pomagajte ne znam koji model da kupim od ovih ponudjenih modela ( a i uzak sam sa kintom:D) E ovako:
Nokiu 6288;Nokiu 3250 ili 6233 neka od ova 3 modela kako mogu da budem 100% siguran koji se najvise isplati... hvala unapred
E sad E50 je ruzan ima losu kameru i plus meni treba phone za zajebanciju... 3250 ima solidnu kameru jak MP3 plus je simbijan i zanimljiv dizajn a za 6233 lomim glvu ruzan je nema simbijan...
Super Sayian, ali 6233 ima ubedljivo najjace zvucnike od sve trojice,mislim ako ti treba fon za zezanje onda bih ti preporucio symbian (kao 3250),mada trenutno je isplativiji n70 (195e),ali 8.1 symbian,a na netu imas more crack programa za njega,sto i nije slucaj sa 3250 (on je 9.1)
A razlike izmedju ovih non symbian telefona su minimalne,6288 ima blic i malo veci displej,ostalo je sve uglavnom isto........
Ako ti mp3 i kamera puno znace,pogledaj i w810 ,ima najjbolju kameru do 2 mpx i najjaci mp3 za te pare (oko190e),uz njega imas i 512mb karticu.
E50 je bash nenormalno dobar, cak planiram da ga uzmem umesto N70, jako mi se svideo, i kolicina programa za symbian 9.1 je nenormalno pocela da raste, a nacuo sam da je izashao sega mega drive emulator za 9.1, ne znam dal je istina
E sad E50 nije fon za zezanciju jer je to ipak poslovan fon E serije su predvidjene samo za poslovne ljude dok 3250 je tipican phone za zezanciju ... ali 6233 je monoblok a nesto ne gotivim te fonove moji zadnji telefoni su bili ili preklop ili slide tako da se za sada drzim N3250 ... cekacu da vidim da me jos posavetuju... a sto se tice W810 nema sanse svaki ali SVAKI moj ortak ima taj fon jeste dobar ali LG M4410 ima 10x jaci MP3 od njega tako da se drzim svojh dantazija i uzecu najverovatnije 3250
E pa ovako kupio sam nokiu 3250 za sad mi se formira bakterija Pa utisaka za sad nema posto nisam nista ozbiljnije radio na njemu lep dizajn ogromne dimenzije taman za kafanske tuce vise cu vam pricati o ovom modelu za tri dana do tada pozz
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Super Sayian, pa sta bi tek rekao za e60,e70 ili ne daj boze 9500,sto se tice dimenzija????
Koliko ja znam ,telefon je super dizajniran i lepo lezi u saci,jedino sto je malo buckastiji,ali ne moze sve da bude perfektno.........
Sve u svemu da ga uzdravlje koristis
Zadnji deo se mnogo prlja od prstiju sve u svemu ima super dizajn i mnooogo mi se fon svidja pozz svim korsnicima nokie 3250 i sto je najvaznije EXTRA tastarura za kucanjeee
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.