poz...
dvoumim se izmedju ova dva modela iako u sustini imaju iste karakteristike...
zanima me na kom tel. je kvalitetnija maska, izdrziljivost i baterija....
isto bih uzeo karticu od 1gb za bilo koji od njih..pa na kom bi "bolje" radila.
jedino me malo odvlaci 6288 to sto ima klizni mehanizam jer planiram da uzmem tel na "duze" vreme
da vas cujem
Za karticu sam siguran da dobro radi na 6233,a za 6288 ne znam... Slajder mi se uopste ne svidja na 6288... cini mi se slab... 6233 uzmi,mirniji ces biti...
foreva, 6233 sam gledao i daleko je bolje uradjen tj mnogo kvalitetno sklopljen,lep na izgled cini ti se kao jako skup fon...Ja bi uzeo 6233 ali opet to je do tebe i tvojih ukusa...btw za bateriju duze traje na 6233...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
foreva, e ovako,posto ja imam 6233,a moj rodjeni brat 6288 malo cu ti ih iskomentarisati........
U paketu uz 6288 ti ide 512 mb kartice,takodje on ima malo veci ekran i ima blic za razliku od 6233,ali je slajd konstrukcije,takodje da ne zaboravimo 6288 ima i sekundarnu kameru (za video pozive,ali bez brige oba su 3g),dok plusevi na strani 6233 su konstrukcija (podseca na mnogo skuplje modele,barem mene),stereo zvucnici,odlicna tastatura i cena (koja je oko 40 e niza od 6288)!
Kartica od 1 gb kosta oko 1100 din za 6233 (micro) dok je za 6288 oko 1.300 (mini),ali uz njega ide vec fabricki 512!
Moja preporuka ti je svakako 6233 jer mnogo bolje lezi u ruci i bolja je konstrukcija,ostali parametri su manje-vise jednaki....
parametri su potpuno isti osim tog blica, prednje kamere, 6288 ima veci ekran i slader je... ako ti nije fixna odluka uzmi najbolje N70 i opusti se ...inace od ta dva bih uzeo 6288... pozz
Ja sam imao 6233 ... A u isto wreme buraz 6280 (nije 6288 ali su po funkcijama isti)... I nogu da ti kazem da je 6233 bolji fon ... Ne wredi na 6288 weci ekran kada moras da mislis na slajd da ti ne daj boze crkne ... Zvuk na speakerphonu na 6233 ce da te raspameti od glasnoce i nikad neces imati propusten poziw ... dok na 6288 zwuk je solidan (kao na W810) ... a na sluskama je isti na oba fona ... E sad ako ti se isplati dawati 40 ewra wise za 6288 a da samo dobijes weci ekran i prednju kameru kojom ne mozes da slikas ... To ti sam odluci ... Ja sam owde da te posawetujem a ne nagowaram ... BTW Ako fon uzimas na duze ja ti ne preporucujem 6288 zbog slajda i flat kabla cija poprawka staje oko 40 ewra ...
jeste u pravu ninkovic_n za taj slajder...kod svih nokija je tako bilo kog cenovnog ranga... jednostavno se klima i to je to... ipak je stvar ukusa da li bi tebe licno nerviralo klimanje...meni smeta i zato jos uvek ne uzimam te telefone u obzir...pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.