InfraRed Remote control za java telefone...
- Angel_Of_Darkness
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

InfraRed Remote control za java telefone...
Dali ima neki java program da bi se sa njim telefon mogao koristiti kao daljinski???  

- MilančeBGD
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
 - :: Sony Xperia U
 - :: SE K800i

Ni nece se napraviti jer kod ne-smart telefona IR ima jako mali domet (lupam: 10-20cm-a), pa bi takav program bio skroz beskorisan!
Pozz i lock.

Pozz i lock.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove? 
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
						Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Angel_Of_Darkness
 - Redovni učesnik

- MilančeBGD
 - Expert

Sve se slazem sa Darijom,ti posto znas da ima ti ga nadji.
btw.da ti pomognem da se ne mucis za dzabe,ima program ali za symbian telefone,ima i za windows mobile.Naravno ti ne mogu na java
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
						- Angel_Of_Darkness
 - Redovni učesnik

- MilančeBGD
 - Expert

1.da
2.pa BT remote je bolji i on ima vec domet,zasto onda raditi irda

Shvatam ja zasto ti hoces takav program,zbog menjanja kanala na TV,ali veruj mi nije toliko zanimljivo da bi se priblizion 10cm.
Nista cekaj da naprave TV sa BT
 mozda je i moguce napraviti takav program u javi,ali sigurno da se ne isplati praviti jer irda na telefonima ima jako mali domet,tako ni proizvodjac ne zeli da ugradi neki bolji irda(jer je BT bolji i cak ej bio predlog da se izbaci irda iz nokija telefona,pocelo je mislim od 6670,ali je on ipak vracen),a takodje ni taj koji pravi njemu se ne isplati da napravi da bi sluzio samo za menjanje kanala...

2.pa BT remote je bolji i on ima vec domet,zasto onda raditi irda
Shvatam ja zasto ti hoces takav program,zbog menjanja kanala na TV,ali veruj mi nije toliko zanimljivo da bi se priblizion 10cm.
Nista cekaj da naprave TV sa BT
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
						mali domet IR,ja sam hteo na kompu da se tako zajebavam,ukljucim telefon i preko njega pokrecem winamp,bs play...al to je za komp i moram biti odmah pored kompa,tako da je beskorisno..inace program je bio float mobile agent

Beogradska zvona zvone,da pozdrave sampione,zazvonite malo jace za Zvezdine navijace!!!