Coca cola nagradna igra!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

vertu, mozda ti je flasa iz starije serije pa samimi tim i nemas kod,just easy........
Igoritza, bolje nemoj ni pokusavas da se zaj...... sa coca colom suvise su oni veliki za te stvari,trebal jos da doguras na sud zbog falsifikata!!! Bolje se drzi svoje proverene varijante sa kaficima,jos ti predvidjam raniji rok za realizaciju ipak pocinje sezona basti itd ima mnogo vise da se pije,u proseku promet u sezoni (maj-avgust) skace od 50-70%,znaci u tvom slucaju oko 300-330 bodova dnevno i u roku od 2.5 meseca bices ovde glavni sa cocacola brendiranim p990i :lol: :lol: :lol:
Poslednja izmena od loki13 u Uto, 01. Maj 2007. 19:58, izmenjeno 1 put ukupno.
D500&E71

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

vertu, kod ti se nalazi odshtampan na flashi ispod etikete...Shto se tiche tog generatora ne vredi..Bolje vidi u nekom kaficu ili pradavnici da odlepish brdo tih nalepnica i poshaljesh kodove pa mozda te i ubodu..

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Dexter, ma znam da je ispod etikete,evo ja je skinuh al nema koda :cry:
<<<Black N96>>>

Stele
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Mar 2007. 00:41

Post od Stele »

Miškoni, zub i komad dzigerice nisu ziva tela i nemaju svoj odbrambeni i regenerativni sistem koji mi imamo.Mada tacno je da je koka kola puna raznih otrova i da je ne valja bas puno i redovno piti.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Dexter, jel probas ujutro u 4h,sad me spopadaju neki na MSN i svi me nagovaraju da i ja saljem u 4h,jer kao i oni salju jer kao tad je malo budno :) tako da izgleda je propala ta fora :D mozda da posaljes u 5h :P
Nego vidim na hrvatskom forumu neki isto diskutuju,jer i kod njih ima ova igra i isto se svaki sat deli w200i,od 2 clana njihovi drugovi su dobili w200i i kaze da su dobili ali telefon je sa vodafone mreze :blinky: ko zna sta i ovi nasi uvaljuju.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

milan91, Kakve ima veze shta uvaljuju..?
Shto je dzabe i Bogu je drago... :roll:
Nego, da dobijem taj phone, i da mi se ne svidi, naravno da bih ga prodao... I eto ti kesha za novi..! :wink: :roll: :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hehe,ma jok...nemam nijednu Coca Colu pri ruci sada Milane...:D A ta ideja mi je sinula sinoc poshto smo ti i ja blejali do kasno ovde na forumu pa rekoh mozda ostali spavaju pa da poshaljemo... :wink:

Nadam se da ce neko i sa ovog foruma dobiti jedan od telefona... :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

dobiće onaj koji bude sakupio 10.000 flaša samo.za mesec dana da se obilaze kafići i kafane može to da se odradi.ali problem je sledeći:šta posle sa tolikim flašama pošto ovi ti sigurno ne bi dali samo kod :disgust:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

VeNoM, pa tek je to dupli biznis,sve te flase lepo pokupis i nabacas u dvoriste,i na kraju lepo prodas u sekundarnu sirovinu!!
I sta ces lepse,em nov telefon (kao nagrada) em parice u dzepu da castis drustvo za nagradu -ima li sta lepse?
:lol: :lol: :lol:
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

vlaki, pa dobro ali ja se prosto jezim na onaj vodafone znak,tako da bih ga odmah fleshovao i promenio masku :D Ja ga ne bih prodao,stvarno mi se fon svidja :wink:
Dexter, pa da dobra je ideja,ali vidim sad svi su se kao dogovorili da to rade,ja sam se nesto prebacio mislio da se izvlace kodovi od prvog dana pa sve do tad,pa sam tek posle ukapirao da je to ko posalje za taj sat.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

