Evo i ja cu ti reci nesto oko maske i dzojstika...Maska kod mog telefona jeste da sasvim malo skripi pri dodiru i ostavlja utisak nekvaliteta,ali i to je cena koju placas pa prema tome ipak treba da pazis.Ja iako telefon uvek drzim u dzepu maska jos izgleda ko nova.Nikakve kljuceve i ostalo nemoj drzati sa telefonom...
Dzojstik,pa...na telefonu ga uopste i nemam,ako mi verujete,jer ga je prethodni vlasnik urnisao.Viri samo mala plastika pomocu koje ipak mogu normalno da upravljam funkcijama,doduse otezano,ali sta sad...
Ville Valo, to sto se ljudi zale na dzojstik jeste donekle opravdano,ali i sami su u velikoj meri krivi ako ga udese.
Crystal Case ti je zastitni plasticni (providni) oklop ili "futrola" koja prekrije telefon,negde se jos i naziva Hard Protective Cover.Mogli ste ljudi coveku da objasnite i na srpskom kad se interesuje vec.Pa svi mi mozemo sve naci na Google,ali zasto bi onda uopste i pomogli nekom zar ne?!
Tu se kao svi foliramo sa engleskim frazama,a kad neko ne zna i posteno se javi da mu se objasni: -"Eno ti bre Google pa uci"- Ajmo onda ukinuti forum i idemo svi na Googlanje