Diktafon na 6233

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
lemi_3
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 17:11

Diktafon na 6233

Post od lemi_3 »

Treba mi savet ako neko zna a verovatno su vlasnici 6233 upuceni. Treba da kupim sebi ovaj fon ali pored svih mogucnosti koje on nudi mene interesuje kako mu radi snimanje glasa ili ti diktafon. Da budem precizniji da li moze neograniceno da snima glas dok ima memorije ili je ogranicen vremenski kao recimo na nokiji 6070. Drugo,da li postoji mogucnost premotavanja snimljenog materijala i li ne,samim tim preslusavanja odredjenih segmenata snimka. Hitno je! Unapred zahvalan.

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Moguce je da snimas sat vremena, znaci diktafon je ogranicen na sat, ne postoji mogucnost premotavanja!!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ali, mozda ako prebacis snimak na komp, onda ces moci da premotavas... :)
iPhone + CX300

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Kako ne postoji mogućnost premotavanja? Zadrži se taster "na gore" (za prebacivanje na sledeću numeru) ako se ne varam.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Mislim da ne postoji, takav snimak se pregledava iz "Recordings" i bilo šta da se "drži" nema efekta. Music player "ne vidi" takav fajl, Media player da, ali nema premotavanja. Tako je na 6131, platforma je ista, e sad ako je na 6233 drukčije nek'nas neko prosvetli :)
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

lemi_3
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 17:11

Post od lemi_3 »

Bio bih vam veoma zahvalan jer mi od vaseg izkustva zavisi dali kupujem taj telefon ili zadrzavam stari uz kupovinu mp3 plejera. Mislio sam da spojim korisno i funkcionalno.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa 6233 već jeste "lepo i korisno" :D ,
u vezi premotavanja snimka (pričamo o diktafonu), po meni to ne može, jedino da taj fajl prebaciš na PC, i konvertuješ na nešto što Music player prepoznaje :wink:
Možda grešim :oops:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori