Adapter

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

milan91, ,moracu da te razocharam,slushke su original :D imala sam wetj jednom takwe sluchalice jer sam imala w550i,samo shto nisu bile crne :) i wrlo dobro znam kako one igledaju :wink: Dechko je uzeo iz pakowanja od w300 hehe :) Inache,ja sam ih nashla za 1500 na jednom mestu a zatim za 1200,samo su dwoje njih hteli da mi prodaju iz paketa od milion tezgi sa mobilnim telefonima na buwljaku. . niko nema te shto ti spominjesh kineske :)
Ewo i slike,owa prwa je slikana telefonom sinoc,a druga danas fotoaparatom nakon shto sam prochitala twoj post da i sam widish da su original :) slushke nisu trenutno kod mene,ostale su mi kod drugarice pa sam slikala samo adapter :D

http://i37.photobucket.com/albums/e64/T ... 007001.jpg

http://i37.photobucket.com/albums/e64/T ... 500001.jpg
Poslednja izmena od Tanja u Ned, 22. Apr 2007. 15:09, izmenjeno 1 put ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa ne znam da li je neko video kako izgledaju kopije SE sluski,ove BT sluske HBH-DS970 evo jedan link pa i sama prosudi koliko je sve isto,jedino kad bi mogla da nadjes neke "original" pa da uporedis,a to odakle je izvadio nema veze.Moze on da izvadi i iz kutije od w950i.
LINK
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Evo kako mozete da proverite da li su vase HPM-70 sluske fake ili original! :wink:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

hehe prema owim slikama,moje su original :) a i bez toga bih znala,kazem da umem da prepoznam jer sam ih wetj imala :)
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Tanja, ma ok verujem ti,ne moras sad da mi ti dokazes da jesu :wink: Nego mi je bilo cudno da si nasla tako jeftino,mozda ti sto prodaju i ne znaju koliko kostaju "prave".Nego eto mislio sam da mozda imas FAKE,znam da si ti imala w550i(koliko me secanje sluzi :wink: )i sigurno znas kako izgledaju prave,ali sigurno sad nemas te iste sluske pa da uporedis "na zivo" ali evo McLaren je pomogao i dao nam slike...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Ljudi, cena ne govori ništa o poreklu robe... Nemojte se iznenaditi što ORIGINAL nekad košta manje nego FAKE (čudni su ovo prostori, sve to stiže do nas u putnim torbama... "ocarinjeno"..).
Npr, ja sam svoje ORIGINAL HPM-70 platio 600din :D (OK, serviser kod koga sam ih uzeo me zna, pa mi dao popust, al sve jedno... ).

...i tako se ovaj off nastavlja :wink:
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Dobro bre sa tim sluskama, ima mnogo boljih za te pare, samo je pitanje adaptera :))

Gde da potrazim te kratke adaptere, ima neko bilo kakvu ideju? :blinky:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Na buvljaku,ima Pancevacki,ima na NBG :wink:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Na buvljaku.. Jel na tezgama gde prodaju opremu za mobilne ili na tezgama gde prodaju sve moguce i nemoguce kablove? :| :)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Potrazi :) mozda ima i na tim gde ima sve i svasta :D Ja sam naisao na takve adaptere za nokiju,na tezgi gde su prodavali opremu za mob.telefone.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Kockica napisao:Ako nekome treba adapter kao na slici iz Dexter-ovog posta za 200 din. neka me kontaktira na PP.
Jel'neko kontaktirao Kockicu za to ili će te radije da "lutate" gradom? Imam i ja neki broj telefona za isto, koje je svojevremeno poslao 6630 app.
Jedno pitanje za Tanju (i ostale vlasnike hpm-70), da li "čujete" bubnjanje, tj.odjek svojih koraka kad hodate ili trčite, u sluškama? :dry:
Poslednja izmena od Vlada Zem u Ned, 22. Apr 2007. 21:14, izmenjeno 2 puta ukupno.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Naravno da se ne čuju dok ide muzika ali na prazno DA,čuju se koraci i baš onako bubnja kao pod vodom :)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

E a meni se čulo i dok IDE muzika, kako se ona pojačava, pojačava se i "odjek" koraka, od tad sam omrznuo in-ear sluške, čudno da sam samo ja primetio (možda je oblik ušne školjke u pitanju :lol: ) :wink:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Vlada Zem napisao: Jel'neko kontaktirao Kockicu
Kontaktirao sam Kockicu. U radnji preko puta Vise poslovne nema adaptera. U Apolu imaju slusalice za 1200 din. Adapter ima punu duzinu kabla i samim tim otpada ( za mene ).

Preostaje mi buvljak.

Izmenio:gameforce:Ne citiraj cele poruke!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Znači Kockica ništa... Buvljak je OK, svašta ima tamo, tu sam i kupio original ad-15 za 500,oo (neko i za 300,oo :) ). AyuaZX, proveri PP pre buvljaka. :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Vlada Zem, pa ja pravo da ti kazem nisam to ni primetio dok sada ti nisi spomenuo,ali meni se prilikom reprodukcije nista ne cuje osim naravno mjuza,tako da za ove sluske imam sve reci hvale,jedino sto mi smeta je kada razgovaram preko njih,sagovornik mi je nekako tih,ali da se preziveti!
D500&E71

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

To sa glasnocom sagovornika se sredi modovanim drajverima.

P.S. Hvala Vladi za PP, danas bi trebalo da zavrsim oko adaptera pa javljam utiske :)

Odgovori