Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

A evo i specifikacija novog P700! :wink:

3.2mp Autofocus Camera, + Macro
bands gsm 900 1800 1900 + 2100umts
with Flash
M2 Memory slot
160mb built in memory
WIFi
Jogdial
3g
Touchscreen
UIQ 3 - looks more updated than P990i
Silver metal casing on front, and on back
Red numbering, white alphabets
Red/black stylus
Strap holder on left side of phone
BST-40 battery
FM Radio

A few other points:

Size comparison and weight, very light device
thinner than the P990i
slightly thicker than the M600i/W950i
Thinner than the W810i
as shown in the pics
not bad for a jam packed device.

Jos par "live" slika ! :wink:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Evo i jednog screen shot-a! :wink:
Slika
A evo i ostatka slika! :wink:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
I na kraju par slika slikane sa P700! ;)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Bash me zanima na sta ce da lici ta tastatura, posto treba da moze da se stisne i po sredini (za brojeve) i po donjim coskovima (za slova). Sa druge strane znam da SE nikada nisu izbacivali teske gluposti pa verujem da je i ovo dobro odradjeno.

Inace super fon :wink: .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Tastatura je dobra... vise nego solidna...

btw, telefon trenutno ima noviju verziju UIQ 3 nego P990 ali izlazi update... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

@dario

pazi ista takva je i tastatura je i na m600.....kad kucas slova bitno je da pogodish tachno slovo...a kad kucas brojeve ti je svejedno koju ces stranu stisnuti....obe reaguju isto!!!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Samo da dodam da se onaj zeleni slider za koji sam rekao da ce biti zacetnik nove "E" serije,ipak to nece biti!:roll:
Telefon ce se zvati S500 (Shinobu)
Evo i specifikacija: :wink:

Quad-band GSM
Dimensions: 99 x 47 x 14 mm
Weight: 94 gram
Launch: Q3
EDGE, USB, Bluetooth and A2DP.
Memory will be at 12 MB free internal, and it uses M2.
Screen: TFT QVGA 262k
Camera will be 2 megapixels without autofocus, and there is a lensprotector (slider)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

I treba SE da ponovo ozivi vec skoro zaboravljanu S seriju,mada nece imati nista revolucionarno,ali nema veze,bitno je da i nje ima na trzistu,cisto da se ne zaboravi S700!
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

E samo da kazem da se P700 ipak na kraju nece zvati tako,znaci sasvim moguce da ce biti M610,al nije sigurno! :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Posto je za danas bilo najavljeno predstavljanje novih telefona tako je i bilo ;)
P700i(M610i) je dobio ime P1 :) Jos je predstavljen S500i ;) i 2 nova telefona

T250: The T250 candy bar phone will be available in two versions, including a GSM 850/1900 variant. It is a lower-tier phone, and its basic feature set includes a VGA camera, FM radio, navigation key, and silver or black metallic finishes. It will be available in select markets in the third quarter of this year.

T650: The T650 is another tri-band GSM/GPRS 900/1800/1900 and UMTS 2100 3G candy bar phone not optimized for U.S. networks. Its standout feature is its 3.2 megapixel camera with autofocus. It also supports stereo Bluetooth.

Live slike T650i sam imao na hardu i postavio na drugi forum :) i slucajno izbrisao,a sajt odakle sam ih skinuo je sada toliko posecen da ne moze da se otvori.Cim se bude otvorio ja cu postaviti slike :wink: :roll:

Inace T650i je oziveo zaboravljenu T seriju,ali kamera ne verujem da ce biti nesto xtra jer je veoma mala,a blic je kao na W850i samo jedna LED...

Evo nekih slika T650i:

SlikaSlikaSlika
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Samo da naglasim da S500 ipak nije Shinobu! :wink:
Sto se tice T650,vrlo zanimljiv model koji ce privuci mnoge kupce pre svega zbog toga sto je dosta tehnologije upakovano u tako malo i tanko kuciste! :)
Naravno P1 i S500 smo vec odavno videli kao i njihove specifikacije samo sto nismo znali da ce se zvati ovako! :roll:
Mene je jedino malo iznenadio ovaj T650 koji je inace ostavio najaci utisam na mene u ovom predstavljanju! ;)
Edit: OVDE mozete da vidite live slike kao i specifikacije ovih telefona (T650,P1,S500 i T250)! ;)

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 08. Maj 2007. 17:51
Kontakt:

Post od Pix »

Danasnja najava je, imo, bila veliko razocarenje. Sve sta smo videli je P1 cije slike/specifikacije kruze netom vec mesec dana, jos jedan low end telefon, S500 koji lepo izgleda ali su mu specifikacije uzas...
Jedino zanimljivo je T650. Zanimljiv telefon sa dobrim dizajnom ali mi se cini da ta 3.2mpx kamera nece biti ni priblizna K800. Samo mi nije jasno zasto T serija. Ne znam jeste li primetili ali tastatura je ista kao na onom prototipu sofie (ako je ono zaista sofia), bas me zanima da li je bolja od standardne, posto mi ovako na prvi pogled ne uliva poverenje.

