od skoro imam ovaj telefon, skinut je sa t-mobile mreze, otkljucao sam ga sa kodom koji su mi dali u T-mobilu. vrlo je slican x820 modelu. jedino sto ga razlikuje od x820 je kamera od 1.3 Mpixela i mesto za memorijsku karticu.
imam probem sa njim. hteo bih da ga fleshujem, ustvari hteo bih da se na bilo koji nacin oslobodim T-mobile menija. Da li je ovo moguce?
druga stvar. da li je bolje da ga vezem za PC usb kablom ili bluetoothom? i gde da nadjem usb kabl za njega??? pase li kabl od x820 ili nekog slicnog modela?
T 519
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Znam da si nov ali baš zato si trebao da pogledaš Uputstvo za fleshovanje! koje stoji kao lepljiva tema.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
to mi je sada potpuno jasno. samo jos da nadjem unbrendiran softver ako je ikako moguce. zna li iko bilo kakav link, gde bih to mogao naci. sem ovog http://www.howardforums.com/showthread. ... e=17&pp=15