Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

milanovic986 na principu da ti skida ovako sa strane kredit tj 0.5din po minutu + uspostava veze.ne skida ti sa dž minuta već ti kalemi sa strane
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

milanovic986 Odes na Telenorov sajt pa Privatni korisnici pa Usluge pa Tarifni dodaci pa dodaj Omiljeni broj i tu ti je objasnjeno kako se aktivira za postpaid a kako za prepaid i koja je cena minuta i ostalo.
Samo ja nisam znao da si ranije za mesecnu pretplatu od 120din +pdv mogao da pricas koliko hoces i da ti se nije dodatno naplacivao minut od 0,5 din +pdv a sada su snizili pretplatu na 99din +pdv ali zato placas svaki minut 0,5 din +pdv. Znaci za 21 din vise si moga da pricas sa omiljenim brojem ceo mesec koliko hoces a da ti se ne naplacju dodatno ti minuti. E da imas i uspostavu veze koja se naplacuje onoliko koliko vazi za paket koji koristis kod Prenesi je 2,9 din + famozni pdv.

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Post od milanovic986 »

Sad mi je jasno ali po meni je to cista glupost za korisnika koji koristi recimo Prenesi 325 ili neki drugi takav paket sa mnogo besplatnih minuta
NOKIA E7 User

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Da slazem se sa tobom to nije bas za one koji imaju Prenesi, ja recimo na mts-u imam mix 1000 to ti je Prenesi 325 kod Telenora i ne mogu da potrosim sve a to je 5,5 sati sa sve zaokruzivanjem prvog minuta zato sada pricam do mile volje i razbijam se od poruka. I jedva doguram do negde 4 sata ili 240 min. I jos mi je sve to dzabe jer sam dobio 10 000din bonusa i od toga mi se placa pretplata za mix 1000 nije mogao manji paket. Prenesi 60 imam kod Telenora cisto da ne bih ugasio broj koji imam od 1998. godine a mts imam od maja ove godine.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Znači sada u okviru ove tarife povoljniji m:ts jer ne naplaćuje uspostavu poziva, a Telenorova jedina prednost je što (samo zbog naziva paketa - ispalili se kad su ga smišljali :D :D ) i dalje mogu minuti i poruke da se prenose 3 meseca. Jel to zači da i kod m:ts-a uskoro treba očekivati uspostavu poziva?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

A kakve veze ima da li se placa uspostava poziva kad imas besplatne minute?
Ako predjes broj besplatnih minuta onda ti naplacuju uspostavu veze. Ne verujem da je na mts za mix to dzabe.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Aaaaaaa sorry, nismo se dobro razumeli. Ok onda. Drago mi je da je sve po starom .
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

za djuice-a i sve zaposlene,
mozda bi idealna novost iz telenora bila da se npr uz prenesi pakete ukljucuje i mesecni protok podataka (npr za prenesi 60 - 50mb, prenesi 150 - 100mb, prenesi 325 - 200mb itd itd), obzirom da se polako pomeraju stvari kod nas vezane za mobilni internet. ili da pisemo neku peticiju, pa mozda i uspemo :)
::luv phonez::

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

Ja se slazem ili bar da omoguce da moze da se doplati protok kao sto ima za one druge retardirane pakete, ali jos po malo povoljnijoj ceni. To bi bilo idealno! Oce li skoro biti u ponudi nekih dobrih, a povoljnih telefona? Mislim koja je poenta da E51 bude uz prenesi 325 200e! Mnogo je!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ma nije potrebna nikakva peticija. Stvari ce se pokrenuti same od sebe kada Telenor bude poceo da gubi prihod i korisnike a uslovljeno uvodjenjem 066 postpaid paketa koji nude puno vise za iste pare. I besplatan internet saobracaj i MMS, pored onoga sto je standardno. :P

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

Pa oni nek prestanu i da nude telefone uopste, ionako im je izbor uzasan!
A ja sam pre neki dan saznao da oni ne prate konkuretske ponude vec sami kreiraju ponude!
Mislim svaka im cast, najjaci su! :dry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

lovd, u pravu je bila. Butters, sto da prestanu da nude? Neka nude. Svaka roba ima svog kupca, i niko nije obavezan da qpi nesto bilo od koga. Sto se mene lichno tiche, kad ponude vrhunske high-end telefone, za male novce (citaj do 50E) uz neki jak paket, mogu da rachunaju na zainteresovanost moje malenkosti.
Primer: HTC Touch Pro za 55E uz neki dobar paket recimo 300 min, 300 SMS, 300 MB. Cijena prava sitnica - recimo 6000 mesechno, na 2 godine.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

miodrage, otiđi u mts, uzmi 066-Premium (250minuta,250poruka,250mms,250mb) za 1000din mjesečno i ostane ti 24x5000+55€ ostane ti 124.000din i kupi 3 HTC Touch Pro 8)

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

miodrage, ja ne trazim nesto nerealno (za Srbiju) za razliku od tebe.
Ja hocu da ta roba iz Telenora nadje MENE kao kupca, jednom su uspeli, ali za drugi put ipak treba nesto malo povoljnije od ovog trenutnog! Govorim konkretno o ponudi telefona inace uslugom sam vrlo zadovoljan i ne mislim da ih menjam!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Daddy Yankee, necu, hocu da zadrzim svoj broj :angry: Sentimentalno sam vezan za njega :lol: Neka omoguce iste uslove i za postojece korisnike.
Butters, sta je tu nerealno? Svuda u svetu telefoni idu jeftino uz pakete samo kod nas deru sa cenama. Ne treba mi telefon sa cenom 9/10 one u prodavnici nego mi treba bas za tu 1/10. Problem je sto ovde dodje i Kurta i Murta, sklopi ugovor, odnese fon, proda ga, i onda ga sudski jure da plati pretplatu i ostalo a svi znamo kakvi su nashi sudovi.
Treba lepo procenjivati svakog korisnika. Ako je bio do sada redovan korisnik, videti prosechnu potrosnju, videti mu navike, ma uci mu u zivot ako treba samo da bi mu se nesto prodalo. E to je zapadni sistem. E sad to sto smo mi Srbi, to je nesto drugo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

miodrage, Pa sam si rekao sta je nerealno i nenormalno tako da se slazemo po tom pitanju.
A to sa ugovorima se sigurno desava i sa mts-om, pa nemoguce da oni mogu da naplate ta potrazivanja, a Telenor ne moze. Ipak su drasticn razlike u cenama telefona uz ekvivalentne pakete.
Necu u MTS!!! :D

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Butters, nemoj, plaćaj istu uslogu 30% više. niko te ne tjera da koristiš MTS :wink:

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

Daddy Yankee, a otkud ti to da je moja usluga u Telenoru 30% skuplja nego kod naseg dragog MTSa?

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

:roll: :roll: :roll: iz cijenovnika 8)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Evo sad videh ,da Telenor nudi N96 u ponudi nisam ni znao da su pustili ovaj model u prodaju,po prvoj ceni i ne cini mi se mnooogo skup,evo linka...

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=5976

:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori