan pa brljavi
NE,FLESHOVAO SAM ONAKO KAKO SI TI REKAO+KORISTIO SAM ONAJ FLASH KOJI SI MI PREPORUCIO
Ako je u garanciji ne razmišljaj nego pravo u servis.
VISE NIJE
To ti se ne dešava kada ga nosiš,koristiš u zatvorenom prostoru?
JA MISLIM DA KADA BI GA KUCI I UDARAO OD ZID NISTA MU NE BI BILO,JEDNOSTAVNO KAD JE NAPOLJE HLADNO ON POCINJE DA SE GASI,U ZATVORENOM RADI PERFEKTNO
E sad ja mislim da je tu neka frka oko baterije,ne znam da li bi mi promena baterije resila stvar,imam osecaj da je fon ili baterija osetljiva,mada me cudi jer bi onda trebalo da na ovom forumu sretnem takve probleme(dosad osim ovog Djoke koji izgleda ima identican problem(mada je meni samo takav kad je hladno,ne uvek).Sta ti mislis,koje korake da preduzmem?
Pre će biti da je možda loša verzija sw ili loše flešovan pa brljavi
NE,FLESHOVAO SAM ONAKO KAKO SI TI REKAO+KORISTIO SAM ONAJ FLASH KOJI SI MI PREPORUCIO
Ako je u garanciji ne razmišljaj nego pravo u servis.
VISE NIJE
To ti se ne dešava kada ga nosiš,koristiš u zatvorenom prostoru?
JA MISLIM DA KADA BI GA KUCI I UDARAO OD ZID NISTA MU NE BI BILO,JEDNOSTAVNO KAD JE NAPOLJE HLADNO ON POCINJE DA SE GASI,U ZATVORENOM RADI PERFEKTNO
E sad ja mislim da je tu neka frka oko baterije,ne znam da li bi mi promena baterije resila stvar,imam osecaj da je fon ili baterija osetljiva,mada me cudi jer bi onda trebalo da na ovom forumu sretnem takve probleme(dosad osim ovog Djoke koji izgleda ima identican problem(mada je meni samo takav kad je hladno,ne uvek).Sta ti mislis,koje korake da preduzmem?
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
pilauda, Možeš da ga flešuješ naravno samo najpre na netu nadji identičan sw koji ti je u tel pa ako zatreba servis vratiš taj i niko nema pojma da si to radio
momir, Da li je to počelo da se dešava posle feša?
Ili je to bilo i pre?
Super fleševi mogu da pobrljave ako nisu identični originalu makar jedan byte
Greška u downloadu recimo
Ja bi probao u tvom sl.neki drugi flash.
Kažeš da si radio pa znaš kako se radi pa samim tim nemaš šta da izgubiš sem vremena na kompu.
Lako je kupiti bateriju a šta ako je recimo flat?
Ili samo sw?

momir, Da li je to počelo da se dešava posle feša?
Ili je to bilo i pre?
Super fleševi mogu da pobrljave ako nisu identični originalu makar jedan byte

Greška u downloadu recimo

Ja bi probao u tvom sl.neki drugi flash.
Kažeš da si radio pa znaš kako se radi pa samim tim nemaš šta da izgubiš sem vremena na kompu.
Lako je kupiti bateriju a šta ako je recimo flat?
Ili samo sw?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
@dadinho
ja cu ti reci samo malo kasnije(za sat-dva)
Ljudi probao sam sve ono sto ste rekli i evo sta se dogadja:
1.Flesovao sam trecim softverom i ponovo se sve isto desava
2.Uzeo sam od lika novu bateriju na probu i nista se nije promenilo
Sta sad da radim?
Ponavljam telefon se gasi samo kad je malo hladnije,a i primetio sam jednom da kad sam ga otvorio da vidim da li se ugasio(nije) i kad sam ga zaklopio on se ukocio!
Najverovatnije gubi kontakt,mozda mu se neki provodnik skupi kad je hladnije,stvarno ne znam sta da radim,neverovatno je to da se nista od toga ne desava kad je toplo ili kad sam u zatvorenoj prostoriji.Megatron,Gameforce sta vi mislite?
ja cu ti reci samo malo kasnije(za sat-dva)
Ljudi probao sam sve ono sto ste rekli i evo sta se dogadja:
1.Flesovao sam trecim softverom i ponovo se sve isto desava
2.Uzeo sam od lika novu bateriju na probu i nista se nije promenilo
Sta sad da radim?
Ponavljam telefon se gasi samo kad je malo hladnije,a i primetio sam jednom da kad sam ga otvorio da vidim da li se ugasio(nije) i kad sam ga zaklopio on se ukocio!
Najverovatnije gubi kontakt,mozda mu se neki provodnik skupi kad je hladnije,stvarno ne znam sta da radim,neverovatno je to da se nista od toga ne desava kad je toplo ili kad sam u zatvorenoj prostoriji.Megatron,Gameforce sta vi mislite?
@dadinho
http://www.7900novadrive.com/v3/v3x.htm
Instaliraj 99.50(to su ti dva zadnja broja)
Settings-phone status-other information-s/w version
http://www.7900novadrive.com/v3/v3x.htm
Instaliraj 99.50(to su ti dva zadnja broja)
Settings-phone status-other information-s/w version
Ajd neka mi neko objasni kako je nekima povecana interna memorija kad su fon odneli u servis
megatrone,gameforce kako mi obicni smrtnici da uradimo isto
Jos nesto:
Kako da ubacim smiley-je u fon?
od kako sam fleshovao fon izgubio sam sve sa telefona;ja koliko znam jedino siley-je mogu da nabavim preko neta,pa da ih onda prebacim u fon.Problem je sto ih ja moram snimiti kao sliku,i onda automatski kad ih koristim poruka se odmah iz SMS pretvara u MMS
Spojio:gameforce:koristi opciju IZMENI za dopunu!

megatrone,gameforce kako mi obicni smrtnici da uradimo isto
Jos nesto:
Kako da ubacim smiley-je u fon?
od kako sam fleshovao fon izgubio sam sve sa telefona;ja koliko znam jedino siley-je mogu da nabavim preko neta,pa da ih onda prebacim u fon.Problem je sto ih ja moram snimiti kao sliku,i onda automatski kad ih koristim poruka se odmah iz SMS pretvara u MMS
Spojio:gameforce:koristi opciju IZMENI za dopunu!