E, najveći broj ljudi spava od 6-8 ujutro. Oni što tada ustaju nemaju vremena da se poerd spremanja za posao kače i na net, ekipa odavde sigurno spava, geekovi tek ustaju, a III pekarska smena se vraća kući :oops:

Igoritza, nije problem to odraditi, nego što će oni sigurno uzeti podatke kad im se tamo pojaviš, tako da čak i da ne vode evidenciju kad je koji kod izbačenego naknadno pročešljaju, pa vide da neki kod baš i nej na spisku izbačenih, ukebaće te. :cry:

Pri čemu je meni ovaj najviše reklamirani w200i potpuno bzv. Jedino što može da se zavalja, ali ako kokakola bude darežljiva pa zaista podeli za nekoliko meseci, nekoliko hiljada ovih telefona, i cena će da im padne (ponuda i potražnja).

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

jovan1994
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 11:36

Post od jovan1994 »

da bi sakupio 10000 trebas dosta para potrositi mozda je bolje da odmah kupis k610i posto kola unisti skroz jetru :uhuh:
N73 MUSIC ZAKON

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Od ovih fonova po meni samo P990i vredi nesto. M600i i nije nesto posebno, igrao sam se s njim pre nego sto sam se odlucio za E61. Najvece mi je i bilo dvoumljenje Nokia E61 ili M600i. Odluka je pala dosta brzo kad sam oba uzeo u ruku, i kada sam pogledao na netu dostupnost softvera i slicno...
Za P990i kapa dole i mislim da je to trenutno jedan od najboljih fonova na trzistu iako je vec mator.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Što se tiče metoda, prošle godine je takva nagradna igra bila u Republici Srpskoj, i ja sam slao i u 3 i 4 i 5 sati i ništa. Jednom sam između 3 i 4 ponoći poslao 27 kodova u tom jednom satu, i ništa. Problem je u tome što svi razmišljaju "polaću u 3, 4, ili 5, tad svi spavaju....
A jedan komšija je skupio nekoliko kodova i poslao ih u po' bijela dana i DOBIO! Htio sam da se ubijem...
I Bog je Srbin...

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Uvek se nadje neko kamionce sa necuvanim paketicima koka kolice,a to je svakako jeftinije od kupovine novog moba! :D :D mada te navuku onom forom Mob/h....

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Zanima me samo gde se nalaze kodvi na onim staklenim flashama?!Ako su negde na flashi ima da prepishem sve kodove iz frizidera :D A ako je ispod chepa,pa u svakom sluchaju donose ti uglavnom otvorenu Koka Kolu ili ti je otvore ispred i konobar odnese chep jedino ako mu ti trazish da ti ostavi tako da...Na dan u kaficu ko zna koliko se Coca Cola proda,tako da dovoljno otidci do shanka i pokupiti ih sve... :)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dexter, mislim da se kodovi isto nalaze ispod etikete.Mislim da se staklene najvise isplate,samo treba naci neki splav :) Mora jurim neku vezu,iako su male sanse da skupim za neki mob ima drugih nagrada meni je dosta i onaj novcanik :roll: :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dexter, 'si lud? Pa šta ti misliš da konobari ne igraju nagradne igre? Jesi vid'o moj post sa prethodne strane o povlašćenim kategorijama?

A opet glupo je u društvu tražiti taj čep jer ćeš posle svim morati da objašnjavaš da igraš nagradnu igru :oops:

Igoritza, keep the battle, baš me zanima koje će obrazloženje da ti smisle kad im dođeš sa kodovima za p990 :D :D :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

jovan1994
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 11:36

Post od jovan1994 »

ako neko moze da kaze do kad traje nagradna igra mislim ja imim 2 boda :D mozda uspem p990 da osvojim

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Jovane, prochitaj malo prethodnu stranu.. :roll: Okachio sam sliku na kojoj sve pishe...Igra treja do 30 juna...

Odgovori