W850i,slike i utisci

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Dzoni pFc
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Nov 2006. 16:07

W850i,slike i utisci

Post od Dzoni pFc »

Dakle, planiram uskoro da kupim ovaj telefon, pa bih Vas zamolio da mi kazete nesto vise o ovom telefonu...I ako mozete, stavite slike(kamere,izgled telefona).

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Telefon je stvarno ekstra,uzeo sam ga pre 2 nedelje i prezadovoljan sam!8)
Kvalitet muzike je odlican kao i jacina,ne javlja se krcanje (distorzija) cak i kad stavis na max.!
Kamera je sasvim solidna,kvalitet slike je otprilike kao na K750 s tim sto nema AF,al kad gledas slike na display-u nema razlike!
Slajder za sad odlicno radi,jedino sto me malo nervira je to sto je napravljen razmak od 1mm da se ne bi grebale 2 ploce kad otvaras i zatvaras telefon i zbog toga ima malo lufta,al to je namerno uradjeno,nista strasno!
A sam dizajn telefona mi se najvise svidja,svaka preporuka za telefon,mislim da se neces pokajati ako ga uzmes,ja sam menjao K800 za ovaj i nisam se pokajao,cim ga budes video uzivo videces o cemu ti pricam!
Evo i neke slike napravljene s W850:
[img=http://img104.imageshack.us/img104/5703/dsc00071xs7.th.jpg]
[img=http://img104.imageshack.us/img104/3646/dsc00070cz2.th.jpg]
Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj! ;)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Postavio bih i ja par pitanja o ovom modelu...
Svidja mi se dizajn, funkcije mu nisu loshe i svidja mi se shto su najvishe obratili paznju na muziku...
E sad, nisam vesht sa walkman telefonima, pa ako moze neko detaljnije da mi pojasni kakav je zvuk na ovom? Da li ima bolji phone za ove pare, walkman..?
Kakva je kamera..?
Da li gornji deo telefona (kada se otvori...) smeta pri kucanju poruka (mislim na 1,2 i 3 tastere...)..?
Kakva je inache tastatura..?
Kakvi su navigacioni tasteri..?
Ako moze neko malo detaljnije i opshirnije da mi opishe ovaj phone, bio bih zahvalan..! :D

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Što se tiče zvuka sve je rečeno... Isti je slučaj sa kamerom...

Gornji deo telefona ne smeta pri kucanju poruka... sem ako nemas prste kao Sakil... :D
Tastatura je vrhunska... po meni, a i mnogima mozda i najbolja od novijih se telefona...
Navigacioni tasteri su čudni... defitivno treba vremena da se navikneš ali kada se navikneš nije problem, doduše znam par ljudi koji su prodali tel samo zbog toga iako im je pasovao savršeno...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

navigacioni tasteri? moze li neko da mi objasni sta sve pripada u navigacione tastere? znam sta je navigacija i sta su tasteri..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

gallee pa navigacioni tasteri su oni levo, desno gore i dole...ako si me svatio svaka cast ne znam kako drugacije da kazem ...( oni tasteri oko dzojstika -njix 4 )
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Akki, jel navigacioni tasteri rade kao senzori (ako me razumesh...) ili su izbacheni oni mali dugmici..?
Ako nisu izbacheni, onda sigurno treba malo privikavanja...
Jel slichna tastatura kao na 6630..?
Meni je veoma udobna na Nokii, pa zato pitam... :wink:
i da, jel ima da se nadje ovaj phone u beloj varijanti..?

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vlaki, postoji i beloj boji!
A tasteri nisu senzorski kao npr na kg800 (cokolada),ke800 ili samsung e900,a izbaceni su oni mali dugmici i to su ti tasteri za kretanje kroz meni (ili ti navigacijiski)
A neznam kako mislis jel slicna tastatura kao na 6630? :uhuh:
D500&E71

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

loki13, pa rekao bih da misli jel toliko pogodna kao na 6630 "udobna",nekako je "mekana",pa se lako kuca sms
<<<Black N96>>>

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

vertu, pogodio si! :wink:
loki13, to sam pitao... Da li je udobna (slichna... :roll: ) kao i na 6630..?
i da, jel postoji (ovaj phone u beloj varijanti) u svim prodavnicama shto prodaju ili samo pojedinim..?
Ako su neke posebne prodavnice, jel mozesh da mi poshaljesh par adresa na pp..? :roll: :)

Pozz! 8)

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

heh pa pretpostavio sam jer sam ja imao 6630 dosta dugo :wink:
<<<Black N96>>>

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vlaki, vertu, i ja sam nosio doticni oko 4 meseca!
Numericki deo tastature je ok,znaci ugodna je za kuckanje sms-ova,a i sam telefon ima brz odziv,kao kod nokije-sve u svemu tu neces imati problema!
vlaki, a sto se tice prodavnica,jbg ja nisam iz bg,ali okreni prvih 7-8 sa cenovne liste,pa se raspitaj!
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Tastaura je dosta dobra za kucanje SMS-ova,mada po mom ukusu je malo "premekana" ako kapirate sta hocu da kazem! :wink:
A sto se tice navigacionih tastera,ceo D-Pad se sastoji od fleksibilne plastike ispod koje se nalaze kontakti za tastere (levo,desno,gore,dole).Treba malo vremena da se priviknes na nju jer ce ti u pocetku dosta neugodno biti da pritiskas na dole al vremenom ces se navici!
Ako te zanima jos nesto slobodno pitaj! :wink:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

