konstrukcija je odlichna,lepo se otvara i zatvara,nema klimanja,sve kako treba.ekran je odlichan,super se vidi na suncu,mada preporuchujem neki anti-glare screen protector,onda je jos bolje.zvuk je jako dobar,glasan i chist,josh nisam probao na slushkama,ali vicecemo i to ovih dana.Kamera daje dobre rezultate,slike su jasne i chiste,blic je ko i svaki drugi na mobu-prilicno neupotrebljiv ako si dalje od pola metra od onog sto slikas.mada,slikao sam sinoc neki koncert i sasvim su dobre fotke.od office aplikacijama sam zasad jedino word koristio.brzo se otvara i editovanje je jako udobno na velikoj tastaturi i u landscape modu.jos nisam probao video pozive,ali sto se koriscenja kao telefon tiche,malo se treba navici na virtualni keypad,posle sve ide ok.email i internet su strava i preko hsdpa i preko wifi....sve leti.....skinio sam 26 mailova za oko 30ak sekundi...nisu veliki mailovi ali svejedno....baterija zasad dva dana uz neko kao razumno koriscenje,mada sam ustvari sinoc dosta slikao i snimao,pa ga je to malo ubilo u pojam...sad ga punim pa cemo videti......sve u svemu jako dobar aparat,jos se navikavam na WM ali dobro mi ide