Nosio sam u servis.Posto nisam iz Beograda,a ovi kod nas nemaju nikakve delove hteo sam da pitam dali u bg-u moze negde da se kupi nova ploca i koja bix cena bila???
Otkud znas da ti je crkla ploca... sta se desava sa aparatom :?napisi ovde da vidimo o cemu se radi ne mora da znaci da je crkla...e sad sto se tice ploce nacices je sigurno samo ne znam vredi li popravljati ako je uopste crkla...videcemo..napisi sta je bilo sa aparatom pa cemo videti kako da se sredi to
Pa nece da se upali kad je presisao..napio se hehehe...salim se malo...oni to prijatelji moji koliko ja vidim na oko svi gledaju...znaci ja ti donesem fon,uzmes ga u ruke i sto bi rekli od oka procenis..cekaj bre ko je ovde lud oni nisu normalno ocigledno..prijatelju otvori lepo ti taj fon sam...kupi alat i javi se ovde da ga mi cas popravimo...trebace ti nasa pomoc hehe...to prvo treba lepo generalno ocistiti...polako osusiti...pa onda ispitati ako ne proradi..da se utvrdi gde je kvar...najverovatnije da se treba i flash odraditi...a to na oko...mani se toga rekla kazala....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.