McLaren, hvala... :roll:
Znachi koliko sam razumeo, ti ustvari pritiskash plastiku umesto navigacionih tastera..? :unsure:
To je cool fora... :roll:

Uz ovaj phone se dobija i 1gb mem. cartica..?
Kad se napuni jel kochi phone ili sl..?
Kakav je prijem signala..?
Kako se chuje sagovornik s'kim prichash..?
Do sada, jesi li primetio manu na ovom phonu..?
I da, poshto si imao 6630, kakve su prednosti ovog naspram nokie..? :roll: :wink:

Mislim da je to to za sada..! :D

Pozz! 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Malo si se zeznuo,nisam imao nikad 6630! :wink:
Da,dobija se 1Gb kartica,telefon ne koci kad se napuni (barem meni nije),prijem signala je dobar samo sto sam u zadnje vreme bio cesto nedostupan al to je 99% zbog Telenora jer se dosta ljudi zalilo na istu stvar,izgleda da vecina ljudi koji imaju 3G telefone imaju taj problem,al ne treba to da te brine! :wink:
Sagovornik se cuje dosta dobro,znaci prosecno!
Sto se tice mana,nema neku veliku manu,jedino sto me je malo nerviralo to sto postoji mali razmak (oko 1mm) izmedju 2 ploce telefona.To je namerno uradjeno da ne bi dolazilo do trenja,nista strasno al eto to me je malo nerviralo,inace slider je dosta dobro odradjen!
Iskreno,ne pazim bas moje telefone tako da mi je ovaj 100 puta padao tako da mi se malo rasklimao slider al ako ga pripazis ne bi trebalo da imas problema!
A evo i D-Pada:
Slika
Znaci ne pritiskaju se ove lampice,vec cela ta plasticna povrsina.Kao sto rekoh treba malo navikavanja al posle je sve OK! :wink:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

McLaren, Hvala... Kao shto rekoh, cool fora za D-Pad! :wink:
sorry zbog 6630, uchini mi se da si napisao da si imao... My mistake... :roll:

Ja uglavnom chuvam telefone...
Ne znam da li si chuo zvuk na n73, ali ako jesi mozda mi mozesh odgovoriti na kom telefonu je bolji/jachi zvuk..?
Prochitao sam da su na ovom phonu mnogo dobre slushke..! A i ako su iste kao na w810i, onda sam ih i probao..! :D

Pozz! 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Zvuk je kvalitetniji nego na N73,ne drasticno ali je bolji!
Sto se jacine tice jace se cuje od N73,i poprilicno je glasan,al moj utisak je da bi mogao da bude i malo glasniji al to je sve stvar ukusa!
Sluske su iste kao na W810,znaci HPM-70!
E da,zaboravio sam da ti kazem nesto,kao sto sam ti rekao dosta puta mi je padao,i jednom mi je pao sa jedno 1-1.5m visine na plocice i od tad mi se gasio kad bih ga jace zatvarao!
Znaci trudi se da ti ne ispada bas cesto i sve je OK!
Ako te jos nesto zanima pitaj slobodno,ako volis muziku i SE,uzimaj ga! :wink:
Ja sam moj izgubio pre 3 dana! :cry:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

McLaren, onda znam kakve su slushke ako su iste... Stvarno dobre! :D
Volim ja muziku, ali SE je problem! :roll:
Shalim se...

Mnogo mi je lep phone, i svidja mi se shto nema joystick... Zbog toga i zbog muzike bih ga uzeo...
Ali OS, camera, veci displej... :roll: I don't know...
Skupljam pare, pa dok ne skupim ima josh da se razmishljam...
Hvala ti za odgovore...

Kako si ga izgubio..? :unsure:
Zao mi je... :(

Pozz! 8)

Dzoni pFc
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Nov 2006. 16:07

Post od Dzoni pFc »

McLaren, WTF? Kako si ga izgubio? Eh, greota, EXTRA FON!

Vlaki, W850i, je extra fon, ja ga imam vec 3,5 nedelje i mogu ti reci da je tel, bas strava.
Nisam mu nasao ni jednu manu..Zvuk na HPM-70 razbija! :blinky:
Ekran je dosta veliki, a i sam kvalitet je perfektan...
Baterija drzi jedno 3 dana, sa umerenim koriscenjem.
Kamera je solidna, al' jbg nema auto fokus...
Znaci, ako ga kupis, neces se pokajati!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Dzoni pFc,duga prica,ne mogu ponovo da pricam! :wink:
Evo i korisnicima W850 jedan lep trik za telefon! :roll:
Verovatno si nekad hteo da ti ono Walkman dugme malo duze treperi dok slusas neku pesmu.E pa to mozes da uradis tako sto udjes u Walkman player,pustis neku pesmu,zatim zatvoris slider tako da se zakljuca telefon,posle toga sacekas da Walkman dugme prestane da svetli i ekran pocrni,i kad se to desi drzis dugme C dok ne krene ponovo Walkman dugme da svetli i treperi,samo sto ce ovaj put da svetli doooosta dugo! :wink:

Odgovori