Danas nazalost nista od gomile UIQa, sofie, shinobu... Ocigledno da su ta predvidjanja bila samo gluposti. Sve mi se vise cini da cemo, kao sto je Eldar sa MRa najavio, sofiu cekati do septembra... :smutny:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pix, sofia ce kad tad izadji,nije to predvidjanje i glupost slike su se pojavile,ali verovatno da je SE odlucio ipak da uradi neke izmene,ne verujem da ce tek u septembru izadji.Ali bolje u septembru ali da sve lepo bude uradjeno kako treba,nego ovako na brzinu :roll:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Prema nekim izvorima Sophia (K850) ce biti predstavljena naj ranije u junu,tako da je vrlo verovatno da ce se na kraju u prodaji naci tek od septembra! :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Review P1i,mogu da kazem da mi se P1i opasno svidja :roll: A i S500i odlicno izgleda,T650i mi se uopste ne svidja,dizajn je bljak,plus ova muslimanska boja :wacko:

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pix »

milan91 napisao:Pix, sofia ce kad tad izadji,nije to predvidjanje i glupost slike su se pojavile,ali verovatno da je SE odlucio ipak da uradi neke izmene,ne verujem da ce tek u septembru izadji.Ali bolje u septembru ali da sve lepo bude uradjeno kako treba,nego ovako na brzinu :roll:
:roll:

Znam da ce sofia kad tad izaci nego se govorilo zadnjih par dana (na stranim forumima) o tome da ce biti najavljena juce, mada tome nisam verovao i kao sto se pokazalo to jesu gluposti jer niko nista jos uvek ne zna o sofii.
Najsigurnije informacije koje sam cuo su da Sofia nije odlozena za septembar nego nije ni planirana za ranije...

@Mclaren, yap i ja sam to isto cuo, jun najranije, najverovatnije krajem jula/pocetkom avgusta.

Ja novi fon obicno u julu/avgustu kupujem, ali izgleda da cu morati da sacekam jos malo...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-review-143.php

ne znam otkud im fon da urade review al ajde! :D

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pix »

mixxx napisao:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-review-143.php

ne znam otkud im fon da urade review al ajde! :D
Ako pogledas bolje sliku videces da na njoj ne pise P1 nego SE123, sto je standardna oznaka za prototipove, koje SE ponekad pusta preko odredjenih kanala odredjenim ljudima :D
Znaci da su verovatno odavno imali i fon i napisali su review, samo im SE nije dozvolio da ista objave do zvanicnog lansiranja.
Tako je i PeterKay, lik sa Esata, dobio fon mesec dana pre lansiranja (njegove su one slike P1 odozgo)

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

milan91 napisao:plus ova muslimanska boja :wacko:
nemoj tako,cemu takva odbojnost samo zbog tog razloga...zelena boja je najjaca boja na svetu ;)

T650 mi se mnogo svidja...
http://www.youtube.com/watch?v=MuRLdMtrxhU pogledajte sta tastatura radi ...u ritmu sa temom :)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

sasa-SE, hehe nemam nikakvu odbojnost prema drugoj veri nego se tako kaze :D jeste dobra zelena boja,ali nekako mi se ne uklapa na ovaj telefon :dry:

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pix »

[quote="sasa-SE"][/quote]

Jes, bas mi se svidjaju efekti. Nove teme su odlicne, posebno flash meniji, samo ne znam dal za njega mogu da se nabave teme u thm forumatu sa ovim flash menijem legalno ili mora nelegalno sa onim sr... od XS++ ili kako se vec zove da se pristupa telefonu?

http://www.youtube.com/watch?v=tWZs99Qtzfo

Jos jedan k650 video. Na kraju tipus kaze da ce T650 lansirati kao i k800 prosle godine i da ce kostati slicno... Sto znaci da i zvanicno nista od sofie u dogledno vreme, najranije septembar. Samo se nadam da ne smatraju ovo t650 naslednikom k800 pa da sofiu jos vise odloze... :uhuh:

@milan, Imas i u plavoj boji, i meni se zelena nesto ne svidja previse.

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka!
Poslednja izmena od Pix u Sre, 09. Maj 2007. 21:47, izmenjeno 1 put ukupno.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Pix napisao:Ja novi fon obicno u julu/avgustu kupujem, ali izgleda da cu morati da sacekam jos malo...
Isti slucaj i kod mene,al ko ceka taj doceka! :wink:
Pix napisao:Samo se nadam da ne smatraju ovo t650 naslednikom k800 pa da sofiu jos vise odloze... :uhuh:
Ne brini ne misle tako sigurno,tako da do toga nece doci! :roll:
Btw,verujem da kad budemo videli T650 i u toj zelenoj boji,da ce nam izrazi lica biti otprilike ovakvi :o
:wink:

Odgovori