EF91, 6288 ili n70 ?
EF91, 6288 ili n70 ?
U velikoj sam dilemi koji tel. od ova 3. Ljudi pomagajte !!!!!!!!!!! Ako neko ima slike sa kamere BenQ-Siemens EF91 molio bih da mi posalje(miskopb@verat.net)Hvala unapred!!!!
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
I ja bih ti rekao isto kao vertu, BenQ-Siemens je smiješan, a još su se i ugasili (valjda skontali da ne znaju praviti telefone
), a što se tiče 6288 vs. n70, ja bih uzeo 6288, osim ako ti baš treba symbian OS na n70, npr. zbog čitanja Office dokumenata i slično...
I 6288 je jedan od rijetkih telefona koji imaju pravi blic štoje dodatni plus...

I 6288 je jedan od rijetkih telefona koji imaju pravi blic štoje dodatni plus...
I Bog je Srbin...
Siemens ne zbog opreme mada je najnapredniji(ne uzimam u obzir symbijan) od ovih...Citao sam neke testove HDSPA fon,3.2mpx sa autofokusom i makro,brew engine igara,meni je jedino ruzan a i to sto nema opreme za njega i servisa ako ti rikne...
6288 ti je super...ja bi voleo cisto zbog video zapisa ali cu zbog toga uzeti garant 6233 jednog dana...
a n70 bi uzeo samo u crnoj varijanti...NE zanima me da li je ME nego samo da je crna...mnogo joj ruzna ova druga maska...
Nadam se da je bar malo pomoglo
6288 ti je super...ja bi voleo cisto zbog video zapisa ali cu zbog toga uzeti garant 6233 jednog dana...
a n70 bi uzeo samo u crnoj varijanti...NE zanima me da li je ME nego samo da je crna...mnogo joj ruzna ova druga maska...
Nadam se da je bar malo pomoglo
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
jovan1994, 6288 je NOKIA model,tako da ako mu ne treba symbijan(a veruj mi da malo kom "STVARNO" treba) moze bez problema da ide na nju...Cak i izgleda smekerski tj lep na prvi pogled sto se ne moze reci za sve nokia slider-e
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona