Baterija za d600
Baterija za d600
Zanima me jel postoji jaca baterija za d600 od njegove standardne? ova drzidan,dva(zavisno od koriscenja) al bih uzeo jacu,i koliko bi mogla da kosta?
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
mene zanima za P850 jaca baterija .kod nas nema ni od korova da se uzme
kalup , to kad kazes preko samsunga , jel mislis preko oficijelnog sajta samsunga ili nesto drugo ?
hvala unapred Vlada

hvala unapred Vlada
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
inace kod d600 moze da izdrzi i do 4 dana ova tvoja je mozda slabija. neznam da li smem da relkamiram ali 3g kompanija ima dosta ``ojacanih`` baterija sa vecom amperazom proveri mozda ima i za d600. a sto se tice stvarno originalnih baterija nemojte se zanositi ipak je to preskupo. znam ja da vi mozda i imate para ali je apsurdno dati npr. 1398,60 dinara za bateriju za d600 ( +PDV + sto je ovo dilerska cena koju ROAMING daje prodavnicama kao sto je moja), sto znaci da ja u radnji moram da je prodajem oko 2000,oo . u ostalim veleprodajama baterija za d6oo kosta najvise 4 evrica i dok dodje u radju nije vise od 10 a u glavnom ne vise od 650 dinara. pa sad vidi. po meni bolje 3 ovakve nego jedna original.
Phone market
sve za vas mobilni telefon
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
phone market , kazi mi ako mozes bar na PM , da li mozes da nabavis za P850 onda bateriju ? bar ovakvu kakvu imam na telefonu a ako je moguce onda i pojacanu ?
ne kapiram koja je to 3g kompanija . moze li i to na PM ? hvala unapred Vlada
p.s. pitam te zato sto sam ja u Roamingu pitao za P850 i samo su me bledo pogledali . pitanje da li su i culi za taj model .
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/690/Samsung/P850
ne kapiram koja je to 3g kompanija . moze li i to na PM ? hvala unapred Vlada

p.s. pitam te zato sto sam ja u Roamingu pitao za P850 i samo su me bledo pogledali . pitanje da li su i culi za taj model .

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/690/Samsung/P850
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
moram priznati da ovaj telefon nisam imao u radnji a boga mi ni u ponudi u opste tako da ga nisam ni drzao u rukama a gledam ove slike iz ruke pa ne mogu da pokljuvim da li je baterija ispod poklopca ili su cela ledja telefona u stvari baterija. samsung je odavno prestao (ispravio gresku) da pravi te poklopac baterije i sad su u svim novijim telefonima male crne baterije pocev od x200 i x150 do sad najnovijih i to telefona svih klasa tako da je mozda takva i u ovom tvom. aj javi jer tih baterija ima.
Phone market