Pozdrav!

Ja isto imam taj trip, i oko mobilnih i oko operatera - ne moraju da budu "isti" vlasnici ali su 100% u "dilu", to sam tvrdio i kad je VIP bio još u najavi, da se tu dogovara - vrana vrani oči ne kopaIgoritza napisao: shalu na stranu - pada mi sledeca stvar isto napamet: znate onu pricu kako je vlasnik Heineken-a i Amstel-a isti lik ? e, ima li mozda tog i u svetu mobilnih telefona ?
Pogledaj koliko si ti telefona izmenjao zbog razlicitih potreba i koliko si para dao proizvodjacima. Ono sto ja zelim da kazem je da kad bi sve to bilo u jednom telefonu, ti ne bi morao da ga menjas, mogao bi da slusas muziku i da slikas i da........Spyker napisao:Zavisi sta smatras savrsenim telefonom... Recimo, meni je w950 bio savrsen telefon... Zeleo sam muziku i dosta memorije... Kasnije sam zeleo da imam i mocan izgled, i uzeo p990... Kasnije sam zazeleo da imam dobru muziku i mocan izgled i uzeo n91. Ono sto hocu da kazem je da ne mozes da napravis savrsen telefon, kada nemamo svi iste potrebe... Recimo, meni je sada potrebna samo muzika, i izgled, i 91 mi je savrsen... Ako nekad pozelim kameru, onda ce mi savsen biti recimo k850, a n91 ce imati manu... Znaci, savrsen telefon zavisi samo od potreba...
E svak ti cast bas sam mislio da otvorim temu vezano za ovo sto si rekao,ali evo mozemo sad i ovdeVlada Zem napisao:Gledam iz (jedinog) ugla, korisničkog. NEMA revolucije u mob tehnologiji (pogledajte Iphone, Samsung granice, ne verujem da su oni baš toliko GLUPI da ne vide gde greše) već samo kontrolisane Evolucije mobilnih
Universal real time voice translation.Wicker Man napisao:...sto bi moglo da nam otme uzdahe...
kolike smo mi ovce shto ih bezpogovorno pratimo u tom trendu ?
Vlada Zem napisao:vrana vrani oči ne kopa![]()
Lobachewsky napisao:Danas je cilj novac, a ne napredak.
Veoma je vazno iz kog ugla sagledavas situaciju inace mozes grdno da se za...
a ako ih posmatras kao zgrtaoce kapitala, odjednom se sve uklapa.
Vlada Zem napisao:NEMA revolucije u mob tehnologiji...........
već samo kontrolisane Evolucije mobilnih (ide vreme, više para).
Dobijamo strogo "dozirane" modele
Necu vise da citiram jer ima tu jos mnogo dobrih odgovora i uzivao sam citajuci .Koren napisao:Pogledaj koliko si ti telefona izmenjao zbog razlicitih potreba i koliko si para dao proizvodjacima.
Ovo mi se svidja makslimalno i podrzavam te araphel . Znaci koliko je potrebno koristi a ostalo baci ili ne diraj .araphel napisao:ja sam se te napasti resio Veoma sam srećan! cak sam i ukljucio da se fon kaci samo na gsm mrezu,nisam ni trazio da mi posalju gprs i mms podesavanja.....uzivam u razgovorima,sms,ponekoj fotografiji,i pomalo slusanju muzike......mislim da cu konacno uspeti da stanem