8800 SIROCO

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
kalanovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2008. 00:24

8800 SIROCO

Post od kalanovic »

Crkla mi je ploca na siroccu.Dali moze negde da se kupi nova ploca i dali se isplati kupovati.Ili da ga bacim u djubre.pozZ

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

kalanovic, prodaj za delove...

:wink:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

kalanovic, ako je gold,odnesi ga u juvelirnicu

:wink: .
Nokia C6

TechnoGroup
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
Kontakt:

Post od TechnoGroup »

Sta ga boli???
Mozda mu ima leka!!!
Jesi ga nosio do nekog servisa ili si sam odokativno ocenio da mu je crkla ploca

kalanovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kalanovic »

Nosio sam u servis.Posto nisam iz Beograda,a ovi kod nas nemaju nikakve delove hteo sam da pitam dali u bg-u moze negde da se kupi nova ploca i koja bix cena bila???

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

Otkud znas da ti je crkla ploca... :roll: sta se desava sa aparatom :?napisi ovde da vidimo o cemu se radi ne mora da znaci da je crkla...e sad sto se tice ploce nacices je sigurno samo ne znam vredi li popravljati ako je uopste crkla...videcemo..napisi sta je bilo sa aparatom pa cemo videti kako da se sredi to :D

kalanovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kalanovic »

telefo je upao u pivo i jednostavno nece da se upali.Nosio sam u 2 servisa isto su mi rekli!

....

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

Pa nece da se upali kad je presisao..napio se hehehe...salim se malo...oni to prijatelji moji koliko ja vidim na oko svi gledaju...znaci ja ti donesem fon,uzmes ga u ruke i sto bi rekli od oka procenis..cekaj bre ko je ovde lud :| oni nisu normalno ocigledno..prijatelju otvori lepo ti taj fon sam...kupi alat i javi se ovde da ga mi cas popravimo...trebace ti nasa pomoc hehe...to prvo treba lepo generalno ocistiti...polako osusiti...pa onda ispitati ako ne proradi..da se utvrdi gde je kvar...najverovatnije da se treba i flash odraditi...a to na oko...mani se toga rekla kazala....

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Nemojte o ploci...dva puta zamalo meni da crkne..jedva spasena. Inace nova je oko 180 evra..makar su meni tako rekli u par servisa :unsure:
<<<Black N96>>>

Odgovori