Ali videcu, mozda mi se i posreci

... Ozbiljan sam
 ... Ozbiljan sam   !?!?
 !?!?

Ajd da kazem da nisam bio tu pa da je mozda bio postar da dones, ali stalno sam tu i nikog nije bilo... Ma dobicemo ga za NG
 Ajd da kazem da nisam bio tu pa da je mozda bio postar da dones, ali stalno sam tu i nikog nije bilo... Ma dobicemo ga za NG  

Dodje covek donese kutiju, nadji u svojoj listi moje ime i prezime, ja se potpisah i dobih kutiju sa svojom lopticom
 Dodje covek donese kutiju, nadji u svojoj listi moje ime i prezime, ja se potpisah i dobih kutiju sa svojom lopticom   
  Videli ste i sami kako izgleda unutra je punjena(koliko osecam) sa onim mali plasticnim kuglicama(stao mi mozak kako se zove to), znate sigurno sto dobijete uz patike, mala kesica pa unutra kuglice.
 Videli ste i sami kako izgleda unutra je punjena(koliko osecam) sa onim mali plasticnim kuglicama(stao mi mozak kako se zove to), znate sigurno sto dobijete uz patike, mala kesica pa unutra kuglice.

jer znam da su i neke druge loptice i neke igracke punjene tim.Jer je loptica cvrsta, prvi kontakt imao sam osecaj kao da je unutra nesto cvrsto i tesko
 jer znam da su i neke druge loptice i neke igracke punjene tim.Jer je loptica cvrsta, prvi kontakt imao sam osecaj kao da je unutra nesto cvrsto i tesko   Ali sad sam se navikao
 Ali sad sam se navikao  presvucena je skajom(valjda je) kao lici na kozu, i ti savovi kojima je sve to spojeno mi ne izgledaju bas cvrsto, osecam kad bi je jace puk'o o zid, da bi se raspala.
 presvucena je skajom(valjda je) kao lici na kozu, i ti savovi kojima je sve to spojeno mi ne izgledaju bas cvrsto, osecam kad bi je jace puk'o o zid, da bi se raspala. 

(slike su smanjene i nisu nekog kvaliteta, slikano kraj prozora da bi ispale bolje)
 (slike su smanjene i nisu nekog kvaliteta, slikano kraj prozora da bi ispale bolje)

...
 ... 

...
 ...
 :
 :