Diktafon na 6233
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Diktafon na 6233
Treba mi savet ako neko zna a verovatno su vlasnici 6233 upuceni. Treba da kupim sebi ovaj fon ali pored svih mogucnosti koje on nudi mene interesuje kako mu radi snimanje glasa ili ti diktafon. Da budem precizniji da li moze neograniceno da snima glas dok ima memorije ili je ogranicen vremenski kao recimo na nokiji 6070. Drugo,da li postoji mogucnost premotavanja snimljenog materijala i li ne,samim tim preslusavanja odredjenih segmenata snimka. Hitno je! Unapred zahvalan.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Kako ne postoji mogućnost premotavanja? Zadrži se taster "na gore" (za prebacivanje na sledeću numeru) ako se ne varam.
● PRAVILA FORUMA ●
Mislim da ne postoji, takav snimak se pregledava iz "Recordings" i bilo šta da se "drži" nema efekta. Music player "ne vidi" takav fajl, Media player da, ali nema premotavanja. Tako je na 6131, platforma je ista, e sad ako je na 6233 drukčije nek'nas neko prosvetli

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm