Nekako mi je lesi Luminuos Green, ali ovaj Velvet Blue je najcesci kod nas, a za ovaj Quicksilver Black........ je najredji kod nas...
P.S. Ako ima negde da se kupi nov do 170-180 evra neka mi posalje pvt

Nemam ni jednu takvu sliku, a mislim da ti i nece trebati kada ti budem rekao da zelena "sara" na boku telefona nije fluorescentna!Coa 12 napisao:Jel imas neke slike da vidim kako izgleda u mraku telefon.
Ja ne bih na ovo vise nista dodao! Odlicno receno!Azimuth napisao:Nema tu boljeg i losijeg kad je isti model u pitanju... Ne vidim poentu teme jer ces se ipak odluciti za onaj koji se TEBI najvise svidja
Da, to je prava rec neutralan,ne nametljiv sto ja jako cenim kod telefona.A ovi ostali su vise upadljivi i mozda malo vise naklonjeni teen popoulaciji.Zato sam i rekao da ako ste tinjedzeri onda su plavi i zeleni svakako vise primamljivi.MilančeBGD napisao:Wicker Man, meni samo na slikama izgleda ozbiljnijeInace u prirodi je bas onako neutralan, ...
ja sam samo pitao kapoeristu koji su ti bolji telefoni??kapoerista90 napisao:black. definitivno... nisam ga video... i plavi i zeleni su cesti a crni nije toliko. a sto bre zape toliko za K850ima i bolji i lepsih