Posto ima tema o k800i ferari,a ovo je Spiderman 3 serija telefon-a,a to su 4 telefona k610i,k550i,k750i,k800i.Ustvari radi se o dodacima koji se nakndadno stave na telefon.Za sad slike k750i i k800i kako to izgleda spidermank750i spidermank800i
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ne da izgleda budjavo, nego no comment! Em teleofn postaje "deblji", em nadareno ruzno izgleda. Ma uzas .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Ne znam meni licno se ne svidja ovaj dodatak kao "oklop" ajde za k800i moze i da prodje nekako.Inace futrola mi se bas svidja,takodje i "traka" za nosenje oko ruke.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Futrola je ok,ali sve ostalo mi se nikako ne svidja... Trakica za ruku mi deluje tako jeftino a ovaj oklop je bash bzv... Mnogo je bolje staviti onda "crystal case" nego ovo...
Ali da ti ispod shiny happy oklopa viri originalni crni telefon........
Bolje da su odšampali ovaj dezen na originalnu masku. 10 puta bolje bi izgledalo. Ali baš liči na ostatak opreme za đaka prvaka (sveske, torbe, pernice, gumice i slično sa dotičnim likom)
Majke mi,djak prvak model,reci naprave na foru zastave nacija (kako bi bila fensi srpska maska ),ili kao kameleon maska,menja boju u zavistosti od toplote,e to bi bilo vrh
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.