Koji je bolji fon k750i ili d600?
Koji je bolji fon k750i ili d600?
mnogi su se uvek raspavljali koji je bolji telefon Sony Ericsson k750i ili Samsung d600 zato vama stavljam da odluhite o tome
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ne znam meni je D600 tako bez veze fon da nemam reci,uzeo sam od druga da se malo poigram i mene je bukvalno smorio za 5min,nema uopste neke theme da ga ti malo ulepshas,igrice nema(jer nije ni pokusavao da ih ubaci),kad udjes u player i pustis muziku u tom trenutku mozes samo da slusas muziku i nista vise,znaci telefon je samo za smekrisanje i nista vise...
Dok k750i je dosta zanimljiviji,i bolji.
btw.ovakvih tema ima na milion,secam se da je svaki dan nikla jedna tema d600 vs k750i
Dok k750i je dosta zanimljiviji,i bolji.
btw.ovakvih tema ima na milion,secam se da je svaki dan nikla jedna tema d600 vs k750i

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
k750 bez sekunde razmisljanja. Prednosti d600 su bolji video zapis i skroz beskorisni tv out, a prednosti k750 me stvarno mrzi da nabrajam jer ih ima previshe, a lista pocinje (cena, kamera, af, mp3, radio........).
Pozz
Pozz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Slajder == kvarovi i popravke...Dovoljno receno...Imam drugove kojima riknjavaju i D500 i one X serije na preklapanje...Zenama se ne desava cesto jer su neznije ali mi ih stvarno gnjavimo...
BTW zna se da kod K750 nije samo autofokus vec i bolji senzor i sociva i bla bla...Da ne kazem koliko je SE jednostavniji i lepsi za rukovanje...
D600 je samo za fensere
BTW zna se da kod K750 nije samo autofokus vec i bolji senzor i sociva i bla bla...Da ne kazem koliko je SE jednostavniji i lepsi za rukovanje...
D600 je samo za fensere

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
E, ljudi su kao kameleoni... Samo sto ljudi menjaju misljenje, a ne boju...
Kada su ova dva telefona bila vrh vrhova, i ja postavio temu koji je od njih bolji, bilo je skoro pedeset-pedeset.... Evo, sada vec ne moze da se poredi...
Ista prica, kamera na n73 ili k800... Dok se jos nisu pojavili, svi su govorili da je bolja kamera na n73... Kada su se pojavili, onda je bilo kako se kome svidja... A evo sada u nekoj od tema svi govore da je na k800 slika perfektna, a na n73 se polovini ne svidja, jel daje lepse boje... A kada je Akki rekao da je kamera takva, bilo je "WOW, telefon je pametan, namesti boje kakve bi trebale da budu..."
Ne kazem da nisam i ja bio takav, mada na ovom forumu ima daleko gorih primera...
A i ovo n73 vs. K800 je bilo jasno od pocetka, ali je jednostavno ljubiteljima Nokije bilo tesko da prihvate da je i Nokija posustala... A ostace seve vise i vise, jel SE ima k seriju koja ce biti samo za kameru, tako da ne kazem da ce biti bolji telefoni kada se gleda sve zajedno, ali u slucaju kamere je Nokija obrala zelen bostan...
A sto se tice k750 ili d600, naravno da bih uzeo k750. Napisane su sve prednosti, da ne pisem sada...

Kada su ova dva telefona bila vrh vrhova, i ja postavio temu koji je od njih bolji, bilo je skoro pedeset-pedeset.... Evo, sada vec ne moze da se poredi...
Ista prica, kamera na n73 ili k800... Dok se jos nisu pojavili, svi su govorili da je bolja kamera na n73... Kada su se pojavili, onda je bilo kako se kome svidja... A evo sada u nekoj od tema svi govore da je na k800 slika perfektna, a na n73 se polovini ne svidja, jel daje lepse boje... A kada je Akki rekao da je kamera takva, bilo je "WOW, telefon je pametan, namesti boje kakve bi trebale da budu..."
Ne kazem da nisam i ja bio takav, mada na ovom forumu ima daleko gorih primera...
A i ovo n73 vs. K800 je bilo jasno od pocetka, ali je jednostavno ljubiteljima Nokije bilo tesko da prihvate da je i Nokija posustala... A ostace seve vise i vise, jel SE ima k seriju koja ce biti samo za kameru, tako da ne kazem da ce biti bolji telefoni kada se gleda sve zajedno, ali u slucaju kamere je Nokija obrala zelen bostan...
A sto se tice k750 ili d600, naravno da bih uzeo k750. Napisane su sve prednosti, da ne pisem sada...
Pa da,al onda uporedju samsungovu P seriju i SE k seriju... za slajder uopste nije tacno. ja,cim mi je dosadno,krenem da otvaram zatvaram moj fon i tako ceo bozji dan i evo,nije mu nista. ni ekran ne bih menjao da nije prso posle "slucajnog" udaraca kolenom u fon
@alien: pa onaj kome bas znaci kamera,ako ima imalo mozga,nece koristiti fon vec digitalac... ionako su sad toliko mali da ga izgubis u dzepu skoro...
@alien: pa onaj kome bas znaci kamera,ako ima imalo mozga,nece koristiti fon vec digitalac... ionako su sad toliko mali da ga izgubis u dzepu skoro...
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
K750i ubedljivo bolji.Imao sam priliku da duze koristim oba fona,i SE je mnogo bolji.Za d600 nemaju cak ni one osnovne stvari kao sto su teme,a da nespominjem ostalo.Kamera na d600 nema autofokus i nema nocni rezim slikanja. K750i u svakom,ali svakom pogledu bolji i napredniji fon.Jedina prednost d600 ima to sto se dobija kabal za tv,i to je to.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: