Dekodiranje Soni Erikson K700i???
Dekodiranje Soni Erikson K700i???
Imam Sony Erikson k 700i a koji sam dobio iz Svedske i koji je bio kodiran na mrezu VODAFON.....Nakon sto sam ga odnjeo u servis na dekodiranje sve je bilo ok osim manjih softverskih gresaka kao na primjer mogao sam prebaciti i slusati mp3 muziku ali nisam mogao istu podesiti kao zvono, znak vodafon mi je i dalje stojao u donjem desnom uglu ekrana, imao sam cesto problema sa bluetooth, zatim i sa slanjem poruka.....Uglavnom siguran sam da je u pitanju lose dekodiranje i ono sto me zanima a kako se bas najbolje ne razumijem u mobilne telefone da li sa DATA kablom koji imam mogu sam ponovo ga dekodirati ili ipak moram nositi ponovo u servis i nadati se da ce sljedeci put biti uspjesno dekodiranje???Hvala svima na odgovirima....
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
vladov, telefon ti je dekodiran (ne postoji loše dekodiranje, ili jes' ili nije). Da bi sklonio vodafone ikonicu i mogao postaviti mp3 za zvono (nijedan vodafone ne može staviti mp3 za zvono), moraš uraditi flash tj. ubaciti novi software. Što se tiče bluetootha, i ja sam sa svojim SE imao problema. Meni se problem javljao kad hoću da prebacim neki fajl na drugovu nokiu 6131, kad je malo veća udaljenost, a to smo riješili tako što stavili telefone jedan do drugog (kao da je InfraRed u pitanju). Ali na komp sam preko bluetootha mogao da prebacujem i sa preko 5-6m udaljenosti.......
I Bog je Srbin...
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Angel_Of_Darkness, mozda u tvom slucaju za bluetooth, ali ne treba da priblizavas toliko telefon jer da bi optimalno radio bluetooth moraju telefoni biti na udaljenosti od 20 cm.Ja testirao na telefon do telefona i na 20 cm, pa telefon do telefona bilo sporije za oko 15 sekundi
E da sto se tice tvog problema vladov, ja ti predlazem da izbrises taj softwer i da ugradis novi, isti softwer si imao ko ja sigurno!!!
Spojio:gameforce:Za dopunu koristi opciju "Izmeni" ne postuj uzastopno 2 posta!
E da sto se tice tvog problema vladov, ja ti predlazem da izbrises taj softwer i da ugradis novi, isti softwer si imao ko ja sigurno!!!
Spojio:gameforce:Za dopunu koristi opciju "Izmeni" ne postuj uzastopno 2 posta!
KISS ME I AM 93