Ovako narode,posto ovdje ima ljudi koji znaju sve i svasta zamolio bih vas za pomoc...
naime,mom burazeru je crko ekran (pao mu fon) i majstor mu trazi 110 e?!?!?! inace u bg-u sam,pa reko da pitam zna li neko nesto povoljnije (sto je vise moguce) bio bih mu zahvalan
pucajte
poz
auhhh... e j***ga... ja sam bio ubijedjen da se mze jeftinije proc... pa zar je moguce da je toliko skup?? uff... Dexter, tnx , ako neko sazna nesto POVOLJNIJE nek se dere pls!
Zzhn javicu ti sutra, ako neko ima najjeftinije, to je ovaj moj iz dubai-ja, ili N-lap, okrenucu, i videcu shta sa tim da se radi ... bilo bi cak i pozeljno da me podsetish na ovoj temi, ili PP, jer ne znam ni sam shta sve treba da nabavljam, a slomio sam nogu preksinoc (udario me lik dok sam vozio skuter, imao sam prednos', 'bem ti skutere i kad sam ikad seo na isti! )
Extreme, vertu, eto izgleda da je ova NABUDZENA cijena suva cinjenica Igoritza, podsjeticu te nije problem ,i cuvaj se skutera znam kako je imo sam 3 do sad na svu srecu nisam nikad ozbiljno pao.. odosno u off svega mi ajde pitaj pa javi...
tnx svima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.