Kupiti i8910?
Kupiti i8910?
Uzeo bih i8910, novu ako nadjem, ako ne onda polovnu, koliko je to pametno?
Najvaznije mi je da telefon ima dobru kameru (>=8MP), Wlan, i da je cvrst-izdrzljiv ( do sad sam imao innov8, cisto da vam bude jasno o cemu pricam). Volim applikacije i igrice, ali nemam bas puno vremena da se zabavljam sa njima, tako da mi software i nije previse vazan.
Da li mozda imate neki bolji predlog? Dao bih do 300e za nov ili 250e za polovan.
Najvaznije mi je da telefon ima dobru kameru (>=8MP), Wlan, i da je cvrst-izdrzljiv ( do sad sam imao innov8, cisto da vam bude jasno o cemu pricam). Volim applikacije i igrice, ali nemam bas puno vremena da se zabavljam sa njima, tako da mi software i nije previse vazan.
Da li mozda imate neki bolji predlog? Dao bih do 300e za nov ili 250e za polovan.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
navedeni Pixon sam vidjao po oglasima za 200-ak evra, N8 jeste bolji foto telefon od Pixon 12 ali ne u nekoj znacajnijoj meri, a i ima HD snimanje koje pixon nema. Takodje prednost je u symbianu, ako nista drugo onda zbog navigacije sa off-line mapama.
Ukoliko ti je kamera najznacajnija stavka, onda nemoj uzimati telefone koji nemaju xenon blic. Izbor: N8, Pixon 12, Motorola xt720, SE Satio, HTC Mozart
Ukoliko ti je kamera najznacajnija stavka, onda nemoj uzimati telefone koji nemaju xenon blic. Izbor: N8, Pixon 12, Motorola xt720, SE Satio, HTC Mozart
hibiskus, Meni se HTZ Mozart veoma svideo zbog xenon blica ali kazu da je ispod proseka.Kada bih birao meni bi u izbor dosli N8 i Mozart jer Satio ima bas ocajnu bateriju i symbian,Pixon 12 je dumb telefon a Motorola ima slabiji procesor i manje rama. N8 ima jos slabiji procesor i manje rama ali je vadi verovatno najbolja kamera,ali kad je uzmes i upalis i vidis symbian i jos ako pocne da koci,bas mi pravi odbojnost..... 

Nokia Lumia 1520
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
vukdusan, i8910 jeste ok telefon ali samo na papiru. Upotrebljivost svega toga je cista 0 jer sam imao prilike par dana se poigrati sa pomenutim modelom. Uopste mi se nije svidio i pogotovo mi je islo na zivce sto moram 2 puta pritisnuti da udjem u neku stavku/folder/opciju. I trazi taj dupli klik za bukvalno sve sto zna biti iritantno dok sa N8 to nije slucaj. I moja preporuka ide za N8
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
zavodnick, koliko sam primjetio N8 i E7 su potpuno identici telefoni osim sto E7 ima hardversku tastaturu i veci ekran (ista rezolucija) dok N8 nema tastaturu ali ima puno bolju kameru + xenon blic. To je na neki nacin ciljano na 2 grupe korisnika sa skoro identicnim karakteristikama telefona i svako neka sebi odabere sta mu odgovara. Pametan potez na neki nacin.